Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα Μαγκες..

έχω κ εγώ θέμα με το save

το game μ το δώσανε free

υπάρχει λύση?

ευχαριστώ

Εμένα άρχισε να μου το κάνει αφού έκανα alt-f4. Μου έχει συμβεί σε δύο profiles για τον ίδιο λόγο, οπότε ίσως φταίει αυτό. Δεν βρήκα κάποια λύση πάρα μόνο δημιουργία νέου profile.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

στο παιχνιδι αυτο μπορεις να παιξεις πρωταθλημα αλλα να παρεις τους κανονικος οδηγους!!

οχι να φτιαξεις εναν δικο σου που δεν υπαρχει για να παιξεις.....

εγω δεν μπορω να το βρω γτ μολις παω να παιξω πρωταθλημα μου βαζει να φτιαξει εναν παικτη με καποιο ονομα. και θελω να παιξω με τους κανονικους

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν το ξεκίνησα και εγώ αλλα έχω ένα πρόβλημα. Στην αρχή του Career στην δεύτερη πίστα (κίνα νομίζω; ) ξέρω από πριν ότι θα βρέξει. Ξεκινάω με μαλακά λάστιχα και στον 7-8 γύρω μπαίνω pit για να βάλω ενδιάμεσα λάστιχα αφού ξεκίνησε ψιλόβροχο. Κατά τον 11-12 γύρω όμως όλοι μπαίνουν pit για να βάλουν βρόχινα λάστιχα αφού ξεκινάει να ρίχνει καρέκλες, μπαίνω και εγώ αλλά οι μ@λ@κες μου ξαναβάζουν ενδιάμεσα λάστιχα με αποτέλεσμα να γλιστράει σαν π0ύστης και από 5-6 θέση με την HRT (κατόρθωμα κατά την άποψή μου με το ελεεινό μονοθέσιο αυτό) να βρίσκομαι με το ζόρι 19-20 λόγω των τετακέ που κάνω αφού γλιστράει το οδόστρωμα.

Ξέρει κανείς πως αποφασίζεις τι λάστιχα να σου βάλουν τα πιτ;

Και μια άλλη ερώτηση, δεν έχω KERS ούτε στις κατατακτήριες ούτε στον αγώνα, το έχει με  ένα "x" και δε μπορεί να γεμίσει ποτε ούτε να το χρησιμοποιήσω.

Help παιδες κοντεύω να σπάσω το gamepad και ακόμα δε το πήρα.

Δημοσ.

Καταρχάς, το τι λάστιχα θα χρησιμοποιήσεις μπορείς να το ορίσεις από την οθόνη που είναι μπροστά στο μονοθέσιο όταν βρίσκεσαι στο garage, αλλιώς μπορείς την επιλογή να την κάνεις καθώς έχει ξεκινήσει ο αγώνας μέσω του Quick Menu(δες στα controls). Στο gamepad εμένα το menu αυτό εμφανίζεται πατώντας το δεξί βελάκι αν δεν κάνω λάθος. Στο πληκτρολόγιο το ελέγχεις πατώντας τα κουμπιά 1,2,3,4. 

Εκεί θα επιλέξεις Tyres και θα κάνεις την αλλαγή, πριν μπεις στα pit. Από αυτό το menu επιλέγεις και το Fuel Management, π.χ από Standard σε Rich Mix για καλύτερους χρόνους κτλ.

Όταν βγάζει Χ στο KERS πάει να πει πως έχει πρόβλημα το οποίο διορθώνουν οι μηχανικοί αλλά αν στο κάνει από την αρχή λογικά είναι απενεργοποιημένο. Δεν θυμάμαι να υπάρχει επιλογή που το απενεργοποιείς οπότε δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σε αυτό.

Δημοσ.

όχι το KERS στα πρώτα δοκιμαστικά λειτουργούσε αλλά από τον πρώτο αγώνα και μετά έβγαλε το x.

Θα το τσεκάρω το quick menu μαν thanks γιατί μόλις από 4ος (με την HRT!) έπεσα 20 στον τελευταίο γύρο από τετακε...

Θεός ρε Slakulator επιτέλους, τερμάτισα 4ος αλλά στην τελευταία στροφή πάω να κάνω προσπέραση στον Ραϊκόνεν και μου πετάει νερά στα μούτρα, φρενάνει και τον καρφώνω λίγο από πίσω και τρώω 10sec ποινή και τελικά 10ος αλλά χαλάλι!!

Δημοσ.

Όχι ρε, το είχα βάλει στην αρχή amateur μέχρι να συνηθίσω το φρένο (γιατί με break assist) για κανένα λόγο. Απλά η τακτική για την ώρα είναι, στην εκκίνηση να χώνομαι ανάμεσα σε όλους και μετά να μην αφήνω κανένα να με προσπεράσει (κυρίως δλδ να πέφτω στα φρένα την τελευταία στιγμή, ενώ οι άλλοι κόβουν από πριν ταχύτητα) και να μην αφήνω τον απο πίσω να είναι σε ζώνη DRS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...