Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απόψε κάποια στιγμή είπανε ότι θα βγει και το 6ο patch. Από support πάντως 10/10 φέτος η codemasters. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δίνεται η εντύπωση πως δεν είχε τεσταριστεί το game πριν βγει

Μου έκανε ένα update τώρα 21,2mb πάντως. ίσως να συγχρόνισε με το steam cloud .

Δημοσ.

Απόψε κάποια στιγμή είπανε ότι θα βγει και το 6ο patch. Από support πάντως 10/10 φέτος η codemasters. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δίνεται η εντύπωση πως δεν είχε τεσταριστεί το game πριν βγει

Support 10/10 εχει και η SMS με το Pcars αλλα ειπανε οτι ειναι σε Alpha το προιον...Η Codemasters πουλησε Pre Alpha σε Retail..Ας ειναι καλα τα πειραματοζωα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο online πως γίνεται να δω αν έχει manual ή auto;

Γιατί δεν έχω συνηθίσει να παίζω έτσι..Και 2 αγώνες που πήγα να τρέξω,περίμενα τζάμπα 9λεπτά να τελειώσουν τα qualifying και μετά....πάρε το χειροκίνητο .

πώς σας λένε στο steam;Να κάνουμε καμιά κούρσα που και που!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

To xω από το θείο και έβαλα αυτό που το πάει από το 2 στο 5. Τρελά bugs, μια με τις κάμερες που εξαφανίζει όλο το μονοθέσιο, μια με το flashback που απλά παγώνει και δεν επανέρχεται και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι. Αυτό που πιο πολύ με καίει πάντως είναι το θέμα με το save.

Δημοσ.

Και εγώ από κει το έχω.

Το 2-5 όντως το καταστρέφει. Έχει βγει ένα update-1 το οποίο διορθώνει τα bugs αλλά εμένα μου δημιουργεί πρόβλημα με τις σκιές. Οπότε έκατσα χωρίς patch και απλά κάνω back up τα save κάθε φορά.

Δημοσ.

Ναι και γω μόλις το βαλα και μου κάνει κάτι νούμερα με αυτό που λές. Τι εννοείς ότι κάνεις backup?? Αφού μετά από ένα σημείο δεν μπορεί να κάνει save.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...