harisv Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καλα οχι βαρετη και η Αυστρια.... Ειδικα η Βιεννη πρεπει να ειναι προτυπο για ολες τις πρωτευουσες. 3 1
temitis Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παιδιά καλησπέρα, ύστερα από αρκετό καιρό ψάξιμο και συνεντεύξεις έχω προσφορά εργασίας από μεγάλη εταιρεία στην Πράγα. Μισθός 37.000 κορώνες μικτά.Επειδή δεν ξέρω το κόστος ζωής εκεί..είναι αρκετά; Επίσης ποιες περιοχές πρέπει να κοιτάω για να σπίτι ; Ευχαριστώ
Xanthippi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Θελω να δουλεψω στο Brno, συγκεκριμενα στην AT&T. Εχω βρει άτομο και με εχει κανει refer σε μια θέση αλλα εχει περασει σχεδον ενας μήνας απο τοτε. Εχω διαβασει οτι οι διαδικασιες ειναι πιο γρηγορες. Να αρχισω να ανησυχω; Ειχε κανεις παραμοια αναμονη; Ευχαριστώ.
tsakonas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Η συζηγος περιμενε 2+ μηνες, οποτε μην αγχωνεσε προς το παρον. Το ατομο που σου εκανε ριφερ, μπορει να δει την προοδο της αιτησης στην εσωτερικη ιστοσελιδα.
Xanthippi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Ναι μπορω να δω και γω σε τι κατασταση ειναι η διαδικασια (applied). Οποτε υπομονη. Ευχαριστω!
LongTom Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Θελω να δουλεψω στο Brno, συγκεκριμενα στην AT&T. Εχω βρει άτομο και με εχει κανει refer σε μια θέση αλλα εχει περασει σχεδον ενας μήνας απο τοτε. Εχω διαβασει οτι οι διαδικασιες ειναι πιο γρηγορες. Να αρχισω να ανησυχω; Ειχε κανεις παραμοια αναμονη; Ευχαριστώ. Οι μεγάλες εταιρείες σε γενικές γραμμές έχουν μεγαλύτερους χρόνους που πρέπει να περιμένεις για απάντηση. Εάν θεωρείς ότι μπορεί να έγινε κάτι και η διαδικασία να κόλλησε, μπορείς κάλλιστα να στείλεις ένα follow up email στο HR ή γενικά σε αυτούς που επικοινώνησες αρχικά για να ρωτήσεις τι συμβαίνει. Καλή τύχη.
Xanthippi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ναι σωστο και αυτό...σε δευτερη φαση κατι τετοιο θα κανω. Ευχαριστώ! 1
Giorgoscube Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σας θελω να πιασω δουλεια σε εργοστασιο στην τσεχια ασχολειτε με κατασκευη αλουμινιου χυτηριο...Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει kovolis hedvikov λεγεται το συγκεκριμενο...
deltagama Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας παιδιά.Είδα μια αγγελία για ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Τσεχία όπου ζητά ανειδίκευτους εργάτες έως 50 ετών με σχεδόν τα πάντα πληρωμένα σπίτι ρέμα φως νερό, μισθός το τηλέφωνο είναι εκτός και μισθός 900 ευρώ. Η εταιρία είναι αυτή Toyoda Gosei Co. Ltd και είδα και video στο youtube σχετικά με το εργοστάσιο και τις συνθήκες εργασίας.Μίλησα με έναν Τσέχο εδώ όπου μου επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω και μου είπε να πάω Θεσσαλονίκη ή Αθήνα όπου με βολεύει περισσότερο για face to face job interview.Τι λέτε είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες παροχές για ανειδίκευτο εργάτη ή είναι μούφα η δουλειά;Ο τύπος μίλαγε άψογα Ελληνικά αλλά καταλάβαινες ότι είναι ξένος, μου είπε ότι ήδη είναι 50 Έλληνες στο εργοστάσιο.Επειδή ξέρετε είναι δύσκολη η κατάσταση και πρέπει να φύγουμε και πάλι οικογενειακώς, καθώς η εταιρία που δούλευα εγώ και η σύζυγος έκλεισε, θέλω να απαντήσουν μόνο άτομα που είναι εκεί στην Τσεχία και μπορούν να πουν κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από deltagama
deltagama Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σας παιδιά.Είδα μια αγγελία για ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Τσεχία όπου ζητά ανειδίκευτους εργάτες έως 50 ετών με σχεδόν τα πάντα πληρωμένα σπίτι ρέμα φως νερό, μισθός το τηλέφωνο είναι εκτός και μισθός 900 ευρώ. Η εταιρία είναι αυτή Toyoda Gosei Co. Ltd και είδα και video στο youtube σχετικά με το εργοστάσιο και τις συνθήκες εργασίας.Μίλησα με έναν Τσέχο εδώ όπου μου επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω και μου είπε να πάω Θεσσαλονίκη ή Αθήνα όπου με βολεύει περισσότερο για face to face job interview.Τι λέτε είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες παροχές για ανειδίκευτο εργάτη ή είναι μούφα η δουλειά;Ο τύπος μίλαγε άψογα Ελληνικά αλλά καταλάβαινες ότι είναι ξένος, μου είπε ότι ήδη είναι 50 Έλληνες στο εργοστάσιο.Επειδή ξέρετε είναι δύσκολη η κατάσταση και πρέπει να φύγουμε και πάλι οικογενειακώς, καθώς η εταιρία που δούλευα εγώ και η σύζυγος έκλεισε, θέλω να απαντήσουν μόνο άτομα που είναι εκεί στην Τσεχία και μπορούν να πουν κάτι παραπάνω. Ρε παιδιά τόσα μέλη έχουμε πάνω στην Τσεχία κανένας δεν είναι σε θέση να μας πει κάτι παραπάνω;Π.χ είναι σύνηθες εργοστάσια που απασχολούν ανιδείκευτους εργάτες να προσφέρουν τέτοιες παροχές;
djcat Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά τόσα μέλη έχουμε πάνω στην Τσεχία κανένας δεν είναι σε θέση να μας πει κάτι παραπάνω;Π.χ είναι σύνηθες εργοστάσια που απασχολούν ανιδείκευτους εργάτες να προσφέρουν τέτοιες παροχές; Να τους κάνεις ντα! Υπομονή, όταν μπορέσουν θα σου απαντήσουν - δε νομίζω πως κερδίζεις κάτι με αυτό το μήνυμα σου.
deltagama Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Να τους κάνεις ντα! Υπομονή, όταν μπορέσουν θα σου απαντήσουν - δε νομίζω πως κερδίζεις κάτι με αυτό το μήνυμα σου. Τι ντα και χαζομάρες μου λες ρε φίλε;Φυσικά και θα απαντήσουν όποτε μπορούν, απλά το θέμα είναι ότι η αγγελία θα κλείσει εντός λίγων ημερών και για αυτό και με έχει πιάσει ανυπομονησία.Κατά τα άλλα πρόβλημα κανένα.
haris_216 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τι ντα και χαζομάρες μου λες ρε φίλε;Φυσικά και θα απαντήσουν όποτε μπορούν, απλά το θέμα είναι ότι η αγγελία θα κλείσει εντός λίγων ημερών και για αυτό και με έχει πιάσει ανυπομονησία.Κατά τα άλλα πρόβλημα κανένα. Πρέπει να προσέξεις λίγο την έκφραση σου. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά ατάκες όπως "Ρε παιδιά τόσα μέλη έχουμε πάνω στην Τσεχία κανένας δεν είναι σε θέση να μας πει κάτι παραπάνω" βγάζουν κάτι το ενοχλητικά πιεστικό που χτυπάει λίγο στα νεύρα (εμένα πχ μου χτύπησε αν και το θέμα δεν με αφορά ούτε έχω να προσθέσω κάτι). Σκέψου και λίγο πρακτικά. Τα "μέλη" που "έχουμε" εκεί είναι για δουλειά. Άρα το πιθανότερο είναι ότι στις 10:00 που έγραψες το πρώτο post και στις 16:00 που έγραψες το δεύτερο οι περισσότεροι θα δουλεύουν. Λογικά, αν σου απαντήσει κάποιος από αυτούς, θα μπορούσε να το κάνει το βραδάκι που θα πάει σπίτι.
Alexlooker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 natek λεγεται.. http://www.natek.com/ "γραφειο" ευρεσης εργασιας ειναι, "Staffing Solutions for You" δεν δειχνει καποια σοβαροτητα
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά τόσα μέλη έχουμε πάνω στην Τσεχία κανένας δεν είναι σε θέση να μας πει κάτι παραπάνω;Π.χ είναι σύνηθες εργοστάσια που απασχολούν ανιδείκευτους εργάτες να προσφέρουν τέτοιες παροχές; το σπίτι που λες θα ειναι σε καμια παλία καταθλιπτική κομμουνιστική πολυκατοικία, θα πηγαινεις εκει μόνο για ύπνο και πολύ θα ειναι. Και απ΄ότι βλέπω στον χάρτη το εργοστάσιο ειναι και στην μέση του πουθενά, αρα κοινωνική ζωή μηδέν, δεν ξέρω πόσα βγάζουν οι εργάτες στην πτολεμαίδα αλλά η ποιοτητα ζωής δεν νομίζω να διαφέρει και πολύ. 900€ στην τσεχία, και χωρίς ενοικιο δεν ειναι ασχημα, αλλά μην νομίζεις ότι θα κάνεις και κομποδεμα για να επιστρέψεις στην Ελλάδα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις