Προς το περιεχόμενο

Δικαστήριο υποχρεώνει το Rapidshare να φιλτράρει το πειρατικό περιεχόμενο

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωε γινεται η γερμανια ν αποφασισει το τι θα κανει μια εταιρεια που βρισκεται σε αλλη χωρα??

Εδώ αποφασίζει για το τι πρέπει να κάνει μια άλλη ΟΛΟΚΛΗΡΗ χώρα (βλέπε Ελλάδα).

Για μια εταιρία δε θα πει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω χαρη στο κλείσιμο του megaupload ανακάλυψα την μαγεία των torent.

Και πραγματικά δεν συγκρίνεται με κανένα hoster ,και είναι και εντελώς τσάμπα.

Οπότε να πανε να κλείσουνε όλα ,εγω δεν δίνω ποτε ξανά ευρω για hoster.

Ωσο για τις πολυεθνικές πιστεύω φτάνουν τα 10 ευρω που δίνω την εβδομάδα για σινεμά ,δεν χρειάζεται να αγοράζω και τα DVD τους

Επισκέπτης

Εγω χαρη στο κλείσιμο του megaupload ανακάλυψα την μαγεία των torent.

Και πραγματικά δεν συγκρίνεται με κανένα hoster ,και είναι και εντελώς τσάμπα.

Οπότε να πανε να κλείσουνε όλα ,εγω δεν δίνω ποτε ξανά ευρω για hoster.

καμια σχεση πραγματικα.

για να κατεβασεις με αξιολογη ταχυτητα torrent θα πρεπει να υπαρχει καλη αναλογια seeders/peers.

και φυσικα στα torrents βρισκεις μονο στα πρωτοεμφανιζομενα καλη αναλογια, υστερα απο αρκετο καιρο φθινει με συνεπεια τη δραματικη πτωση της ταχυτητας download.

σε hoster παντα τερματιζει η γραμμη μου , και υπαρχει μεγαλυτερη αμεσοτητα και διαθεσιμοτητα με max ταχυτητα λογω των ταχυτατων reupload που γινονται μεσα απο την κοινοτητα των forum.

στην περιπτωση μου ως επί το πλείστον ισχυει speed hoster >>>> speed torrent.

και φυσικα υπαρχει και το συν της αξιολογησης μεσω των εκατονταδων σχολιων και της αξιοπιστιας του uploader στα forum.

το torrent το θεωρω περισσοτερο ως συμπληρωματικο μεσο.

ολα τα παραπανω υστερα απο μακροχρονη εμπειρια ειτε χρησιμοποιωντας αλλοτε το ενα μεσο αποκλειστικα αλλοτε το αλλο και τελικα συνδυαστικα.

Μην το λες και γω έτσι νόμιζα.

Τα πλεονεκτήματα του torrent είναι περισσότερα πιστεύω.

Οπως τα αρχεία που κατεβαζεις δεν είναι συμπιεσμενα σε πολλά αρχεία,άρα γλιτώνεις και αρκετό χρόνο απο την αποσυμπιεση και την πιθανότητα κάποιο απο τα αρχεία να έχει διαγραφεί.

Και 20% να έχει φτάσει μια ταινια μπορείς να δεις ένα μέρος της ,ώστε αν δεν σου αρέσει  οι ποιοτητα την σβηνεις.

Μπορείς να κατεβαζεις με  την μέγιστη ταχύτητας σου ,απλά βάζεις να κατεβαίνουν πολλά αρχεία μαζί.Μπορεί να κάνουν όλο το βράδυ να κατεβούν αλλα θα κατεβούν ΟΛΑ.

Υπάρχουν και διάφοροι manager για κινητά με τα οποία μπορείς να προσθέσεις τορεντ όπου και να είσαι.

Και το συμαντηκοτερο δεν πληρώνεις cent.

Τα hoster το μόνο πλεονέκτημα που έχουν είναι οι καλές ταχύτητες ,και αυτά μόνο σε ωσους έχουν συνδρομή.

Μπορείς να κανεις και το εξείς πείραμα που έκανα εγω.

Βάλε 10 ταινιες σε τορεντ και δες σε πόσο θα κατεβουνε.

Κανε το ίδιο σε ένα hoster ,βάλε 10 ταινιες αποσυμπιεσε τες και συγκρηνε τους χρόνους.

παλια ,τις καλες μερες του rapidshare ολα κομπλε ολοι ανεβαζαν σε rapid πληρωνες μονο εκει και ησύχαζες.Τα τελαιυταια 2 χονια οι hoster δεν παλεύονται ο καθενας ανεβαζει οπου θελει σβηνονται αρχεια, αλαζουν πολιτικες, μεχρι και κλεινουν τελειως.Οι torrents το μονο μειονεκτημα που εχουν κατ εμε ειναι οταν κατεβαζεις καποιο παλιο συνηθως αρχειο με λιγους seeders.

(αν μιλας για video/audio δεν χρειαζεται να ενωσεις ολα τα parts, μπορεις και μονο απο το πρωτο να κανεις προεπισκοπιση του περιεχομενου)

Αληθεια? Θα σου ελεγα αν εχεις 10 παρτς πχ, να βαλεις το πρωτο που λες σε ξεχωριστο φακελο και να δεις αν μπορεις να κάνεις προεπισκοπιση ή οχι. :-D

My point: Αν εχεις χωρισει σε παρτς ενα αρχειο, πρεπει πρωτα να τα ενωσεις για να δεις το αρχειο, με προεπισκοπιση ή κανονικα.

Ο επεξεργαστικος χρονος εδω ειναι το κλειδι.

Εσυ λες οτι μπορουμε να γλιτωσουμε τον χρονο που χρειαζεται για να ενωσουμε τα παρτς ωστε να δουμε τι περιεχει το αρχειο εστω και με προεπισκοπιση, εγω λεω οτι δεν μπορουμε να τον γλιτωσουμε.

θα βάλει φίλτρο να μην δέχεται μεγάλα αρχεία με την κατάληξη avi. ή με το που θα της αναφερθεί κάτι πειρατικό θα κλείνει το λογαριασμό του οποίου ανήκει το αρχείο.

What about αρχεια με την καταληξη .xavi ή με την καταληξη .messi?

Θα απαγορεψουν και την αλλαγη ονοματος επεκτασης?

αμα εφαρμοστεί είναι σαν να λέει στο rapid κλείσε!

Το πολύ να το γυρίσουν όπως παλιά σε rar με password και έτσι θα έχει δικαιολογία το rapid να λέει "δεν ξέρω τι έχουν μεσα τα αρχεία", (λες και δεν ξέρει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια). Αν πούνε δεν επιτρέπουμε σε κρυπτογραφημένα rar (ή 7zip ή οτι αλλο) θα βρεθεί σε δευτερο επίπεδο να γίνεται το ίδιο (zip Μεσα σε rar, txt που θα είναι bin με rename και άλλα "στεγανογραφικά" κόλπα από τα πολλα που υπάρχουν).. Οπότε το "υποχρεώνει" σχετικό ειναι νομίζω..

Πάντως την παλευουν όσο μπορούν οι μεγαλο-εταιρίες την κατάσταση.. Δεν τους κατηγορώ, την δουλειά τους κάνουν και εχουν ως ενα βαθμό δίκαιο.

Μην το λες και γω έτσι νόμιζα.

Τα πλεονεκτήματα του torrent είναι περισσότερα πιστεύω.

Οπως τα αρχεία που κατεβαζεις δεν είναι συμπιεσμενα σε πολλά αρχεία,άρα γλιτώνεις και αρκετό χρόνο απο την αποσυμπιεση και την πιθανότητα κάποιο απο τα αρχεία να έχει διαγραφεί.

Αντε να το δεχτω αυτο ως πιθανοτητα αλλά πριν κατεβασεις ενα τσουρμο παρτς τα ελεγχεις.

Και αν καποιο σητν πορεια τυχει και διαγραφει συνηθως πλεον τα παρτς απο διαφορες πηγες ειναι interchangeable οπως λενε, δηλαδη μικρο το κακο κατεβαζεις απο το mirror.

Γλιτωνεις χρονο απο την αποσυμπιεση? Πόσο? 30 δευτερολεπτα? 2 λεπτα? Σιγα το πλεονεκτημα.

Και 20% να έχει φτάσει μια ταινια μπορείς να δεις ένα μέρος της ,ώστε αν δεν σου αρέσει  οι ποιοτητα την σβηνεις.

Ε πριν κατεβασεις κατι και ειδικα μια ταινια, ξερεις τα specifications της.

Πλεονεκτημα οτι μπορεις ενδιαμεσα σοτ κατεβασμα να δεις τι "παιζει" αλλά μικροσκοπικο.

Μπορείς να κατεβαζεις με  την μέγιστη ταχύτητας σου ,απλά βάζεις να κατεβαίνουν πολλά αρχεία μαζί.Μπορεί να κάνουν όλο το βράδυ να κατεβούν αλλα θα κατεβούν ΟΛΑ.

????? What? :shock:

Breaking news:

Ολα αυτα γινονται και με τα rapidshare,megaupload(rip), κλπ.

Και ισα ισα με αυτα(hosting services) ειναι που εχεις ΠΑΝΤΑ την μεγιστη ταχυτητα που κατεβαζεις! Με τα τορεντς οχι παντα. Πως καταφερες να το μετατρεψεις σε πλεονεκτημα για τα τορεντς αυτο δεν το καταλαβα.... :-(

Οσο για το να βαλεις ενα τσουρμο αρχει ανα κατεβουν φαινεται δεν εχεις ακουσει τιποτα για flashget, jdownloader κλπ, κλπ.

Υπάρχουν και διάφοροι manager για κινητά με τα οποία μπορείς να προσθέσεις τορεντ όπου και να είσαι.

Και το συμαντηκοτερο δεν πληρώνεις cent.

Σοβαρο πλεονεκτημα των τορεντς. Μπορεις να προσθεσεις τορεντ οπου και αν εισαι. :eek:

Μπορείς να κανεις και το εξείς πείραμα που έκανα εγω.

Βάλε 10 ταινιες σε τορεντ και δες σε πόσο θα κατεβουνε.

Κανε το ίδιο σε ένα hoster ,βάλε 10 ταινιες αποσυμπιεσε τες και συγκρηνε τους χρόνους.

Αφαιρωντας βεβαια τον χρονο που χρειαστηκε να κατεβασεις και να διαγραψεις την ταινια απο τα τορεντ επειδη ηταν fake. :X :-D

Και αυτο με την αποσυμπιεση δεν εχω καταλαβει τι το αναφερεις καν. Ειναι σαν να μου λες αγορασα μια ταινια και πρεπει να ξοδεψω 5 δευτερολεπτα να ανοιξω την χαρτινη θηκη και μετα 1 δευτερολεπτο για να ανοιξω και την πλαστικη θηκη του DVD. :-( Αναξιο λογου ΤΕΛΕΙΩΣ!

Και ισα ισα με αυτα(hosting services) ειναι που εχεις ΠΑΝΤΑ την μεγιστη ταχυτητα που κατεβαζεις! Με τα τορεντς οχι παντα.

θες να πεις το μεγιστο bandwidth της γραμμης σου.

αν θες να κατεβασεις κατι μεμονωμενα,τα file hosts σαφως και υπερτερουν σε αυτον τον τομεα.

αν ομως κατεβαζεις μαζικα,τοτε δεν μπορεις να πεις οτι τα τορεντς υστερουν αφου με αυτον τον τροπο αξιοποιουν πληρως το bandwidth της γραμμης σου.

Αν έχεις τέτοιο προβληματισμό, μπορούμε να συστήσουμε μια ομάδα ελέγχου (εδώ στο insomnia), στην οποία θα γνωστοποιήσεις κωδικό και υλικό και αν δεν περιέχει υλικό με πνευματικά δικαιώματα, θα στείλουμε επιστολή στην RS.

Εναλλακτικά κι αν η RS απορρίψει την επιστολή μας, η ίδια ομάδα εργασίας (αγγαρείας θα έλεγα) είναι διατεθειμένη να μεταφέρει και να παραδώσει δωρεάν (*) τις φωτογραφίες στην κοπέλα σου.

(*)Δωρεάν θα είναι μετά τον οπτικό έλεγχο του υλικού και εφόσον η εμφάνιση καλύπτει κάποια ελάχιστα κριτήρια.

μωρε εσεις ας τις δειτε.... αυτοι του rs δε θελω να τις δουν!

θες να πεις το μεγιστο bandwidth της γραμμης σου.

αν θες να κατεβασεις κατι μεμονωμενα,τα file hosts σαφως και υπερτερουν σε αυτον τον τομεα.

αν ομως κατεβαζεις μαζικα,τοτε δεν μπορεις να πεις οτι τα τορεντς υστερουν αφου με αυτον τον τροπο αξιοποιουν πληρως το bandwidth της γραμμης σου.

Δεν ειπα οτι υστερουν.

Ειπα οτι δεν υπερτερουν ωστε να βαζει στα πλεονεκτηματα των τορεντς την ταχυτητα.

Και δεν ειμαι υπερμαχος ουτε της μιας πλευρας ουτε της αλλης. Both rock! Και both θα συνεχισουν να υπαρχουν και να βασιλευουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...