Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εργοδοτης Manpower Group, τωρα εξηγουνται πολλα.... Οι τυποι θα σας νοικιαζουν στην εταιρια και θα πληρωνονται απο τους μισθους σας. Αυτο συμφερει και την εταιρια γιατι της βγαινει πιο φθηνα απο το να τα δωσει σε εσας, οποτε ολη η υποθεση εχει μια βαση. Εχω συναδελφους με προσληψη μεσω manpower και παιρνουν αρκετα λιγοτερα χρηματα, ειδικα απο "παλιους". Και ειμαστε ολοι στο ιδιο γραφειο. Τι σας εμποδίζει να κάνετε/κάνεις αίτηση κατευθείαν στην εταιρία ή αν όχι στην ίδια τότε σε άλλη παρεμφερή; (με δεδομένο ότι το κόστος πρόσληψης, απευθείας ή μέσω άλλης εταιρίας, είναι το ίδιο) Για την Manpower δεν είμαι αρνητικός. Μια μεγάλη εταιρία recruiting εμπνεύει ασφάλεια για να μην πέσει κάποιος θύμα human trafficking (ή τα άλλα τα παρανοϊκά που αναφέρθηκαν περί πλουσίους και τουφέκια...). Ειδικά αν είναι ανειδίκευτος. Λογικό να ήταν κάπως έτσι φίλε... Ατζέντης αυτό λέμε από την αρχή. ω χριστός και η παναγία, μέσα στη νύχτα απάντησες εσύ;;;
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τι σας εμποδίζει να κάνετε/κάνεις αίτηση κατευθείαν στην εταιρία ή αν όχι στην ίδια τότε σε άλλη παρεμφερή; (με δεδομένο ότι το κόστος πρόσληψης, απευθείας ή μέσω άλλης εταιρίας, είναι το ίδιο) Για την Manpower δεν είμαι αρνητικός. Μια μεγάλη εταιρία recruiting εμπνεύει ασφάλεια για να μην πέσει κάποιος θύμα human trafficking (ή τα άλλα τα παρανοϊκά που αναφέρθηκαν περί πλουσίους και τουφέκια...). Ειδικά αν είναι ανειδίκευτος. Στην Ελλαδα τουλαχιστον, σε εμποδιζει η ιδια η εταιρια γιατι την συμφερει να σε προσλαβει μεσω Manpower. Ειδικα για ανειδικευτους που ο μισθος ειναι ηδη στα πατωματα, η ενοικιαση προσωπικου ειναι σκετο νταβατζιλικι και τιποτα παραπανω. Και δεν μιλαμε για το μαγαζι του κυρ Μητσου αλλα για μεγαλες πολυεθνικες που επιλεγουν αυτην την οδο για μειωση του κοστους.
Leokatana Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα και απο μενα, παρακολουθω και εγω το νημα σου ευχομαι καλη τυχη και περιμενω ενημερωση για αυτα που θα αντμετωπισεις στην Τσεχια (θετικα και αρνητικα). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Στην Ελλαδα τουλαχιστον, σε εμποδιζει η ιδια η εταιρια .... Άρα δεν έχεις κάνει αίτηση απευθείας. Αν κατάλαβα λάθος, πες μου πως σε εμποδίζει.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σου εύχομαι καλή τύχη φίλε μου και να σου κάτσουν όλα ευνοικά, να ξεφύγεις κ από την εγχώρια μιζερίλα. 1
deltagama Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ωραίος! Πολύ βολικό και αυτό με το λεωφορείο. Πως και θα φύγει από Λάρισα, θα πάρει κι άλλους από κει; Sorry μόλις γύρισα από το τελευταίο μου μεροκάματο στην Ελλάδα.(ελπίζω)Από Αθήνα θα φύγει το λεωφορείο όχι από Λάρισα. 2
