Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εργοδοτης Manpower Group, τωρα εξηγουνται πολλα.... Οι τυποι θα σας νοικιαζουν στην εταιρια και θα πληρωνονται απο τους μισθους σας. Αυτο συμφερει και την εταιρια γιατι της βγαινει πιο φθηνα απο το να τα δωσει σε εσας, οποτε ολη η υποθεση εχει μια βαση.

Εχω συναδελφους με προσληψη μεσω manpower και παιρνουν αρκετα λιγοτερα χρηματα, ειδικα απο "παλιους". Και ειμαστε ολοι στο ιδιο γραφειο.

Δημοσ.

Εργοδοτης Manpower Group, τωρα εξηγουνται πολλα.... Οι τυποι θα σας νοικιαζουν στην εταιρια και θα πληρωνονται απο τους μισθους σας. Αυτο συμφερει και την εταιρια γιατι της βγαινει πιο φθηνα απο το να τα δωσει σε εσας, οποτε ολη η υποθεση εχει μια βαση.

Εχω συναδελφους με προσληψη μεσω manpower και παιρνουν αρκετα λιγοτερα χρηματα, ειδικα απο "παλιους". Και ειμαστε ολοι στο ιδιο γραφειο.

Λογικό να ήταν κάπως έτσι φίλε... Ατζέντης αυτό λέμε από την αρχή.

Δημοσ.

Καλά εγώ όσο αφορά την τσεχία σαν βιοτικό επίπεδο δεν την είχα και πολύ ψηλά (πάντα θυμόμουν κάτι τσέχες παιδί να την βγάζουν στην Χαλκιδική γκαρσόνες κτλ και δεν μου λέγανε και τα καλύτερα λόγια για την τσεχία)

και γενικά δεν ξέρω να σε βοηθήσω απλά έτυχε πριν λίγο να δω αυτό το βίντεο και εξεπλάγην πραγματικά

https://www.youtube.com/watch?v=9W6J_f4yVVg

Η nvidia δικό τους ion beam scanner χρησιμοποιεί γιαυτό και τους έψαξα btw  3-5 μύρια το κομμάτι χαλαρά :P

στην ελλάδα ούτε τις ρόδες για τις καρέκλες που κάθονται δεν κάνουμε πια.. :P (που λέει ο λόγος μην κάτσει κάποιος να ψάξει 1 ώρα το internet για να βρει κάποιον έλληνα που να κάνει καρέκλες γραφείου.. :P)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορούμε να την πούμε Νορβηγία ή Σουηδία αλλά είναι μία αναπτυσόμενη οικονομία σε στάνταρ

πρότυπα που μας έχουν συνηθίσει οι Βόρειες χώρες τις οποίες ζηλεύουμε.

Και αυτές όμως μας ζηλεύουν για άλλα πράγματα εμας του Μεσογειακούς λαούς.

Και οφ τόπιτς ως προς το ερώτημα του παραπάνω :P

Για γραφεία δυστυχώς μόνο εισαγώμενες. Δε βρήκα κάτι.

Μόνο ανταλακτικά ροδάκια στο leroy επειδή από το πολύ πέρα δώθε χαλάνε.

Φίλος μου βιοτέχνης  φτιάχνει αυτές.Αναπαυτικές με πολύ καλό ελατήριο για ανύψωση.

post-447138-0-25237400-1508814707_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν όλα είναι legit τελικά.Επικοινώνησαν μαζί μου από Αθήνα και μου είπαν να επιβιβαστώ στο λεωφορείο από την Λάρισα για να μην πληρώσω το τρένο.Άρα καταρχήν το λεωφορείο υπάρχει,(γιατί μέχρι και λίγα post ήταν υπό αμφισβήτηση και από μέρους μου).Τα λεφτά θα τα δώσω στην Θεσσαλονίκη όπως ήταν το deal απλά θα ανέβουμε Λάρισα.Μας γλυτώνει από άπειρο κόπο και ταλαιπωρία αυτό το γεγονός.

Σήμερα θα πάω για το τελευταίο μου μεροκάματο εντός της Ελλάδος, αν όλα πάνε καλά που ελπίζω και βλέπω ότι δεν υπάρχει θέμα πια.

Τώρα για όλα τα άλλα για υπό ενοικιαζόμενους εργάτες κ.τ.λ ασχολίαστο, εδώ υπάρχουν υπογεγραμμένα συμφωνητικά με το τι θα παίρνει κάποιος και με πόσες ώρες,όπως και αυτά που παρέχονται από την εταιρία.Εδώ να πω ότι τελικά ίσως να είμαι και ο μόνος που θα πάει με ειδικότητα καθώς ψάχνουν και για οδηγό κλαρκ ακόμα και χωρίς πιστοποίηση(δίπλωμα)Αυτό το έκανα και εδώ στην Ελλάδα δούλεψα σε πολλές δουλειές ως κλαρκατζής χωρίς πιστοποίηση.Αν πάω ως τέτοιος εκεί τότε μιλάμε για 50.000 κορώνες με το καλημέρα.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν όλα είναι legit τελικά.Επικοινώνησαν μαζί μου από Αθήνα και μου είπαν να επιβιβαστώ στο λεωφορείο από την Λάρισα για να μην πληρώσω το τρένο.Άρα καταρχήν το λεωφορείο υπάρχει,(γιατί μέχρι και λίγα post ήταν υπό αμφισβήτηση και από μέρους μου).Τα λεφτά θα τα δώσω στην Θεσσαλονίκη όπως ήταν το deal απλά θα ανέβουμε Λάρισα.Μας γλυτώνει από άπειρο κόπο και ταλαιπωρία αυτό το γεγονός.

Σήμερα θα πάω για το τελευταίο μου μεροκάματο εντός της Ελλάδος, αν όλα πάνε καλά που ελπίζω και βλέπω ότι δεν υπάρχει θέμα πια.

Τώρα για όλα τα άλλα για υπό ενοικιαζόμενους εργάτες κ.τ.λ ασχολίαστο, εδώ υπάρχουν υπογεγραμμένα συμφωνητικά με το τι θα παίρνει κάποιος και με πόσες ώρες,όπως και αυτά που παρέχονται από την εταιρία.Εδώ να πω ότι τελικά ίσως να είμαι και ο μόνος που θα πάει με ειδικότητα καθώς ψάχνουν και για οδηγό κλαρκ ακόμα και χωρίς πιστοποίηση(δίπλωμα)Αυτό το έκανα και εδώ στην Ελλάδα δούλεψα σε πολλές δουλειές ως κλαρκατζής χωρίς πιστοποίηση.Αν πάω ως τέτοιος εκεί τότε μιλάμε για 50.000 κορώνες με το καλημέρα.

Ωραιος τέλεια φίλε!!

50 χήνες είναι πολλά φράγκα Χοσου

Δημοσ.

Διαβαζω το θεμα απο οταν ξεκινησε, θα σου ευχηθω και εγω καλη αρχη και να πανε ολα καλα!

Μια παρενθεση ομως οσον αφορα το θεμα κλαρκατζης χωρις διπλωμα - πιστοποιηση και στο λεω συμβουλευτικα και προς ενημερωση σου επειδη γνωριζω καποια πραγματα λογω επαγγελματος.

Να ξερεις οτι απο την στιγμη που θα δουλευεις χωρις διπλωμα σε θεση οδηγου κλαρκ, σε περιπτωση που συμβει καποιο ατυχημα θα τρεχεις και δε θα φτανεις και εσυ και η εταιρεια... Λογικα εαν σκοπευουν να σε βαλουν σε θεση κλαρκ, θα σε εκπαιδευσουν καταλληλα και θα σου χρηματοδοτησουν και μαθηματα για διπλωμα κλαρκ κλπ που χρειαζονται για να εισαι νομιμος και εσυ και εκεινοι.

Φυσικα και στην Ελλαδα ισχυουν ολα αυτα ή τουλαχιστον θα επρεπε να ισχυουν, αλλα εδω ειπαμε ειμαστε τριτοκοσμικη χωρα και τα περναμε στο ντουκου... 

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα για όλα τα άλλα για υπό ενοικιαζόμενους εργάτες κ.τ.λ ασχολίαστο, εδώ υπάρχουν υπογεγραμμένα συμφωνητικά με το τι θα παίρνει κάποιος και με πόσες ώρες,όπως και αυτά που παρέχονται από την εταιρία.

Δεν είπανε οτι θα παίρνεις λιγότερα απο οτι εχεις υπογράψει, θα παίρνεις λιγότερα απο οτι θα έπαιρνες αν σε προσλάμβανε η εταιρία απευθείας (μπορεί να ειναι και 20% κάτω), επίσης (δίχως να ειμαι σίγουρος) νομίζω οτι μέσω εργολάβου λιγότερα, σχεδόν μηδαμινά, συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Οπως και να 'χει, καλη τύχη στην ξενιτιά.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι θα δουλευαμε στην Ελλαδα μεσω Manpower για 300 ευρω, ισως και να μπορουσες να το φανταστεις.
Οτι θα φευγαμε για εργοστασια στην....Τσεχια μεσω Manpower, δεν χωνευεται.... Απιστευτη η καταντια μας.

Καλη τυχη, θα την χρειαστεις.

Δημοσ.

Οτι θα δουλευαμε στην Ελλαδα μεσω Manpower για 300 ευρω, ισως και να μπορουσες να το φανταστεις.

Οτι θα φευγαμε για εργοστασια στην....Τσεχια μεσω Manpower, δεν χωνευεται.... Απιστευτη η καταντια μας.

Καλη τυχη, θα την χρειαστεις.

Για Ολλανδία που ξέρω οι εργαζομενοι απο εργολάβο ειναι, δυστυχώς, κοινό φαινόμενο, εκει βέβαια ονομάζονται γραφεία ευρέσεως εργασίας αλλα το ίδιο πράγμα είναι.

Δημοσ.

Ωραίος! Πολύ βολικό και αυτό με το λεωφορείο. Πως και θα φύγει από Λάρισα, θα πάρει κι άλλους από κει;

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα θα ανεβαινει απο Αθηνα και θα τον παρει στο δρομο :P Καλη τυχη topic starter επ ευκαιριας ! (διαβαζω το τοπικ απ την αρχη που ξεκινησε !)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...