Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια asus p5gd2 premium και βγαζει μπλε οθονες επειδη εχει καμμενους και φουσκωμενους καποιους πυκνωτες..εκανα τεστ τις ραμ τον σκληρο τα παντα και τελικα φταινε αυτοι..απο που αγοραζω πυκνωτες? σε ειδος με ηλεκτρονικα ειδη? ειναι ακριβοι? ειναι διαφορετικοι πυκνωτες..που κοιταω πως λεγονται?

Δημοσ.

Φτηνοι ειναι οι πυκνωτες 50-60 λεπτα ο καθενας.Αν ησουν Αθηνα θα σου λεγα μαγαζια αλλα βλεπω εισαι Λαμια.

Δημοσ.

Η παρε ολη τη μητρικη στο χερι και δεξτους του η σημειωσε τα Volt και τα uF του καθενα και ζητα τα ιδια.Αν ειναι και λιγο παραπανω τα Volt δεν πειραζει αλλα τα uF να'ναι τα ιδια.

Δημοσ.

οκ αδερφε..θα σημειωσω και θα παω σε ενα μαγαζι να παρω :)

να σε ρωτησω κατι αλλο..κολλητηρι και καλαι μπορω να βρω..την τρομπα που μου ειχες αναφερει πως την βρισκω? υπαρχει καπου στο skroutz?

Δημοσ.

Εγω θα τα παιρνα απευθειας απο καποιο μαγαζι ηλεκτρονικων αλλα ειναι καλες οι τιμες στο κεντρο της Αθηνας. Τι να σου πω δες στο skroutz απο δω και κατω

http://www.skroutz.gr/c/952/kollitiria-thermokollitika.html?keyphrase=%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9&order_dir=asc&page=3

Δημοσ.

Οι πυκνοτες οπως σου ειπαν ειναι πολυ φθηνοι.30 λεπτα ο ενας.εξαρταται τι πυκνωτες ειναι.

υπολογισε για 100gr καλαι καμια 6 euros και ενα κολλητηρι 30αρι καμια 10 euros.

εαν δεν θελεις να πας με την μητρικη στο χερι,περνεις κολλητηρι και καλαι και τους βγαζεις (αφου εχεις σημειωσει που παει ποιος ετσι?) και πας και τους περνεις.ενδεχεται να μην βρεις σε μικρα μαγαζια αυτους που ψαχνεις οποτε πηγαινε σε κανενα μεγαλο.

Δημοσ.

οκ θανο..να σε ρωτησω κατι αλλο..εχω ενα τροφοδοτικο 350 το οποιο δεν εχει βισμα για ρευμα σε sata σκληρο..εχει μονο για ide..υπαρχει καμια προεκταση καλωδιου η καμια πατεντα για να βαλω ρευμα sata?

Δημοσ.

Και καμια να μην παρεις,θα κανεις την δουλεια σου εαν εχεις σταθερο χερι.αλλα καλο ειναι να παρεις.και εγω πρεπει να παω να παρω μια :P

Δημοσ.

χαχα οριστε χρειαζεσαι και εσυ :P η τρομπα ρουφαει μεσα το παλιο το καλαι που θα λιωσεις με το κολλητηρι με λιγα λογια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...