vairass Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τι σας εμποδίζει να κάνετε/κάνεις αίτηση κατευθείαν στην εταιρία ή αν όχι στην ίδια τότε σε άλλη παρεμφερή; (με δεδομένο ότι το κόστος πρόσληψης, απευθείας ή μέσω άλλης εταιρίας, είναι το ίδιο) Για την Manpower δεν είμαι αρνητικός. Μια μεγάλη εταιρία recruiting εμπνεύει ασφάλεια για να μην πέσει κάποιος θύμα human trafficking (ή τα άλλα τα παρανοϊκά που αναφέρθηκαν περί πλουσίους και τουφέκια...). Ειδικά αν είναι ανειδίκευτος. ω χριστός και η παναγία, μέσα στη νύχτα απάντησες εσύ;;; Ξύπνησα για κατουρημα 1
Pa0ki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Άρα δεν έχεις κάνει αίτηση απευθείας. Αν κατάλαβα λάθος, πες μου πως σε εμποδίζει. Η ίδια η εταιρία δεν ανοίγει θέσεις για να κάνεις αίτηση απευθείας Τη βολεύει να "νοικιάζει" εργατικό δυναμικό και δεν ασχολείται ούτε με επιδόματα, ούτε με άδειες, ούτε με αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης κ.λπ 2
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ξύπνησα για κατουρημα Και λες δε χτυπάω και ένα ινσόμνια...; 2
tsioulak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Η ίδια η εταιρία δεν ανοίγει θέσεις για να κάνεις αίτηση απευθείας Τη βολεύει να "νοικιάζει" εργατικό δυναμικό και δεν ασχολείται ούτε με επιδόματα, ούτε με άδειες, ούτε με αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης κ.λπ Και απεργίες και διαφορα αλλα, γενικά η εταιρία δεν εχει κανένα παρε δωσε με εσενα, μονο με τον εργολάβο.
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Και λες δε χτυπάω και ένα ινσόμνια...; Ο vairass τιμάει το όνομα του site, όλοι τέτοιες ώρες έπρεπε να γράφουμε κανονικά! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το κάνω, ενίοτε κι εσύ (το πας μέχρι τις τρεις ) Δελταγάμα περιμένουμε ανταπόκριση, καλή σταδιοδρομία στην Τσεχία! 2
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το κάνω, ενίοτε κι εσύ (το πας μέχρι τις τρεις ) Δελταγάμα περιμένουμε ανταπόκριση, καλή σταδιοδρομία στην Τσεχία! Και βάλε, χτες μέχρι τις 4 παρά έγραφα για κάψουλες καφέ! 2
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Στην Ελλαδα τουλαχιστον, σε εμποδιζει η ιδια η εταιρια γιατι την συμφερει να σε προσλαβει μεσω Manpower. Ειδικα για ανειδικευτους που ο μισθος ειναι ηδη στα πατωματα, η ενοικιαση προσωπικου ειναι σκετο νταβατζιλικι και τιποτα παραπανω. Και δεν μιλαμε για το μαγαζι του κυρ Μητσου αλλα για μεγαλες πολυεθνικες που επιλεγουν αυτην την οδο για μειωση του κοστους. Εγω ξερω παντως εταιρειες επινοικιασης που πληρωνουν τηλεφωνητες (που δουλευουν για λογαριασμο πολυεθνικων) 800 καθαρα για 8ωρο just (ουτε λεπτο παραπανω) οσο επισης ξερω και εργοδοτες που πληρωνουν τους αμεσα εργαζομενους τους με 400 ευρω για 8ωρο (=12ωρο και πανω) κι ενιοτε τους αφηνουν κι απληρωτους. Καλο το παραμυθι των συνδικαλιστων με τις κακες πολυεθνικες και τους νταβατζηδες της επινοικιασης, αλλα το δρακο μπορειτε να το βρειτε πιο ευκολα στις κατα τ'αλλα ηρωικες επιχειρησεις που ανηκουν σε ιθαγενεις ελληναραδες "επιχειρηματιες" που πιστολιαζουν κρατος, φορους, ΦΠΑ, προμηθευτες, τραπεζες και ανασφαλιστους εργαζομενους και βαζουν τα παντα στην τσεπη. Τουλαχιστον οι εταιρειες επινοικιασης πληρωνουν στην ωρα τους, αυτα τα λιγα που πληρωνουν στο ανειδικευτο προσωπικο, τους βαζουν ενσημα/ασφαλιση και πολλες φορες δινουν κι αλλες επιπλεον παροχες. Χωρις φυσικα να λεω οτι ειναι εργασιακος παραδεισος. Αλλα μαλλον το καρκινωμα των συνδικαλιστων εχει βρει εκει περισσοτερο προσφορο εδαφος για τους μικροπολιτικους σκοπους απ'οτι θα εβρισκε στις 1000δες μικρομεσαιες επιχειρησεις των υπερηφανων Ελληνων που πιστολιαζουν οτι κινειται, κι ετσι εχει δαιμονοποιηθει αποκλειστικα και μονο η επινοικιαση των πολυεθνικων (καποιες φορες οχι αδικα). Να πω επισης, οτι υπαρχουν πολλες μορφες επινοικιασης. Καποιοι αμεσα εργοδοτουμενοι απο πολυεθνικες, πιστεψε με, θα θελανε πολυ να δουλευουν με ορους που δουλευουν καποιοι επινοικιαζομενοι για λογαριασμο των ιδιων πολυεθνικων. Αλλα αυτο δεν αφορα ανειδικευτο προσωπικο. Συνοψιζοντας, το αν ο deltagama παει Τσεχια να δουλεψει σε εργοστασιο ως εργοδοτουμενος απο την Manpower δεν σημαινει απολυτως τιποτα πρακτικα, αν οι οροι ειναι fair και τον ικανοποιουν. Και για να επιλεγει να μεταναστευσει , σιγουρα τον ικανοποιουν σε σχεση με καποιον υπερηφανο Ελληνα επιχειρηματια που τον εργοδοτουσε αμεσα (χωρις καμια "κακη" εταιρεια επινοικιασης) μεχρι σημερα. Επιπλεον, να προσθεσω οτι ειναι μαγκια του η επιλογη που κανει με μια οικογενεια πισω του, κι οχι καταντια οπως ορισμενοι λετε ευθαρσως. Επιλογη που τα 2/3 δεν θα παιρνανε ποτε στη ζωη τους και ενδεχομενως θα προτιμουσαν να μεινουν Ελλαδα ακομα και ως ανεργοι για να μη χασουν την βολή τους. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Η ίδια η εταιρία δεν ανοίγει θέσεις για να κάνεις αίτηση απευθείας Τη βολεύει να "νοικιάζει" εργατικό δυναμικό και δεν ασχολείται ούτε με επιδόματα, ούτε με άδειες, ούτε με αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης κ.λπ Και απεργίες και διαφορα αλλα, γενικά η εταιρία δεν εχει κανένα παρε δωσε με εσενα, μονο με τον εργολάβο. Τι σας εμποδίζει να κάνετε/κάνεις αίτηση κατευθείαν στην εταιρία ή αν όχι στην ίδια τότε σε άλλη παρεμφερή; (με δεδομένο ότι το κόστος πρόσληψης, απευθείας ή μέσω άλλης εταιρίας, είναι το ίδιο) Σαν να μην το έγραψα ποτέ. Οι εταιρίες τέτοιου μεγέθους όταν προσλαμβάνουν εργαζομένους προϋπολογίζουν ένα κόστος Χ. Δεν κάθονται να μπαίνουν σε τριπάκια πως να γλιτώσουν δυο πενταροδεκάρες γιατί αυτά είναι χάσιμο χρόνου. Όσο για το άλλο που αναφέρθηκε 1) https://www.indeed.com/jobs?q=Toyoda+Gosei&explvl=entry_level 2) http://www.tgcz.cz/vacancies.php?lang=en
Προτεινόμενες αναρτήσεις