Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι νέος στον χώρο της F1 και αντιμετωπίζω δυσκολία στο να οδηγήσω το αμάξι . Πιο συγκεκριμένα έχω θέμα στο φρενάρισμα. Πατώντας το L2 φρένο και προσπαθώντας να στρίψω με τον αριστερό αναλογικό μοχλό δεν γίνεται δουλειά. Δεν στρίβει το μονοθέσιο . Μήπως μπαίνω με μεγάλη ταχήτητα στην στροφή; Εχω το gamepad f510 και το L2 είναι αναλογικό. Κάποια συμβουλή για στρωτηή οδήγηση;

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω flickering και είναι πολύ ενοχλητικό.

Έχει βγεί CAP αλλά είναι για τους 12.9 Beta και για τις κάρτες μου έχουν βγεί μέχρι 12.6.

Το CAP των 12.9 μπορώ να το χρησιμοποιήσω κι εγώ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

είμαι νέος στον χώρο της F1 και αντιμετωπίζω δυσκολία στο να οδηγήσω το αμάξι . Πιο συγκεκριμένα έχω θέμα στο φρενάρισμα. Πατώντας το L2 φρένο και προσπαθώντας να στρίψω με τον αριστερό αναλογικό μοχλό δεν γίνεται δουλειά. Δεν στρίβει το μονοθέσιο . Μήπως μπαίνω με μεγάλη ταχήτητα στην στροφή; Εχω το gamepad f510 και το L2 είναι αναλογικό. Κάποια συμβουλή για στρωτηή οδήγηση;

Ενεργοποιησε τις βοηθειες εκτος του brake assist.Προσπαθησε να φρεναρεις (εστω αποτομα στην αρχη) μολις δεις τα κοκκινα χρωματα στο οδοστρωμα.Μετα αφησε αμεσως το φρενο και αφησε νο αυτοκινητο να μπει στην στροφη με την ταχυτητα που του εχει απομεινει.Μολις βγαινεις απο τη στροφη πατησε γκαζι ή αν δεις οτι εχεις πολυ χαμηλη ταχυτητα δωσε σταδιακα γκαζι και μεσα στη στροφη.

Δημοσ.

braking assist έβγαλα (ΑBS on) . Traction medium, gears auto. Ολα τα άλλα δεν τα πειράζω

Στην βοηθητική γράμμη εκεί που ξεκινάει το κίτρινο αφήνω το γκάζι εντελως (πλήκτρο R2) και στο πορτοκαλί /κόκκινο πατάω φουλ φρένο. Σίγουρα πρέπει να εξασκηθώ πολύ αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν στρίβει το μονοθέσιο με τόσο χαμηλη ταχύτητα. Μήπως αντί για αναλογικό φρένο γκάζι να χρησιμοπειώ τα Χ Υ κτλ; Όχι τίποτα άλλο θα πάθουμε και τίποτα στα χέρια . Δεν είμαι πλέον 20 χρονών

Δημοσ.

braking assist έβγαλα (ΑBS on) . Traction medium, gears auto. Ολα τα άλλα δεν τα πειράζω

Στην βοηθητική γράμμη εκεί που ξεκινάει το κίτρινο αφήνω το γκάζι εντελως (πλήκτρο R2) και στο πορτοκαλί /κόκκινο πατάω φουλ φρένο. Σίγουρα πρέπει να εξασκηθώ πολύ αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν στρίβει το μονοθέσιο με τόσο χαμηλη ταχύτητα. Μήπως αντί για αναλογικό φρένο γκάζι να χρησιμοπειώ τα Χ Υ κτλ; Όχι τίποτα άλλο θα πάθουμε και τίποτα στα χέρια . Δεν είμαι πλέον 20 χρονών

Για καποιο λογο μπλοκαρουν οι τροχοι για αυτο δεν σου στριβει.Βαλε και το traction high και δοκιμασε να αφησεις το φρενο.Λογικα ξεχνιεσαι και δεν αφηνεις το φρενο εγκαιρα με αποτελεσμα οταν μπαινεις στη στροφη να εχεις πατημενο το φρενο και ταυτοχρονα προσπαθεις να στριψεις.

Δημοσ.

βάλε traction full και δοκίμασε πάλι. Αλλά όπως είπαν, φρένο, κόβει το μονοθέσιο, αφήνεις φρένο και μπαίνεις με υπολειπόμενη ταχύτητα στη στροφή, μέχρι να ξαναδώσεις γκάζει στο τέλος της. Κάνε εξάσκηση μερικούς γύρους έστω κι εκνευριστικά αργά, μέχρι σιγά σιγά να μάθεις τα όρια του μονοθεσίου. Επίσης στο ιντερνετ υπάρχουν διάφορα φόρα που έχουν ιδανικό στήσιμο για την κάθε πίστα. Πίστεψε με αξίζει να χάσεις 10 λεπτά ψάχνοντας-στήνοντας μιας κι οι διαφορά είναι πολύ αισθητή.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που λεέι ο φίλος να έχω γκάζι/φρένο τον δεξί αναλογικό είναι πράγματι λειτουργικό;Επίσης ποια πίστα είναι σχετικά εύκολη για εξάσκηση; Το παιχνίδι μου αρέσει αλλά με τις υποχρεώσεις (οικογένεια και δουλειά ) ο χρόνος για εξάσκηση είναι ελάχιστος και απογοητεύομαι με τις επιδόσεις μου.

Δημοσ.

Εγώ τα 2 προηγούμενα τα έπαιζα με χειριστήριο από 360 και γκάζι φρένο στις σκανδάλες. Τώρα για εύκολη πίστα, αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Σίγουρα δεν θα σου πρότεινα το Μονακό, μιας και δεν θα έχεις αίσθηση της ταχύτητας καθόλου. Νομίζω ότι η Αυστραλία είναι μια πίστα που με 2-3 δύσκολες στροφές θα σου δώσει πλήρη αίσθηση για το μονοθέσιο.

Εξάσκηση είναι το Α και το Ω. Σκέψου ότι τώρα κάθεσαι 1-2 ώρες και σπάνε τα νεύρα σου. Ε πες ότι οι επόμενες 1-2-3-4 ώρες θα πας βήμα βήμα και μετά θα είσαι έτοιμος για όλο και πιο πάνω.

Επίσης δεν ξέρω σε τι % παίζεις στους αγώνες σου. Εγώ προσωπικά στο 50% με όλα τα δοκιμαστικά κτλ είχα βρει την χρυσή τομή. (Στο 100% θα έκανα σίγουρα κάποιο λάθος από κούραση που θα μου κατέστρεφε τον αγώνα)

είμαι νέος στον χώρο της F1 και αντιμετωπίζω δυσκολία στο να οδηγήσω το αμάξι .

Μήπως σε λένε Juan Pablo Montoya???

ΧΟΧΟΧΟ, αστείο 10ετίας :P

Δημοσ.

καλα τι εγινε?

βαζεις δε βαζεις TC το ιδιο πραγμα ειναι?

με το 2011 δεν το εκανε αυτο.. εβλεπες αισθητη διαφορα...

Δημοσ.

Όποιος βγήκε στις 3εις πρώτες θέσεις στον αγώνα να μας πει να είχε συνέντευξη μετά από αυτόν από δημοσιογράφους εχοντας επιλογές απαντήσεων καθώς στα προηγούμενα είχε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- σε εμενα εχει ενα bug οταν κανω flachback για πρωτη φορα, παγωνει η εικονα

δεν στριβει το μονοθεσιο οπως ητανε με το παλιο f1 2011 (πληκτρολογιο)

η ζημια εμεινε η ειδια, περιμενα κατι πιο ρεαλιστικο (να μην φευγω μονο εγω απο την πιστα, αλλα να εγκαταλειπουνε και οι αλλοι πχ μηχανικες βλαβες, εξοδους)

+ :mellow: απογοητευση σκετη το 2011 ητανε απλα πιο καλο και δεν μπωρει επισης να βρεχει και να εχουνε οι αλλοι στεγνα και να οδηγανε και εγω να δυσκολευομαι, το εχω παρατηρισει και αυτο

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

Παίδες ποιός το έχει original το παιχνίδι;Αν είναι να τρέξουμε καμία μέρα.

btw το πήρα από εδώ 17.8€

http://www.code4game.com/f1-2012-formula-one-pc-cd-key.html

το site είναι γερμανικό,και το κλειδί από εκεί retail για steam

με την εγγραφή σας πέρνετε και 100 πόντους

και βάλτε και αυτό το κουπόνι Cdkeyprices για ακόμα -5% off

όποιος κολλήσει ας μου στείλει pm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...