ksexilas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας. Έχω δει πάρα πολλά video στα οποία κάνουν αναβάθμιση από το 2.2 που έχει το Galaxy S που διαθέτω σε Ice cream. Έχω το Odin3+v1.7 αλλά δεν ξέρω ποιο αρχείο περνάω ώστε να γίνει η αναβάθμιση. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας. Έχω δει πάρα πολλά video στα οποία κάνουν αναβάθμιση από το 2.2 που έχει το Galaxy S που διαθέτω σε Ice cream. Έχω το Odin3+v1.7 αλλά δεν ξέρω ποιο αρχείο περνάω ώστε να γίνει η αναβάθμιση. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του??? Από ότι γνωρίζω η samsung δεν έχει βγάλει ακόμα official update για το Galaxy S και ούτε πρόκειται να βγάλει... Customized aftermarket firmware λέγεται αυτό που είδες... και ναι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει άτομο να σου εξηγήσει αναλυτικά πώς ακριβώς να περάσεις Ice Cream... Για να μάθεις ψάξε για οδηγούς στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο XDA... Απλώς να ξέρεις ότι για να περάσεις custom rom (δηλ. αυτό που βλέπεις στα βιντεάκια) χρειάζονται 3 βήματα. 1.Κάνεις Root την συσκευή σου 2.Βάζεις Custom recovery (clockworkmod) 3.Κάνεις flash την Custom Rom Α και ένα τέταρτο να κάνεις συνεχώς update την ROM, συνήθως οι custom rom είναι γεμάτες από bugs και τα update βγαίνουν το ένα μετά το άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα