Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Και εγω λεω 960Τ.εαν υποθεσουμε οτι δεν θελεις να τον ξεκλειδωσεις (που δεν χανεις τιποτα να κανεις μια δοκιμη) ανεβαινει πανευκολα και αυτος,ειναι πιο αποδοτικος ανα πυρηνα,καιει πιο λιγο με λιγοτερες θερμοκρασιες,ειναι πιο φθηνος και και και.απο Bulldozer μονο ο 8120 αξιζει.αλλα ρε συ,κατσε,ειπαμε,μπορει να στρωσει ο επεξεργαστης.ετσι και αλλιως,μεχρι να σου ερθει η μητρικη....
maik42 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Thanos1972 και αυτό γιατί χάρις την πολύτιμη συμβολή του και τις γνώσεις του με βοήθησε όσο δεν φανταζόμουν και εγώ ο ίδιος, στο πρόβλημα που είχα με τον επεξεργαστή μου και που αναφέρω στην αρχη του νηματος. Thanos1972 ξέρω ότι έχεις και τις γνώσεις και το μεράκι και την θέληση να βοηθάς στα προβλήματά μας. και γιά όλους τους παραπάνω λόγους φαντάζομαι ότι κάθε τεχνολογικό forum θα ήθελε να σε έχει ενεργό μελος του.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Σε ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια.περιμενω να μου πεις εντυπωσεις.
maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Σε ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια.περιμενω να μου πεις εντυπωσεις. γεια σου ρε Θανο. μολις τον ανοιξα με τον 8120 και την sabertooth.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Gj φιλε μου.ολα καλα πηγαν.καλοδουλευτος και προσοχη απο εδω και περα.
maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 προσοχη καθομασταν στον στρατο!!! τωρα δεν ειναι ωρα για προσοχες. ξεκιναει απο τα 15.5ΜΗz και φτανει στα 35MHz στα Χποσα προτεινεις να τον βαλω;
Thanos1972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το turbo ειναι αυτο που πειραζεις η οχι? Για το ανεβασμα του,τι να σου πω....δεν εχω ανεβασει bulldozer ποτε μου για να εχω ασφαλη γνωμη.ανοιξε ενα θεμα στο αντιστοιχο νημα και ολο και καποιος θα βρεθει. Ειναι και το uefi bios που ουτε και αυτο το εχω δουλεψει ποτε μου. οπως καταβες ειμαι old school εγω.εαν δεν εχει μπλε οθονη (στο bios μονο ντεεε) δεν μπορω Edit:η μηπως το software της μητρικης ειναι αυτο?εαν ναι,μονο απο bios να ανεβασεις.
maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το turbo ειναι αυτο που πειραζεις η οχι? Για το ανεβασμα του,τι να σου πω....δεν εχω ανεβασει bulldozer ποτε μου για να εχω ασφαλη γνωμη.ανοιξε ενα θεμα στο αντιστοιχο νημα και ολο και καποιος θα βρεθει. Ειναι και το uefi bios που ουτε και αυτο το εχω δουλεψει ποτε μου. οπως καταβες ειμαι old school εγω.εαν δεν εχει μπλε οθονη (στο bios μονο ντεεε) δεν μπορω Edit:η μηπως το software της μητρικης ειναι αυτο?εαν ναι,μονο απο bios να ανεβασεις. πρεπει να ειναι ο πολαπλασιαστης (νομιζεις ξερω εγω) ; αλλα θα το αφησω ως εχει γιατι πρεπει να ετοιμαζομαι για δουλεια.
The__Blade Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 με μια πιστωτική τηλεκάρτα, πολύ πιθανον να ισιώσουν...
Thanos1972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 με μια πιστωτική τηλεκάρτα, πολύ πιθανον να ισιώσουν... Μεσα επεσες σχεδον....αλλα τωρααααα,παει,να ηταν κι'αλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα