deltagama Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ε ρε παντοφλα που πεφτει στο σπιτι απο τη στιγμη που εγραψες για τις ομορφες Τσεχες... Καλη προσπαθεια να το συμμαζεψεις (Kidding). Κατα τ'αλλα χαιρομαι που η ολη φαση ηταν τελικως legit και μπραβο για την αποφαση σου. Σε κακο δεν προκειται να σου βγει, οπως δεν βγηκε σχεδον σε κανεναν που μεταναστευσε συνηδητοποιημενα ξεροντας τι ψαρια πιανει, τι ψαχνει, τι ζηταει και τι περιμενει. Το να σου ευχηθω να γυρισεις καποια μερα στην Ελλαδα ισως εκληφθει ως (και ισως ειναι) καταρα, οποτε σου ευχομαι να μακροημερευσεις εκει κι ακομα πιο μακρια απο την μπανανια των Βαλκανιων. Πισω μονο καλοκαιρακι για διακοπες, Χριστουγεννα και Πασχα το πολυ. Για παραπανω ουτε για αστειο! ΥΓ. Να ταχτοποιησεις το συντομοτερο δυνατο τα φορολογικα σου (μεταφορα στην ΔΟΥ εξωτερικου κλπ). Για να μη βρεθεις προ εκπληξεως...Εννοείται φίλε μου ότι μόλις θα έρθω ξανά Ελλάδα θα τακτοποιήσω τις φορολογικές μου υποθέσεις.Τωρα για την παντόφλα το έχω λύσει το θέμα ο άντρας ο σωστός ξέρει πότε να αποκρούσει την παντόφλα.Χαχαχαχαχ Edit: Εδώ δεν υπάρχουν εφορίες και ιστορίες οι φόροι σου παρακρατούνται από τον μισθο. Δίπλωμα για το κλαρκ δεν έχεις αν θυμάμαι καλά ε; Σου είπαν τίποτα αν θα βγάλεις; Καλό για σένα που σε βάλανε χειριστή, αλλά γι'αυτούς δεν είναι λίγο ρίσκο; Τέτοιες εταιρείες δεν παίρνουν ρισκα φιλε zio. Είμαι σαν βοηθος κλαρκατζη και αν όλα πάνε καλά σε 5 μήνες θα έχω (από ότι μου λενε)Ευρωπαϊκή πιστοποιηση,με την ανάλογη αύξηση στον μισθό. 2
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εννοείται φίλε μου ότι μόλις θα έρθω ξανά Ελλάδα θα τακτοποιήσω τις φορολογικές μου υποθέσεις.Τωρα για την παντόφλα το έχω λύσει το θέμα ο άντρας ο σωστός ξέρει πότε να αποκρούσει την παντόφλα.Χαχαχαχαχ Edit: Εδώ δεν υπάρχουν εφορίες και ιστορίες οι φόροι σου παρακρατούνται από τον μισθο. Τέτοιες εταιρείες δεν παίρνουν ρισκα φιλε zio. Είμαι σαν βοηθος κλαρκατζη και αν όλα πάνε καλά σε 5 μήνες θα έχω (από ότι μου λενε)Ευρωπαϊκή πιστοποιηση,με την ανάλογη αύξηση στον μισθό. Υπολόγισε ότι ο δικός μας κλαρκατζης παίρνει γύρω στα 250 ευρώ παραπάνω.. Εκεί παίζει να πάρεις παραπάνω.
Ison_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γιατί είναι τόσο της μόδας η Τσεχία για εργασία τελευταία; Γνωρίζω ότι έχει χαμηλότερη ανεργία ακόμα κι από τη Γερμανία, αλλά είναι μόνο αυτό;
vairass Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γιατί είναι τόσο της μόδας η Τσεχία για εργασία τελευταία; Γνωρίζω ότι έχει χαμηλότερη ανεργία ακόμα κι από τη Γερμανία, αλλά είναι μόνο αυτό; Ανάπτυξη έχουν φίλε, τηλεοράσεις αυτοκίνητα τα πάντα εκεί
defacer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εννοείται φίλε μου ότι μόλις θα έρθω ξανά Ελλάδα θα τακτοποιήσω τις φορολογικές μου υποθέσεις.Τωρα για την παντόφλα το έχω λύσει το θέμα ο άντρας ο σωστός ξέρει πότε να αποκρούσει την παντόφλα.Χαχαχαχαχ Συγχαρητήρια κι από μένα, χαίρομαι πολύ και για την κίνηση που έκανες για να πας τη ζωή σου προς μια καλύτερη κατεύθυνση, αλλά και για τα όμορφα vibes που καταλαβαίνω ότι έχετε με τη σύζυγο. Σίγουρα σε μάκρος χρόνου δε θα είναι όλα στρωμένα ροδοπέταλα στην Τσεχία (ποτέ δεν είναι), αλλά έκανες ήδη το σημαντικότερο βήμα. Καλή συνέχεια! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Συγχαρητήρια κι από μένα, χαίρομαι πολύ και για την κίνηση που έκανες για να πας τη ζωή σου προς μια καλύτερη κατεύθυνση, αλλά και για τα όμορφα vibes που καταλαβαίνω ότι έχετε με τη σύζυγο. Συμφωνώ σε αυτό. Διαφωνώ στα ροδοπέταλα. Πάντα κάτι θα μας ξινίζει μετά από 2-5 χρόνια. Πάντα.
