aristos12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είδες ότι τις βλακείες που ποστάρεις σε νέο θέμα τις κλειδώνουν άμεσα και είπες να ψοφήσεις και την κατσίκα του γείτονα έτσι; εισαι πανέξυπνος τί νά κάνουμε... γιά τό βλακείες...επιστροφή στά μούτρα σου
defacer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εισαι πανέξυπνος τί νά κάνουμε... Πολύς κόσμος έχει ένα απωθημένο με το αν είμαι έξυπνος εδώ... Καταρχήν για να μην ανησυχείτε, ναι είμαι αρκετά έξυπνος για να μη ντρέπομαι. Αλλά γιατί τέτοιο ζόρι ρε γκάιζ; Μπορείτε απλά να σχολιάσετε αυτά που γράφω όσον αφορά την αξία τους, δε νομίζω ότι η εξυπνάδα μου θα σας κάτσει επειδή απλά ασχολείστε πολύ μαζί της.
Lanike71 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μη χαλάσετε το θέμα μάγκες Θα συμφωνήσω. Ο Delta ήταν από τους λίγους που έγραψαν με λεπτομέρειες την καθημερινότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μετανάστης,κάτι που ενδιαφέρει πολλούς από εμάς και καλό θα ήταν να μην κλειδωθεί το θέμα. Οπότε ψυχραιμία, από όλους λοιπόν. 2
aristos12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μάλιστα ....θά κλειδώσω εγώ τό post αυτό , μέ αυτό πού εγραψα γιά την ελβετία πού μπορεί κάποιο η κάποια ατομα νά ενδιαφέρονται από εδώ μέσα καί οχι οι κάποιοι πού κατηγόρησαν τόν deltagamma στήν ψύχρα οτι ειναι τρολιά αυτά πού γράφει ψεύτης κλπ....σάς λυπάμαι καραγκιοζάκια ... οσο γιά τόν deltagamma αυτός φταίει πού σάς απαντά 2
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μάλιστα ....θά κλειδώσω εγώ τό post αυτό , μέ αυτό πού εγραψα γιά την ελβετία πού μπορεί κάποιο η κάποια ατομα νά ενδιαφέρονται από εδώ μέσα καί οχι οι κάποιοι πού κατηγόρησαν τόν deltagamma στήν ψύχρα οτι ειναι τρολιά αυτά πού γράφει ψεύτης κλπ....σάς λυπάμαι καραγκιοζάκια ... οσο γιά τόν deltagamma αυτός φταίει πού σάς απαντά +1 ntefaser βρες κανενα σοβαρο χομπυ και ασε τα φλέιμις
mylo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Η φωτογραφία στο βιογραφικό σε Τσεχία Σλοβακία θεωρείται απαραίτητη;
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Η φωτογραφία στο βιογραφικό σε Τσεχία Σλοβακία θεωρείται απαραίτητη; Αυτές οι μαλακισμένες μόδες παίζουν μόνο σε Αγγλία και Ελλάδα. Οι σωστοί επαγγελματίες θα επιθυμούσαν μια φωτογραφία στο linkedin σου και τέλος. Εδώ είμαστε απασχολημένοι ποιός φαίνεται μοντέλο και δεν έχει τατουάζ ( ή πρέπει να έχει τατουάζ για να είναι μπάρμαν-μπαρίστας-dj), και βάζουμε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τις ικανότητες. Η χώρα της μαλακίας χωρίς όρια. Επίσης η μόνη χώρα που θέλουν να βλέπουν το υποψήφιο σχεδόν ΠΑΝΤΑ από κοντά, και μετρημένες στα δάκτυλα εταιρίες που ξέρουν τι είναι ένα μαγικό λογισμικό που ακούει στο όνομα skype. Πριν απο καιρό σε συνέντευξη από εταιρία hardware και "λογισμικού" στη Θεσσαλονίκη, ενώ είμαι Αθήνα και πηγαινοέρχομαι Κύπρο. " Θα πρέπει να έρθεις εδώ για συνέντευξη" " Μα στην καλύτερη των περιπτώσεων είμαι 500 χιλιόμετρα μακριά, δε γίνεται να κανονίσουμε πρώτα μια συνέντευξη στο Skype?" "Είναι διαφορετικά από κοντά κ γίνεται καλύτερα η συνέντευξή..." Αντίστοιχη συνέντευξη από Κύπρο: Έχω στείλει βιογραφικό μήνες πριν. Με παίρνει τηλέφωνο ο ρεκρούιτερ και μου κάνει μια μήνη τηλεφωνική συνέντευξή. -Κύριε τάδε θα κανονίσουμε και τηλεδιάσκεψη στο Skype σε ποια ημερομηνία και ώρα θα βρίσκεστε σε κατάλληλο χώρο; - 25 Νοεμβρίου 11 το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα - Ευχαριστούμε θα ενημερωθείτε κατάλληλα μέσω e-mail Σε 5 λεπτά e-mail και google calendar event. Όπως κάνουν κ σε χώρες της Ευρώπης. Όταν σταματήσουν οι έλληνες εργοδότες να είναι γύφτοι και οπισθοδρομικοί κ να μάθουν τι ψήφο πρέπει να ρίχνουν μπορεί να δουν και άσπρη μέρα. Μέχρι τότε ας απασχολούν τα εκάστοτε θύματα που πέφτουν στα δίχτυα τους, μέχρι να βάλουν λουκέτο όπως προβλέπεται. Για όλα τα άλλα φταίει ο Τσίπουρας. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Όταν σταματήσουν οι έλληνες εργοδότες να είναι γύφτοι και οπισθοδρομικοί κ να μάθουν τι ψήφο πρέπει να ρίχνουν μπορεί να δουν και άσπρη μέρα. Μέχρι τότε ας απασχολούν τα εκάστοτε θύματα που πέφτουν στα δίχτυα τους, μέχρι να βάλουν λουκέτο όπως προβλέπεται. Για όλα τα άλλα φταίει ο Τσίπουρας. Ο σοφος λαος επελεξε ενα συστημα που ο εκαστοτε κομματαρχης μπορει να αποφασιζει τι θα κανει ο επενδυτης με τα λεφτα του και ο δημοσιος υπαλληλος - αφισοκολλητης μπορει να παιξει με την ζωη και την περιουσια του οποιουδηποτε εργοδοτη χωρις να δινει λογο σε κανενα. Αναμενομενα οι σοβαροι επιχειρηματιες εφυγαν. Η χωρα εχει αυτους τους "οπισθοδρομικους" που της αξιζουν. (Η ολη φαση μου θυμιζει κατι γνωστες μου που παραπονιουνται οτι δεν υπαρχουν αντρες ενω οι ιδιες δεν κανουν τιποτα για να τους ικανοποιησουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις