Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα το κατεβάζω.αλλά πάντως από άλλα FLT που είχα δουλεύανε κανονικά

και εμενα μου το εχει φερει ο θειος αλλα μεσα δεν εχει το αρχειο που κανει ολη την δουλεια ετσι ωστε να παιξει οποτε δεν μπηκα ακομη στον κοπο να το εγκαταστησω.μηπως τα flt δουλευουν και χωρις αυτο το μαγικο αρχειο?

Δημοσ.

ναι ρε είναι έτοιμο

το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε έμενα

είναι ότι η G25 δεν έστριβε σωστα

δεν ξέρω αν είναι λόγω της steamless έκδοσης

'η αν και η κανονική είναι έτσι χάλια ασεταριστη

χθες όλη μέρα ήμουν από πάνω του και πάλι

δεν το κατάφερα να στρίβει σωστα

και το παράτησα σήμερα

ευτυχώς υπάρχει και το rfactor2

Δημοσ.

Προς το παρον δουλευει κομπλε(FLT)..τελειωσα κατι αγωνες που ειχε πριν το career(champions mode αν θυμαμαι καλα) που αντιμετωπιζεις τους Raikonen,Alonso,Vetel,Mic Shumi,Hammilton,Button και τωρα μενει να αρχισω την καριερα..

Δημοσ.

Ρε σεις τα γραφικα πως σας φαινονται σε σχεση με το 2011?

Ειναι λιγο ψευτικα... η μου φαινεται?

Ολα φουλ εννοειται το παιζω με φιλτρα,, κλπ

Δημοσ.

οχι ρε συνγαυρε τι ψευτικα; εδω σε κανει να αμφιβαλεις αν ειναι παιχνιδι ή πραγματικοτητα...ειναι φανταστικο! Το μονο που εχω λιγο προβλημα ειναι η g25 που εχει λιγο ευαισθητο χειρισμο.

Δημοσ.

στο 2010 ειχα ενα προβλημα που κρασαρε και ολο restart εκανα. Με αυτο ακομα τιποτα. Παντως τοτε κρασαρε συνεχεια οσο ειχα controler του xbox με το που εβαλα την g25 και εκανα custom ρυθμισεις δεν μου το ξαναεκανε.

Δημοσ.

Μαλιστα..τοτε θα ειναι η ιδεα μου..περασα και κατι mods με updates στα μονοθεσια και στις πιστες..

career φιλε GnsP δεν αρχισα ακομα..τι προβληματα εννοεις?Δεν φορτωνουν τα saves?

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το F1 2012 Για το laptop μου και μολις παιζω και εχω ενα προγραμμα με θερμοκρασιες να τρεχει απο πισω ενω σε αλλα παιχνιδια ειναι κομπλε το pc στη formula 1 βαραει 90 βαθμους κελσιου η καρτα γραφικων... γιατι???

Δημοσ.

Xμ, από ότι έχω δει είναι καλο για games. Μήπως παίζεις το παιχνίδι σε υψηλές ρυθμίσεις?

ισως αλλα κατι τετοιο ανεβαζει θερμοκρασια? και επισης πως μπορω να τις δω και να τις αλλαξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...