tsakonas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ανάπτυξη έχουν φίλε, τηλεοράσεις αυτοκίνητα τα πάντα εκείΤο ίδιο και Σλοβακία, KIA, SAMSUNG, Amazon, Deutsche Telekom, IBM, HP, DELL, AT&T κλπ κλπ Γιατί είναι τόσο της μόδας η Τσεχία για εργασία τελευταία; Γνωρίζω ότι έχει χαμηλότερη ανεργία ακόμα κι από τη Γερμανία, αλλά είναι μόνο αυτό;Φιλικές χώρες για επιχειρήσεις, χαμηλή φορολογία κ.α 1
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Χαμηλη φορολογηση στον ιδιωτικο τομεα (επομενο του συμαζεμενου δημοσιου τομεα), φιλοξενη χωρα στις ξενες επενδυσεις τοσο ως κρατος οσο και ως λαος, φθηνο εργατικο δυναμικο (το οποιο ΔΕΝ σημαινει δουλεία), ελαστικες μορφες απασχολησης που στο τελος της ημερας λειτουργουν υπερ και των επιχειρησεων αλλα και των ιδιων των εργαζομενων καθως οι επενδυσεις αυξανονται και δημιουργουνται θεσεις εργασιας με αποτελεσμα καθε εργαζομενος να γινεται πιο περιζητητος (και να αποκτα περισσοτερα εργασιακα δικαιωματα), win-win δηλαδη. Υποστηριξε κατι απο τα παραπανω σε μεσο Ελληνα πολιτη και πηρες ταμπελα νεοφιλελε-καπιταλιστη-συστημικου εν ριπη οφθαλμου. Αντιθετως, πες του το γνωστο σοβιετ-αφηγημα οτι πρεπει να μεγαλωσει κι αλλο ο δημοσιος τομεας (με συνεπεια την υπερφορολογηση στον ιδιωτικο), πες του οτι η επινοικιαση ειναι δουλεμπορια by default, πες του οτι οι πολυεθνικες θελουν να μας εκμεταλλευτουν, να μας πιουν το αιμα, να καταστρεψουν το περιβαλλον μας, να μας παρουν τα λεφτακια και να φυγουν και παρτου την ψυχη. 14
Peleus17 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Χαμηλη φορολογηση στον ιδιωτικο τομεα (επομενο του συμαζεμενου δημοσιου τομεα), φιλοξενη χωρα στις ξενες επενδυσεις τοσο ως κρατος οσο και ως λαος, φθηνο εργατικο δυναμικο (το οποιο ΔΕΝ σημαινει δουλεία), ελαστικες μορφες απασχολησης που στο τελος της ημερας λειτουργουν υπερ και των επιχειρησεων αλλα και των ιδιων των εργαζομενων καθως οι επενδυσεις αυξανονται και δημιουργουνται θεσεις εργασιας με αποτελεσμα καθε εργαζομενος να γινεται πιο περιζητητος (και να αποκτα περισσοτερα εργασιακα δικαιωματα), win-win δηλαδη. Υποστηριξε κατι απο τα παραπανω σε μεσο Ελληνα πολιτη και πηρες ταμπελα νεοφιλελε-καπιταλιστη-συστημικου εν ριπη οφθαλμου. Αντιθετως, πες του το γνωστο σοβιετ-αφηγημα οτι πρεπει να μεγαλωσει κι αλλο ο δημοσιος τομεας (με συνεπεια την υπερφορολογηση στον ιδιωτικο), πες του οτι η επινοικιαση ειναι δουλεμπορια by default, πες του οτι οι πολυεθνικες θελουν να μας εκμεταλλευτουν, να μας πιουν το αιμα, να καταστρεψουν το περιβαλλον μας, να μας παρουν τα λεφτακια και να φυγουν και παρτου την ψυχη. Ένα από τα πιο σωστά πράγματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ.
panosno1com Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Συγχαρητηρια και απο εμενα για την τελικη επιλογη σου και ευχομαι ολο και καλυτερα! Να υποθεσω συννενοησαι στα αγγλικά στη δουλειά έτσι ; 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σας γραφω τώρα που έχω διάλειμμα.Οι τσεχες είναι πανέμορφες δεν εχω πρόβλημα να δει η γυναίκα τι γραφω.Επισης στην ωρα έκανα λάθος 04:45 ξυπνάω πιάνω δουλειά στις 06:00 και το λεωφορείο περνάει 05:17 ακριβώς. Αυτά όταν είμαι πρωί γιατί δουλεύω και απόγευμα και ξενυχτι,όπως όλοι. https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=7OI-xSBrTgs
hitmannn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οι βαρδιες τα 8ωρα με ποια σειρα βγαινουν? Ευχαριστω
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οι βαρδιες τα 8ωρα με ποια σειρα βγαινουν? Ευχαριστω Από ότι κατάλαβα είναι 06:00-14:00, 14:00-22:00 και 22:00-06:00. 1
hitmannn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Από ότι κατάλαβα είναι 06:00-14:00, 14:00-22:00 και 22:00-06:00. Οχι δεν εννοώ αυτό αλλά εαν τρέχει κυκλικά στον μήνα δηλδ μια εβδομάδα πρωί μια απόγευμα κι ούτω καθ εξης
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν εννοώ αυτό αλλά εαν τρέχει κυκλικά στον μήνα δηλδ μια εβδομάδα πρωί μια απόγευμα κι ούτω καθ εξης Λογικά έτσι θα είναι αλλά ας μας πει ο Λαρισαίος καλύτερα... Που είναι όμως χάθηκε!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις