kiss11 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Γεια σας Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που τώρα το πήρα είδηση. Το πήρα είδηση γιατί είχα αυτόν τον υπολογιστή εφεδρικό και δεν το δούλευα πολύ. Έτσι μόλις ο παλιός μου σαφώς πολύ αρχαίος από αυτόν μου έκανε τα «τρελά» του αποφάσισα να βάλω σε ενεργεία τον 2ον…. Συγκεκριμένα έχω σύνθεση αυτή Asus, μητρική Asus p5ld2-vm, επεξεργαστής διπύρηνος στα 3.00 ghz.250 gb σκληρός WD, κάρτα γραφικών nvidia 512mb, 1250mb memory DDRII,.Και μια κάρτα παλιά τηλεοράσεως την crypto. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ ήχο! Ρυθμίζω από πίσω τα καλώδια (τα βάζω, τα βγάζω), ενεργοποιείτε ο ήχος ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ WIN, ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ και να βλέπω κάποια ταινία avi και όταν κλείσω τον υπολογιστή ή του κάνω επανεκκίνηση ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ χάνω τον ήχο. Μουγκό!!!! ΑΚΟΜΗ και αυτός ο γνωστός ήχος των xp όταν ανοίγουν δεν υπάρχει!!!!!! Φυσικά κάτω το εικονίδιο του ήχου είναι ενεργοποιημένο! Ξανά να βγάλω τα καλώδια…να ορίσω μέσω της μητρικής της υποδοχές των βυσμάτων για τον ήχο….βγαίνει ο ήχος στα ηχεία μου αλλά και πάλι μόλις το κλείσω….χάνετε ο ήχος!!!!! Φυσικά πατώ το Ο.Κ. στην ρύθμιση του ήχου με τα καλώδια που του βάζω από πίσω (τα γνωστά, γέφυρα για την κάρτα της τηλεόρασης με την μητρική και το βύσμα των ηχείων…) αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!! Μόλις κλείσω τον υπολογιστή χάνετε ο ήχος όταν τον ξανά ανοίξω….. Τι να κάνω;;;;; δεν είναι τρελό αυτό που συμβαίνει;;;;; :wacko:τι πρέπει να κάνω;;;;;; καποια βοηθεια σας παρακαλω..........
Thanos1972 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δοκιμασε να δεις εαν το κανει και με αλλα ηχεια η ακουστικα αυτο.
kiss11 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 το δοκίμασα και με αλλα ηχεια και το ΙΔΙΟ κάνει!!!!!
Lost1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Απο device manager καταργηση οτι εχει σχεση με ηχο , κανε restart και δες αν δουλευει σωστα , μπες στο site της μητρικης σου και κατεβασε τους τελευταιους drivers ... Ποια windows εχεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα