ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αν ισχύει αυτό που λέει ο vairass μπορεί να τον μάζεψε και η αστυνομία σε κανένα έλεγχο, ήθελα να ξερά ποιος του έδωσε την ιδέα για τον σουγιά ο γιάννης ο μιλιώκας 1
defacer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Θα ήταν ευγενικό αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, τουλάχιστον να τον παίζετε με υποθέσεις για τον deltagama σε κάποιο άλλο θρεντ. Σαν μια ελάχιστη ευγένεια για όποιον στο μέλλον θα ενδιαφερθεί να μάθει για "Εργασία στην Τσεχία" και αντί γι' αυτό θα πρέπει να ψάξει τις πληροφορίες που θέλει ανάμεσα στις σελίδες αυτές. 8
christakos07 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ρε βρωμα η δουλειααα.. Προς τι ο οδυρμός; Ποιον κλαίμε;
hitmannn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σε εμένα που ενδιαφέρθηκα μου στέλνουν αυτό. Site: worker
tAoDE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, προς τον @deltagama Καλημέρα σας παιδιά.Είδα μια αγγελία για ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Τσεχία αγαπητέ deltagama διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την διαδρομή σου από την αρχική αμφιβολία και την προσφυγή σου στις πληροφορίες του παρόντος φόρουμ από άλλους χρήστες μέχρι την τελική απόφασή σου συν γυναιξί και τέκνοις και την ευτυχή κατάληξή σου με επιτόπια αύξηση, ενοίκιο, γκουβερντάντα κλπ. Πραγματικά είσαι άξιος συγχαρητηρίων για την ψυχραιμία σου. Ρε παιδιά τόσα μέλη έχουμε πάνω στην Τσεχία κανένας δεν είναι σε θέση να μας πει κάτι παραπάνω; Είμαστε τώρα μερικά άτομα που βρισκόμαστε ακριβώς στην δική σου θέση με αμφιβολίες για να φύγουμε πολύ άμεσα. Σίγουρα ο φόρτος όλων αυτών των υποχρεώσεων είναι φοβερός για να συνεχίσεις εδώ αλλά μια τελική δημοσίευση που να μας ανακουφίζει όλους ότι τα πράγματα εξελίχτηκαν καλά και ότι απλά δεν έχεις το κουράγιο να γράφεις κι ότι όποιος επιθυμεί να έρθει δεν έχει να ανησυχεί πιστεύω να το καταφέρεις από φιλότιμο που σε περιμένουμε σαν τα κρύα τα νερά να μας πεις. Να είσαι καλά και εσύ και η οικογένειά σου. 2
deltagama Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλά τι χαζομάρες γράφετε γενικά αλλά και για το ατομο μου?Λέει ο άλλος γιατί εγραψα για εξωπλανητες μετά την δουλειά. Καταρχήν χτες δεν δούλευα πέρασα το εβδομαδιαίο όριο των υπερωριών από αύριο πάλι δουλειά. Δεύτερον δεν έχω γράψει γιατί δεν έχω κάτι νέο να γράψω. Τρίτον δεν ξερω τι βρωμάει στον καθένα αλλά μονος μου έγραψα για άθλια hostels και άθλιες συνθήκες διαμονής ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Γιατί φυσικά έμενα με την οικογένεια μου μας εβαλαν εξαρχής χωριστα. Πέμπτον δεν έχουμε κανένα θέμα ούτε και καμιά καουρα για το αν έρθει η δεν έρθει κάποιος εδω. Και έκτον αποχωρώ διαπαντος απο το νήμα γατί βγήκαμε και κεραταδες και δαρμενοι. 8
tAoDE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά τόσα μέλη έχουμε πάνω στην Τσεχία κανένας δεν είναι σε θέση να μας πει κάτι παραπάνω; Πέμπτον δεν έχουμε κανένα θέμα ούτε και καμιά καουρα για το αν έρθει η δεν έρθει κάποιος εδω. για ένα πράγμα δεν μένει πλέον αμφιβολία : πρόκειται για γνήσιο Έλληνα δικό μας παιδί. Είναι και αυτό μια πληροφορία. Ευχαριστούμε. 1
deltagama Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 για ένα πράγμα δεν μένει πλέον αμφιβολία : πρόκειται για γνήσιο Έλληνα δικό μας παιδί. Είναι και αυτό μια πληροφορία. Ευχαριστούμε.Παρακαλούμε, ειχα ολη την διάθεση και τον χρόνο να παρουσιασω την ζωή μου εδώ για οποιον ενδιαφερόταν. Και το έκανα και μέσω π.μ χωρίς να ειναι φανερό στο topic. Αλλά όλα έχουν και τα όρια τους υπαινιγμούς για την ακεραιότητα μου και για την ειλικρίνεια μου δεν δέχομαι απο κανεναν.End of story. 4
dollyyy19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κρατω το νημα σαν παραδειγμα,ωστε οταν καποιος ζηταει πληροφοριες,να μην δινω,και να εχω δικαιολογια....... 3
haris_216 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Παρακαλούμε, ειχα ολη την διάθεση και τον χρόνο να παρουσιασω την ζωή μου εδώ για οποιον ενδιαφερόταν. Και το έκανα και μέσω π.μ χωρίς να ειναι φανερό στο topic. Αλλά όλα έχουν και τα όρια τους υπαινιγμούς για την ακεραιότητα μου και για την ειλικρίνεια μου δεν δέχομαι απο κανεναν.End of story. Φιλαράκι, ήμουν από τους πρώτους που σε "πρόγκηξαν" όταν ακόμα ήσουν Ελλάδα, ψαχνόσουν για πληροφορίες κι έδειχνες μια "απαίτηση" από τους άλλους να σου απαντήσουν. Κατά την πορεία του νήματος είδα ότι είσαι οκ τύπος (μετανιώνω και ζητώ συγνώμη για την "πρόγκα") και σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μας έδωσες. Πραγματικά είναι άξιο θαυμασμού (για μένα τουλάχιστον) ότι μέσα σε όλα τα τρεχάματα που είχες (ταξίδι, οικογένεια, μετεγκατάσταση, κλπ) που έμπαινες στη διαδικασία να μας ενημερώνεις, ιδιαίτερα αναλυτικά θα έλεγα. Η τελευταία σου αντίδραση απόλυτα φυσιολογική και κατανοητή για μένα. Το μόνο που θα σου έλεγα είναι, ναι μεν κόψε το "insomnia" αφού βλέπεις μια "αγνωμοσύνη" αλλά μην αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και το στυλ κάποια σχόλια. Τα posts σου σίγουρα έχουν βοηθήσει πολλούς, όχι απαραίτητα να μεταναστεύσουν στην Τσεχία αλλά ακόμα και να έχουν πιο σφαιρική εικόνα για τις επιλογές τους. Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και την οικογένειά σου 5
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή ο άλλος περιέγραφε την εμπειρία του χωρίς να προτρέπει κανέναν για δουλειά και κάποιοι βγάζουν βρώμα με την πενιχρή δικαιολογία ότι δημοσίευσε σε άλλο θέμα; Μισό λεπτάκι..... Παρακαλώ συνεχίστε...
aristos12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εχω δουλειά γιά ελβετία .... καί δίνουν καί 21.500 ευρώ σέ οποιον ενήλικα πάει εκεί καί 8.500 ευρώ γιά κάθε παιδί αν εχει ,δηλ. μιά οικογένεια μέ 2 παιδιά θά πάρει 60.000 ευρώ ...αλλά εχουν καί κάποιες σημαντικές απαιτήσεις οι ελβετοί ... http://www.protothema.gr/world/article/733762/elvetiko-horio-prosferei-21500-euro-ana-enilika-gia-na-proselkusei-katoikous/ οπότε λογικά δέν αξίζει η μετανάστευση εκεί .... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από aristos12
vairass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εχω δουλειά γιά ελβετία .... καί δίνουν καί 21.500 ευρώ σέ οποιον ενήλικα πάει εκεί καί 8.500 ευρώ γιά κάθε παιδί αν εχει ,δηλ. μιά οικογένεια μέ 2 παιδιά θά πάρει 60.000 ευρώ ...αλλά εχουν καί κάποιες σημαντικές απαιτήσεις οι ελβετοί ... http://www.protothema.gr/world/article/733762/elvetiko-horio-prosferei-21500-euro-ana-enilika-gia-na-proselkusei-katoikous/ οπότε λογικά δέν αξίζει η μετανάστευση εκεί .... Άμα είχα 172 χιλιάδες σιγά μην έτρεχα Ελβετία.. 1
defacer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εχω δουλειά γιά ελβετία .... καί δίνουν καί 21.500 ευρώ σέ οποιον ενήλικα πάει εκεί καί 8.500 ευρώ γιά κάθε παιδί αν εχει ,δηλ. μιά οικογένεια μέ 2 παιδιά θά πάρει 60.000 ευρώ ...αλλά εχουν καί κάποιες σημαντικές απαιτήσεις οι ελβετοί ... http://www.protothema.gr/world/article/733762/elvetiko-horio-prosferei-21500-euro-ana-enilika-gia-na-proselkusei-katoikous/ οπότε λογικά δέν αξίζει η μετανάστευση εκεί .... Είδες ότι τις βλακείες που ποστάρεις σε νέο θέμα τις κλειδώνουν άμεσα και είπες να ψοφήσεις και την κατσίκα του γείτονα έτσι; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις