Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι νέος στον χώρο της F1 και αντιμετωπίζω δυσκολία στο να οδηγήσω το αμάξι . Πιο συγκεκριμένα έχω θέμα στο φρενάρισμα. Πατώντας το L2 φρένο και προσπαθώντας να στρίψω με τον αριστερό αναλογικό μοχλό δεν γίνεται δουλειά. Δεν στρίβει το μονοθέσιο . Μήπως μπαίνω με μεγάλη ταχήτητα στην στροφή; Εχω το gamepad f510 και το L2 είναι αναλογικό. Κάποια συμβουλή για στρωτηή οδήγηση;

το ιδιο προβλημα το αντιμετωπιζα και εγω περισυ, μεχρι που πηρα χαμπαρι τι γινετε, μολις δεις την πορτοκαλι/κοκκινη γραμμη πατα φρενω με το L2 και οταν ξεκινας να μπενεις στην στροφη ασε τελειως το φρενο και απλα στριψε το μονοθεσιο με τον αριστερο αναλογικο, αν κρατας πατημενο το φρενο και ταυτοχρονα πας τα στριψεις το μονοθεσιο με τον αρ. αναλογικο δεν προκειτε να καταφερεις τιποτα μιας και ειναι σαν να νεκρονει το τιμονι του μονοθεσιου.

δοκιμασε αυτο που σου ειπα και πες μου εντυπωσεις.

Υ.Γ.ρε παιδες, υπαρχει καμια λυση για το δικο μου το προβλημα γιατι μου την εχει δωσει στα νευρα, μολις παω να πατησω στα κερμπ ή οταν βγενω εκτος δρομου αλλαζε η καμερα απο μονη της και δινει απο τα πλαγια το μονοθεσιο και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε στριβει ουτε τιποτα εχω χασει πολλες θεσεις σε οσους αγωνες εχω παιξει απο αυτη την μλκια.ειναι σαν να κουναω τον δεξη αναλογικο για να δω το μονοθεσιο απο πισω απο τα πλαγια κλπ απλα εγω δεν παταω τιποτα τα κανει μονο του, κανει τα δικα του.αυτο στανταρ ειναι bug ετσι?τοχει κανας αλλος?

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υ.Γ.ρε παιδες, υπαρχει καμια λυση για το δικο μου το προβλημα γιατι μου την εχει δωσει στα νευρα, μολις παω να πατησω στα κερμπ ή οταν βγενω εκτος δρομου αλλαζε η καμερα απο μονη της και δινει απο τα πλαγια το μονοθεσιο και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε στριβει ουτε τιποτα εχω χασει πολλες θεσεις σε οσους αγωνες εχω παιξει απο αυτη την μλκια.ειναι σαν να κουναω τον δεξη αναλογικο για να δω το μονοθεσιο απο πισω απο τα πλαγια κλπ απλα εγω δεν παταω τιποτα τα κανει μονο του, κανει τα δικα του.αυτο στανταρ ειναι bug ετσι?τοχει κανας αλλος?

αν είναι του θείου..τότε δεν το γλυτώνεις.

Γιατί ήταν μέσα στις διορθώσεις του patch 3!

http://store.steampo....com/news/8989/

Εφόσον σας αρέσει,γιατί δεν το αγοράζετε; 17€ έχει!

το παιχνίδι πολύ αλλαγμένο από τα 2 προηγούμενα..Λίγο έπαιξα το πρωί,και φαίνεται ότι κάνανε δουλειά φέτος,τουλάχιστον ο καλλωπισμός του μενού!

Τρέχει νερό,πολύ καλά fps.Το αμάξι ακούει και φέτος πολύ καλά.Μόλις παίξω λίγο ακόμα θα σας πω.

Και το κυριότερο όλων;ΔΕΝ ΕΧΕΙ games live for windows client,(όπως το λένε τεσπα)επιτέλους !

Δημοσ.

17€ απο πού το βρήκες?! Γιατί ψήνομαι!

Όντως βελτίωσαν πολλά.

Μπορεί να έχει τα bug του αλλά τα διορθώνουν γρήγορα.

Το κυριότερο είναι ότι το AI με κοντράρει στα ίσια στο legend, πρέπει να προσπαθήσω αρκετά για να νικήσω με την Williams. Όχι σαν πέρσι που έκανα διαφορές 30+" στο legend!

Πλέον μου δίνει την αίσθηση της μάχης, το ευχαριστιέμαι αφάνταστα παρά τα bug που συνάντησα!

Απλά το θέμα είναι να βρεις ξανά νέο driving style. Τέρμα οι βουτιές στα φρένα και οι απότομες κινήσεις του 2011.

Αν χάσεις το apex σε έφαγε η υποστροφή. Πιο νωρίς στα φρένα, καλή τοποθέτηση και καλή έξοδο. Smooth οδήγηση θέλει.

Δημοσ.

Τι bug ήταν αυτό στην sepang ?

Ο καιρός 100% βροχή..ήλιος παντού και να βρέχει,κάτι ψιχάλες...

Μου λένε από το radio control ότι σε 10λεπτά θα σταματήσει,μπένουν όλα τα μονοθέσια από τον 3ο γύρο να αλλάξουν από intermediate για στεγνά..και μένουν 35'' πίσω..Και κάνω την κούρσα μου,και μου έχουν πει ήδη 3φορές ότι η βροχή σταμάτησε να μπω να αλλάξω λάστιχα (4γύρος/14).Ενώ κάτω να είναι μούσκεμα και να κάνω λίγο σπρέι..Ε λεω ας μπω στον 6ο γύρο..Αλλάζω σε option ελαστικά..και πιάνει ένα πατινάρισμα το αμάξι,σε κάθε στροφή..Και τα βλέπω να μένουν γαλάζια πόση ώρα,κρύα δηλαδή...Κάνω 2 γύρους,και λένε από το κοντρολ,ότι πιάνει βροχή σε 5λεπτά,να μπω να αλλάξω πάλι..Βλέπω δεν μπαίνει κάποιο μονοθέσιο μέσα,συνεχίζω και γω..Βροχή δεν πιάνει ποτέ...

Έχοντας χάσει το πλεονέκτημα των 35+sec,και να είναι στα 8sec πλέον..Και γύρο με το γύρο,ο Kobayashi να κατεβάζει 3sec την φορά.Λόγο ότι είχα μπει τόσο νωρίς,τα λάστιχα είχανε γίνει...Βέβαια μέχρι και τον 12γύρω η πίστα ήταν μες το νερό ακόμα,και όλοι φορούσαμε option λάστιχαwall.gif .Τελικά τερμάτισα με 0.400sec διαφορά από τον Kobayashi,και με έσωσε ο massa που ήταν 23ος και του ρίχναμε γύρο,όσο έμεινε ανάμεσα μας.w00t.gif

---

τον όλον αγώνα τον έκανα restart 2 φορές,γιατί την 1η βγαίνω και μου έλεγε 0% βροχή,και ξεκινάει ο αγώνας και έριχνε καρέκλες,οπότε φορούσα λάθος λάστιχα,λέω που πάω τώρα..Που να ξερα!

Μετά το restart,δίνει τα ίδια και λέω ας βάλω τα βρόχινα .Χαμός από βροχή,ντάλα ήλιος έξω.Όλοι φοράνε option ο μόνο με wet εγω.Ξεκινάνε..1η στροφή,με λίγα χιλιόμετρα,και από pole position στην 20θέση,φεύγω στα παρτέρια.Και όλοι οι άλλοι πάνε μια χαρά.Λέω μας δουλεύει το παιχνίδι.baby.gif

Κάνω restart και έγινε ότι έγραψα πιο πάνω..

Ελπίζω να μην το ξανασυναντήσω .

----

@georg3b

μια σελίδα πιο πίσω.Έχεις και pm.

Δημοσ.

Παίδες έχουν βγει 5 pacth μέχρι και εθχές που διορθώνουν πολλά προβλήματα σαν το από πάνω που περιγράφει ο φίλος. Αν σας αρέσει το game αγοράστε το...

Δημοσ.

Και στα προηγούμενα υπήρχε αυτό. Εγώ το είχα εντοπίσει όταν δεν τρέχεις στο 100%. Όταν δλδ βάλεις όλο τον αγώνα, τότε πράγματι στα 10 λεπτά που σου λένε θα σταματήσει η βροχή. Απλά νομίζω ότι αυτά τα μηνύματα δεν αλλάζουν όταν ρίξεις την διάρκεια στο 50% ή 25% με αποτέλεσμα το χάος που περιγράφεις... Το φετινό δεν το έχω παίξει για να έχω άποψη βέβαια

Δημοσ.

εχει δικιο ο φιλος nodas. οτι χρονους σου λεει στο radio τους μειωνεις αναλογα με το ποσοστο που τρεχεις στον αγωνα. Εγω ετσι κανω και ειμαι οκ αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο. Υπ οψιν οτι δεν εχω βαλει ακομα πατς και 9/10 αγωνες γινομαι παπακι...πολυ βροχη ρε παιδακι μου αλλα μου αρεσουν και τα γραφικα πολυ στην βροχη!!!

Δημοσ.

Aν ειναι δυνατον σε παιχνιδι F1 του 2012 να μην υπαρχει in-game save.Αντε να βρεις χρονο να τρεξεις στο 100%.Κριμα η Codemasters μετα το Toca3 εχει παρει την κατω βολτα (αν εξαιρεσω το GRID).Οχι οτι δεν ειναι καλο το F1 2012 αλλα ειναι απαραδεκτο να λειπουν απαραιτητα features.

Δημοσ.

Γεια κ χαρα σε ολους! Μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου εξηγησει για ποιο λογο δε μπορω να παιξω το παιχνιδι? το κατεβασα, το εγκατεστησα, ανοιγω το steam, παταω play και μ δειχνει κατι βιντεο και απο κατω λεει buy demo κλπ κλπ... πως παιζει? τι πρεπει να κανω_?

Δημοσ.

Παίδες έχουν βγει 5 pacth μέχρι και εθχές που διορθώνουν πολλά προβλήματα σαν το από πάνω που περιγράφει ο φίλος. Αν σας αρέσει το game αγοράστε το...

αυτό όμως δεν διορθώθηκε όμως :P ή έστω στην πίστα αυτή το ξέχασαν.

Γεια κ χαρα σε ολους! Μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου εξηγησει για ποιο λογο δε μπορω να παιξω το παιχνιδι? το κατεβασα, το εγκατεστησα, ανοιγω το steam, παταω play και μ δειχνει κατι βιντεο και απο κατω λεει buy demo κλπ κλπ... πως παιζει? τι πρεπει να κανω_?

από τον θείο είναι ή αγορασμένο;μπερδεύτηκα ..

Aν ειναι δυνατον σε παιχνιδι F1 του 2012 να μην υπαρχει in-game save.Αντε να βρεις χρονο να τρεξεις στο 100%.Κριμα η Codemasters μετα το Toca3 εχει παρει την κατω βολτα (αν εξαιρεσω το GRID).Οχι οτι δεν ειναι καλο το F1 2012 αλλα ειναι απαραδεκτο να λειπουν απαραιτητα features.

ψάξε καλύτερα..

Υπάρχει επιλογή να κάνεις save.Κάνει και autosave

Τώρα αν εννοείς να κάνεις save στον 6ο γύρο από τους 14...ε μάλλον δεν .. :-(

ή απλώς δεν τρέχεις 100% γιατί ακριβώς δεν υπάρχει χρόνος,παίζεις ένα 50% ή 25%

Δημοσ.

Απόψε κάποια στιγμή είπανε ότι θα βγει και το 6ο patch. Από support πάντως 10/10 φέτος η codemasters. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δίνεται η εντύπωση πως δεν είχε τεσταριστεί το game πριν βγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...