deltagama Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει θέμα η σύζυγος μου έτσι και αλλιώς είναι πάρα πολύ όμορφη παρά την μετριότητα της αφεντιάς μου.Ωρες ώρες τις λέω πως με πήρες. Αλλά όταν εδώ βλέπει δεκαοχταχρονες με το προσωπο το αγγελικό φυσικά με δουλεύει.Την ξέρω και με ξέρει άλλωστε έγραψα παραπάνω οτι συνέχεια είμαστε ο ένας στον σβέρκο του άλλου εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός και αν με απατούσε στο χωριό κρυφά με τους ογδονταχρονους γείτονες όταν έβγαινα στο καφενείο. Γιατί Λάρισα και Φάρσαλα όταν ειμαστε για δουλειές πηγαίναμε πάντα μαζί. Ποτέ δεν ξεκινούσε μόνη της για κάπου όπως και εγώ χωρίς αυτήν. Πάντα μαζί και πιασμένοι χεράκι χεράκι. Το ίδιο και εδώ στο kadan 7
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει θέμα η σύζυγος μου έτσι και αλλιώς είναι πάρα πολύ όμορφη παρά την μετριότητα της αφεντιάς μου.Ωρες ώρες τις λέω πως με πήρες. Αλλά όταν εδώ βλέπει δεκαοχταχρονες με το προσωπο το αγγελικό φυσικά με δουλεύει.Την ξέρω και με ξέρει άλλωστε έγραψα παραπάνω οτι συνέχεια είμαστε ο ένας στον σβέρκο του άλλου εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός και αν με απατούσε στο χωριό κρυφά με τους ογδονταχρονους γείτονες όταν έβγαινα στο καφενείο. Γιατί Λάρισα και Φάρσαλα όταν ειμαστε για δουλειές πηγαίναμε πάντα μαζί. Ποτέ δεν ξεκινούσε μόνη της για κάπου όπως και εγώ χωρίς αυτήν. Πάντα μαζί και πιασμένοι χεράκι χεράκι. Το ίδιο και εδώ στο kadan Μια χαρά είναι η γυναίκα μην σκέφτεσαι τέτοια ... Φάρσαλα έχω τον φίλο μου τον Αργυράκη Τόλη, λουκάνικα σπέσιαλ. 1
deltagama Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ρε για πλάκα το έγραψα όλοι μας έλεγαν ότι θα βαρεθούμε ο ένας τον άλλον γιατί είμαστε 24 ώρες μαζί. Αντιθέτως όσο περνούν τα χρόνια θέλω όλο και περισσότερο να γεράσω μαζί της.Αλλα τεσπα είμαστε αρκετά off topic οποτε το κλείνω εδώ. 3
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ρε για πλάκα το έγραψα όλοι μας έλεγαν ότι θα βαρεθούμε ο ένας τον άλλον γιατί είμαστε 24 ώρες μαζί. Αντιθέτως όσο περνούν τα χρόνια θέλω όλο και περισσότερο να γεράσω μαζί της.Αλλα τεσπα είμαστε αρκετά off topic οποτε το κλείνω εδώ. Κατάλαβα οκ. Αντε ενημέρωνε μας συχνά. 2
merkon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Χαιρομαι που πανε ολα καλα φιλε, μακαρι να συνεχισεις ετσι!Με το σπιτι τι εγινε; Που μενετε τελικα; 1
deltagama Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Προς το παρόν στο hostel αλλά εννοείται ότι ψάχνουμε δικό μας. 1
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Προς το παρόν στο hostel αλλά εννοείται ότι ψάχνουμε δικό μας. Εχει και άλλες οικογένειες η είστε οι μοναδικοί; επίδομα δίνουν τελικά ενοικίου; 1
deltagama Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εχει και άλλες οικογένειες η είστε οι μοναδικοί; επίδομα δίνουν τελικά ενοικίου; Δίνουν στον καθένα μας 3400 κορώνες. Αλλά έτσι και αλλιώς με την αύξηση που έχω θα πήγαινα ακόμα και αν δεν εδιναν. Εδώ τώρα έχουν απογραφή και έχουν σταματήσει όλα τα τροχοφόρα και μάλλον δεν θα προλάβουμε να ξεκινήσουμε πάλι μέχρι το τέλος της βάρδιας. Στην Ελλάδα όλο και κάπου αλλού θα με έχωναν. 3
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δίνουν στον καθένα μας 3400 κορώνες. Αλλά έτσι και αλλιώς με την αύξηση που έχω θα πήγαινα ακόμα και αν δεν εδιναν. Εδώ τώρα έχουν απογραφή και έχουν σταματήσει όλα τα τροχοφόρα και μάλλον δεν θα προλάβουμε να ξεκινήσουμε πάλι μέχρι το τέλος της βάρδιας. Στην Ελλάδα όλο και κάπου αλλού θα με έχωναν. Χάχα όχι κάπου παντού. Οι τιμές έξω είναι σε επίπεδα Ελλάδος;
merkon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Οι συγκρισεις με την κατασταση στην Ελλαδα ειναι αναποφευκτες πιστευω φιλε deltagama. Σπιτι εχετε ξεκινησει να ψαχνετε; Σε ποια πολη ακριβως ειστε; 1
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δίπλωμα για το κλαρκ δεν έχεις αν θυμάμαι καλά ε; Σου είπαν τίποτα αν θα βγάλεις; Καλό για σένα που σε βάλανε χειριστή, αλλά γι'αυτούς δεν είναι λίγο ρίσκο; 1
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δίπλωμα για το κλαρκ δεν έχεις αν θυμάμαι καλά ε; Σου είπαν τίποτα αν θα βγάλεις; Καλό για σένα που σε βάλανε χειριστή, αλλά γι'αυτούς δεν είναι λίγο ρίσκο; Εμεις έχουμε έναν για μέσα στην εταιρία χωρίς δίπλωμα που μαθαίνει. Ίσως επιτρέπεται. Για έξω έχουμε δύο άτομα με δίπλωμα. 1
merkon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν θυμάμαι, καλά βάση νομοθεσίας, για κάθε 1 άτομο με δίπλωμα χειριστή, μπορείς να έχεις από κάτω 2 άτομα βοηθούς χωρίς δίπλωμα. Αλλά το λέω με επιφύλαξη χωρίς να είμαι απολυτα σιγουρος 1
Lanike71 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 DeltaGama να σου πω ότι χαίρομαι για την απόφαση που πήρες. Θυμάμαι που είχαμε τη συζήτηση περί μεροκαμάτων σε χωράφια, από δω και από κει, μικρά χωράφια με εναλλακτικές καλλιέργειες κλπ και σου έλεγα ότι δε βγαίνει αν δεν έχεις το σταθερό καλό μισθό. Κάτι μπούρδες, από βέρους Αθηναίους, τύπου "πήγε χωριό, έβαλε 2 αγγούρια, ντομάτες και 5 κότες και τη βγάζει" ,τα ακούω και γελάω. Η ζωή έχει απαιτήσεις παραπάνω από ότι παλιότερα. Τη δύσκολη απόφαση την πήρες. Τώρα όλα θα βρουν το δρόμο τους. Και μη χαθούμε, ποιός ξέρει, ίσως χρειαστούμε δουλειά καμιά μέρα... 3
YourTrueLegend Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει θέμα η σύζυγος μου έτσι και αλλιώς είναι πάρα πολύ όμορφη παρά την μετριότητα της αφεντιάς μου.Ωρες ώρες τις λέω πως με πήρες. Αλλά όταν εδώ βλέπει δεκαοχταχρονες με το προσωπο το αγγελικό φυσικά με δουλεύει.Την ξέρω και με ξέρει άλλωστε έγραψα παραπάνω οτι συνέχεια είμαστε ο ένας στον σβέρκο του άλλου εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός και αν με απατούσε στο χωριό κρυφά με τους ογδονταχρονους γείτονες όταν έβγαινα στο καφενείο. Γιατί Λάρισα και Φάρσαλα όταν ειμαστε για δουλειές πηγαίναμε πάντα μαζί. Ποτέ δεν ξεκινούσε μόνη της για κάπου όπως και εγώ χωρίς αυτήν. Πάντα μαζί και πιασμένοι χεράκι χεράκι. Το ίδιο και εδώ στο kadan Ρε για πλάκα το έγραψα όλοι μας έλεγαν ότι θα βαρεθούμε ο ένας τον άλλον γιατί είμαστε 24 ώρες μαζί. Αντιθέτως όσο περνούν τα χρόνια θέλω όλο και περισσότερο να γεράσω μαζί της.Αλλα τεσπα είμαστε αρκετά off topic οποτε το κλείνω εδώ.Ε ρε παντοφλα που πεφτει στο σπιτι απο τη στιγμη που εγραψες για τις ομορφες Τσεχες... Καλη προσπαθεια να το συμμαζεψεις (Kidding). Κατα τ'αλλα χαιρομαι που η ολη φαση ηταν τελικως legit και μπραβο για την αποφαση σου. Σε κακο δεν προκειται να σου βγει, οπως δεν βγηκε σχεδον σε κανεναν που μεταναστευσε συνηδητοποιημενα ξεροντας τι ψαρια πιανει, τι ψαχνει, τι ζηταει και τι περιμενει. Το να σου ευχηθω να γυρισεις καποια μερα στην Ελλαδα ισως εκληφθει ως (και ισως ειναι) καταρα, οποτε σου ευχομαι να μακροημερευσεις εκει κι ακομα πιο μακρια απο την μπανανια των Βαλκανιων. Πισω μονο καλοκαιρακι για διακοπες, Χριστουγεννα και Πασχα το πολυ. Για παραπανω ουτε για αστειο! ΥΓ. Να ταχτοποιησεις το συντομοτερο δυνατο τα φορολογικα σου (μεταφορα στην ΔΟΥ εξωτερικου κλπ). Για να μη βρεθεις προ εκπληξεως... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις