hitmannn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 To θέμα είναι ότι για την Toyoda είναι πίσω ο Λίμπορ και καλό θα είναι να μας ανεβάζει αυτός που δουλευει τις κατοικίες Εγώ είμαι Pilzen και εδώ δεν λένε τα καλύτερα για τον Λίμπορ...έχει φάει λεφτά από κόσμο όσο για την δουλειά υπάρχει απλά οι μισθοί δεν είναι με τα bonus Που τάζουν σου κρατάνε κάποια λεφτά για το σπίτι και για το φαγητό απλά είναι σχετικά λίγα με τα δεδομένα της ελλάδας Δηλαδη? 1
Lanike71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λέγονται περί απατεώνων εδώ, αλλά δε θα μου έκανε και εντύπωση. Οι απελπισμένοι είναι πάντα τα εύκολα θύματα και δε νομίζω να μας βλέπουν διαφορετικά, απ' ότι κάποιοι εξ' ημών έβλεπαν μετανάστες από Αφρική και Ασία, μόνο και μόνο επειδή φέρουμε την ταμπέλα του Ευρωπαίου στην καταγωγή.
hitmannn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου φαίνεται περίεργο που χάθηκε ο DELTAGAMA 1
vairass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου φαίνεται περίεργο που χάθηκε ο DELTAGAMA οντως που χαθηκε αυτος....λες να εγινε κατι ;;;; 1
hitmannn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 οντως που χαθηκε αυτος....λες να εγινε κατι ;;;; Μηπως ειναι απατη? λεω εγω τωρα...
vairass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μηπως ειναι απατη? λεω εγω τωρα... οχι ρε συ σοβαρο ατομα φαινεται - ας του δωσουμε λιγο χρονο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 οντως που χαθηκε αυτος....λες να εγινε κατι ;;;; Και δεν πήρε και σουγιά μαζί...
vairass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και δεν πήρε και σουγιά μαζί... πας στοιχημα οτι πηρε ;;; οταν μπει ρωτηξε τον!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 πας στοιχημα οτι πηρε ;;; οταν μπει ρωτηξε τον! Κάτσε να μπει πρώτα.
vairass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κάτσε να μπει πρώτα. εχει να φανει αρκετες ημερες...λες να εγινε κατι ; 1
hitmannn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 οχι ρε συ σοβαρο ατομα φαινεται - ας του δωσουμε λιγο χρονο Δεν εχω χρονοο...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μπα μπήκε σήμερα στο σαιτ άπλα δεν έγραψε κάτι εδώ, επίσης ποσταρε εδώ χθες λες να είναι ο ίδιος ή μπήκε και έγραψε ο απαγωγέας/φονιάς του;
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μπα μπήκε σήμερα στο σαιτ άπλα δεν έγραψε κάτι εδώ, επίσης ποσταρε εδώ χθες λες να είναι ο ίδιος ή μπήκε και έγραψε ο απαγωγέας/φονιάς του; δλδ εσυ ρε φιλε αμα ειχες μολις μετακομισει τσεχια και οχι σολο αλλα με γυναικοπαιδα μαζι, δουλευες βαρδια σε εργοστασιο και γυρνουσες στο νεο σπιτι με ενα σωρο μερεμετια να τρεχουν, θα εμπαινες να γραψεις σεντονι γα τον "νεο κοντινο εξωπλανητη" στο ινσομνια; η υποθεση βρωμαει πιο πολυ και απο την στιγμη που ο Lefteris99Thes αλλάζει φυσικό αεριο/υγραεριο/προπανιο/δεν-ξερει-και-ο-ιδιος-τι στο μηχανακι του 1
vairass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 δλδ εσυ ρε φιλε αμα ειχες μολις μετακομισει τσεχια και οχι σολο αλλα με γυναικοπαιδα μαζι, δουλευες βαρδια σε εργοστασιο και γυρνουσες στο νεο σπιτι με ενα σωρο μερεμετια να τρεχουν, θα εμπαινες να γραψεις σεντονι γα τον "νεο κοντινο εξωπλανητη" στο ινσομνια; η υποθεση βρωμαει πιο πολυ και απο την στιγμη που ο Lefteris99Thes αλλάζει φυσικό αεριο/υγραεριο/προπανιο/δεν-ξερει-και-ο-ιδιος-τι στο μηχανακι του Βρε παιδιά σε δουλειά είναι δεν πήγε για δούλος.. Τι σκέψεις είναι αυτές;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 δλδ εσυ ρε φιλε αμα ειχες μολις μετακομισει τσεχια και οχι σολο αλλα με γυναικοπαιδα μαζι, δουλευες βαρδια σε εργοστασιο και γυρνουσες στο νεο σπιτι με ενα σωρο μερεμετια να τρεχουν, θα εμπαινες να γραψεις σεντονι γα τον "νεο κοντινο εξωπλανητη" στο ινσομνια; η υποθεση βρωμαει πιο πολυ και απο την στιγμη που ο Lefteris99Thes αλλάζει φυσικό αεριο/υγραεριο/προπανιο/δεν-ξερει-και-ο-ιδιος-τι στο μηχανακι του Αν ισχύει αυτό που λέει ο vairass μπορεί να τον μάζεψε και η αστυνομία σε κανένα έλεγχο, ήθελα να ξερά ποιος του έδωσε την ιδέα για τον σουγιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις