Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μας γράψεις και καμιά αράδα και για τις Τσέχες. Είναι όπως μας λένε ή είναι μύθος.

(παιδιά δεν είμαι τρολ  :-D  αλλά έτσι να ελαφρύνουμε τη συζήτηση)

• Like 3
  • Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μας γράψεις και καμιά αράδα και για τις Τσέχες. Είναι όπως μας λένε ή είναι μύθος.

Συνήθως η πιο όμορφη κοπέλα/κοπέλες είναι σε απόσταση λίγων μέτρων απο την πόρτα του σπιτιού σου και αυτό είναι νόμος...

Δημοσ.

Χάθηκα παιδιά πολλά τρεξίματα για να γινουν όλα όπως πρέπει. Ολα καλά οτι μας είπαν ισχύει και αύριο ξυπνάμε στις 05:45 για την πρώτη πρωινή βάρδια. Όποτε την πέφτω για ύπνο

Πολλές ευχές για καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια

Εγώ πάντως που ήμουν στη Πράγα πριν καμιά 15ριά χρόνια, δεν εντυπωσιάστηκα. Όχι ότι δεν είδα καλές αλλά μάλλον στα συνήθη ποσοστά που βλέπεις και σε άλλες χώρες.

Άσε που με χάλασε λίγο και το γούστο τους αφού πχ είδα πολύ πεδιλάκι με καλτσούλα. Δεν ξέρω αν ήταν κάποια μόδα της περιόδου αλλά εμένα δεν..... :wacko:

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως το 05:45 βάρβαρη ώρα.. Το θετικό είναι ότι το εργοστάσιο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι οπότε αν βάλεις ότι στη Θεσσαλονίκη θέλω 40 λεπτά για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων βγαίνει μια η άλλη, άσε που θα σχολαει στις 3 ενώ εγώ φτάνω σπίτι το λιγότερο 6.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι σε δύσκολη θέση αν και η γυναίκα του χρησιμοποιεί το ίδιο tablet για επικοινωνία ;)

Δημοσ.

Μετα θα γραψει επισης αν ποναει η παντοφλα mitsuko ή η "αντιστοιχη"  τσέχικη :P

• Like 5
Δημοσ.

Σας γραφω τώρα που έχω διάλειμμα.Οι τσεχες είναι πανέμορφες δεν εχω πρόβλημα να δει η γυναίκα τι γραφω.Επισης στην ωρα έκανα λάθος 04:45 ξυπνάω πιάνω δουλειά στις 06:00 και το λεωφορείο περνάει 05:17 ακριβώς. Αυτά όταν είμαι πρωί γιατί δουλεύω και απόγευμα και ξενυχτι,όπως όλοι.

• Like 8
Δημοσ.

Σας γραφω τώρα που έχω διάλειμμα.Οι τσεχες είναι πανέμορφες δεν εχω πρόβλημα να δει η γυναίκα τι γραφω.Επισης στην ωρα έκανα λάθος 04:45 ξυπνάω πιάνω δουλειά στις 06:00 και το λεωφορείο περνάει 05:17 ακριβώς. Αυτά όταν είμαι πρωί γιατί δουλεύω και απόγευμα και ξενυχτι,όπως όλοι.

Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής; η δουλειά άσε τις γυναίκες για όταν πιάσεις φράγκα πολλά

• Like 1
Δημοσ.

Τσεχικές εταιρίες ζητάνε φυσιοθεραπευτές για μόνιμη εργασία στην Τσεχία. Ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στα αγγλικά στο e-mail: [email protected]

České firmy hledají fyzioterapeuty pro práci v České republice. Zájemci zasílejte své životopisy v anglickém jazyce na e-mail: [email protected]

• Like 4
Δημοσ.

Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής; η δουλειά άσε τις γυναίκες για όταν πιάσεις φράγκα πολλά

Τελικά όντως από αυτούς που πήγαμε θα είμαι ο μόνος ειδικευμένος δουλεύω στο κλαρκ.Ειμαι κατά μισό μισθό πάνω από τους άλλους. Οι εργασιακές συνθήκες είναι το κάτι άλλο, κάθε δύο ώρες δεκάλεπτο διάλειμμα στα μισά της βάρδιας μισάωρο διάλειμμα, όταν στην Ελλάδα δούλευα με το ένα χέρι και με το άλλο έτρωγα το σάντουιτς. ...

• Like 8
Δημοσ.

Τελικά όντως από αυτούς που πήγαμε θα είμαι ο μόνος ειδικευμένος δουλεύω στο κλαρκ.Ειμαι κατά μισό μισθό πάνω από τους άλλους. Οι εργασιακές συνθήκες είναι το κάτι άλλο, κάθε δύο ώρες δεκάλεπτο διάλειμμα στα μισά της βάρδιας μισάωρο διάλειμμα, όταν στην Ελλάδα δούλευα με το ένα χέρι και με το άλλο έτρωγα το σάντουιτς. ...

Χαίρομαι για σένα παλικάρι μου, αυτό άχτι το είχα στο εργοστάσιο όταν δούλευα, με τη ψυχή στο στόμα κανονικά. Εύχομαι να παραμείνουν έτσι οι συνθήκες σου κ να έρχεσαι Ελλάδα μόνο για διακοπές.

• Like 5
Δημοσ.

Έτσι δουλεύει όλη η Ελλάδα σχεδόν... Σάντουιτς στο χέρι και τρέχει με την ψυχή στο στόμα να προλάβει, κάνει υπερωρία απλήρωτη και στο τέλος σε βρίζει ο σιχαμένος ο διευθυντής.

Μείνε εκεί μην κάνεις βήμα.

Η γυναίκα τι λέει πως της φαίνεται;

• Like 5
Δημοσ.

Η σύζυγος μου κάνει πλάκα βλεποντας τις πανέμορφες Τσεχες μου λέει ότι έπρεπε να ανέβαινα μόνος μου.Στα σοβαρά τώρα την έχει κατά βρει,μαζί δουλεύουμε και πάλι. Αλλά όντως μου κολλάει μου λέει ότι αν ήταν άντρας θα ανέβαινε μόνη της...

Μια φωτο απο το kadan

post-432231-0-96102200-1509453932_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Η σύζυγος μου κάνει πλάκα βλεποντας τις πανέμορφες Τσεχες μου λέει ότι έπρεπε να ανέβαινα μόνος μου.Στα σοβαρά τώρα την έχει κατά βρει,μαζί δουλεύουμε και πάλι. Αλλά όντως μου κολλάει μου λέει ότι αν ήταν άντρας θα ανέβαινε μόνη της...

Μια φωτο απο το kadan

Άσε τα μύδια για το τέλος... Δουλειά τώρα :)

Με σπίτι τι κάνατε;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...