george9494 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μα και φυσικά ανεβάζει τις θερμοκρασίες, όσο πιο ανεβασμένες είναι η ρυθμίσεις τόσο πιο πολύ ζορίζεται η κάρτα γραφικών και παράγει περισσότερη θερμότητα. Το game για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω παίξει και δεν ξέρω ακριβώς. Το πιο πιθανό είναι μέσα από τα settings του παιχνιδιού. Όταν βάλεις το παιχνίδι ξεκινα ένα αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα πατα esc και κάπου λογικά θα δεις να αναφέρει settings. EDIT: Μονο στο συγκεκριμένο παιχνίδι σου ανεβάζει τόσο ψηλά τις θερμοκρασίες?
GTI890 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μα και φυσικά ανεβάζει τις θερμοκρασίες, όσο πιο ανεβασμένες είναι η ρυθμίσεις τόσο πιο πολύ ζορίζεται η κάρτα γραφικών και παράγει περισσότερη θερμότητα. Το game για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω παίξει και δεν ξέρω ακριβώς. Το πιο πιθανό είναι μέσα από τα settings του παιχνιδιού. Όταν βάλεις το παιχνίδι ξεκινα ένα αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα πατα esc και κάπου λογικά θα δεις να αναφέρει settings. EDIT: Μονο στο συγκεκριμένο παιχνίδι σου ανεβάζει τόσο ψηλά τις θερμοκρασίες? ναι ειναι στο μονο μου τις ανεβαζει τοσο.... θα μπω και θα δω για settings αν και την πρωτη φορα που μπηκα δεν βρηκα κατι...
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα. Βασικα να πω οτι το παιχνιδι τα σπαει, ειναι πολυ καλο, καταφερα και επαιξα μεχρι στιγμης μονο το young driver αυτες τις 2 μερες που εχει. Θελω ομως λιγο την βοηθεια σας σε κατι. Οπως ημουν μεσα στο παιχνιδι ηθελα να παω στην επιφανεια εργασιας να κανω μια δουλεια, πατησα και εγω λοιπον το Alt+Tab και με εβγαλε στηνν επιφανεια εργασιας, το παιχνιδι δεν μου το ελαχιστοποιησε αλλα μου το εβγαλε σε μικρο παραθυρο,εκανα εγω την δουλεια μου και παω να πατησω μεγιστοποιηση ετσι ωστε να μου το ξαναανοιξει σε full screen για να παιξω αλλα ομως αυτο δεν μου το βγαζει σε full screen,μου το βγαζει απλα μεγιστοποιημενο και φενετε κατω η μπαρα της εναρξης και πανω η μπαρα με την ελαχιστοποιηση το κλεισιμο Και την μεγιστοποιηση.Κλεινω το παιχνιδι το ξαναανοιγω παλι τα ιδια.Παω στο εικονιδιο του στις επιφανεια εργασιας παταω στις ρυθμισεις και επιλεγο να μου ανοιγει το παιχνιδι μεγιστοποιημενο αλλα παλι δεν μου το βαζει full screen?τι πρεπει να κανω?
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Για fullscreen alt και enter νασαι καλα φιλε μου, το εβαλα και παλι fullscreen, τωρα αυριο παλι λιωσιμο.
aliakas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 έχεις τιμονιερα ? σου στρίβει καλά ? γιατί εμένα μου κάνει νερά και δεν έχω σωστή αίσθηση
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδες εχω και αλλη μια απορια,εγω παιζω με το dualshock 3 χειρηστηριο απο το ps3 μου το εχω συνδεσει στο pc και το εχω ρυθμισει μεσω motion joy,το εχω κανει να αναγνωριζετε σαν να εχω controller απο xbox360. μπαινω λοιπον να παιξω και πολλες φορες ενω στριβω το μονοθεσιο με τον αριστερο αναλογικο σε καποιες φασεις καπως σαν να χανετε η εικονα,σαν να παταω δλδ το κουμπι ετσι ωστε να κοιταξω απο τα πλαγια με την καμερα, το εχω παρατηρησει να το κανει οταν παταω πανω στα κερμπ και βγαινω λιγο εξω απο αυτα αλλα δεν ειναι απολυτο. κοιταξα μεσα στις ρυθμισεις χειρηστηριου απο το παιχνιδι αλλα τα κουμππια ειναι μια χαρα, με τον αριστερο αναλογικο τα εχω να στριβουν και με τον δεξη να κοιταω πισω και στα πλαγια. μπορει να μου πεις καποιος τι ακριβως παιζει γτ ειναι σπαστικο ωρες ωρες και χανεις τον δρομο.
ramone21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχει κανεις προβλημα με τα save?.....οταν τελειωνω τη πιστα Καταλονιας(Ισπανια)και συνεχιζω ενω εχω φτασει και δυο πιστες μετα ,οταν ξαναφορτωνω το παιχνιδι με βγαζει απο τη πιστα Καταλονιας(Ισπανια)...τo autosave ειναι ενεργοποιημενο...καμια βοηθεια?
Gerara_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 είναι bug του παιχνιδιού. Αν ήταν αυθεντικό θα έκανε αυτόματα update από το steam και θα λυνόταν το πρόβλημα. Κάτι περισσότερο δυστηχώς δεν ξέρω για να βοηθήσω 1
kjtzemis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για το δικο μου προβλημα που γραφω στο παραπανω ποστ μου εχει να πει κανεις κατι?
georg3b Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχει κανεις προβλημα με τα save?.....οταν τελειωνω τη πιστα Καταλονιας(Ισπανια)και συνεχιζω ενω εχω φτασει και δυο πιστες μετα ,οταν ξαναφορτωνω το παιχνιδι με βγαζει απο τη πιστα Καταλονιας(Ισπανια)...τo autosave ειναι ενεργοποιημενο...καμια βοηθεια? το autosave είσαι σίγουρος ότι δουλεύει? εμφανίζονται τα κόκκινα κυκλάκια πάνω αριστερά? Αν όχι τότε: 1. αν παίζεις με τηλεχειριστήριο τότε δοκίμασε να το αποσυνδέσεις, να ανοίξεις το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο για το μενού. πας στα setting, απενεργοποιείς το autosave και ύστερα πας και κάνεις manual save. Αν εμφανιστούν τα κυκλάκια αριστερά πάνω είσαι Ok! Απλά μέχρι να βγει patch κάνε manual save. 2. Αν δεν δουλέψει η πρώτη λύση τότε κάνεις το παρακάτω: Select Multiplayer -> Split Screen -> Press Start on a second controller / keyboard -> P1: Select any team & driver -> P2: Select any team & driver -> Any Race Settings -> Any track. Once on track P1 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Exit back out of the Pause menu. P2 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Back out to Pause Options, select Quit To Main Menu -> Yes. You should now be able to save again. Και γενικά πάντα κάνε backup το save μετά από κάθε αγώνα!
ramone21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το autosave είσαι σίγουρος ότι δουλεύει? εμφανίζονται τα κόκκινα κυκλάκια πάνω αριστερά? Αν όχι τότε: 1. αν παίζεις με τηλεχειριστήριο τότε δοκίμασε να το αποσυνδέσεις, να ανοίξεις το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο για το μενού. πας στα setting, απενεργοποιείς το autosave και ύστερα πας και κάνεις manual save. Αν εμφανιστούν τα κυκλάκια αριστερά πάνω είσαι Ok! Απλά μέχρι να βγει patch κάνε manual save. 2. Αν δεν δουλέψει η πρώτη λύση τότε κάνεις το παρακάτω: Και γενικά πάντα κάνε backup το save μετά από κάθε αγώνα! ευχαριστω φιλε...θα το δοκιμασω και θα σου πω...
ramone21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω φιλε...θα το δοκιμασω και θα σου πω... τελικα τιποτα απο τα δυο.....πανω αριστερα βγαζει μονο τα ασπρα κυκλακια που ειναι για το Load.....πακετο ε?..να σαι καλα παντως ..ευχαριστω..!
ramone21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τελικα τα καταφερα... επιασε με την δευτερη φορα που το εκανα....ευχαριστω φιλε georg3b!!!!
georg3b Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πάλι καλά που το save δεν γίνεται εντελώς corrupt όπως στο F1 2011! Το πρόβλημα με το save είπαν ότι λύθηκε με το 2ο patch, έχει βγει ήδη μέσω Steam (μένει τώρα να μου το φέρει ο θειος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα