Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι μας είπα το ταξίδι κρατάει 24 με 25 ώρες.Λογικό το βλέπω καθότι θα έχει και αρκετές στάσεις για κατούρημα φαγητό ξεμούδιασμα κ.λ.π.Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα περάσουμε και από την Πράγα, μας το είπαν και αυτό.Μας είπαν να έχουμε μαζί μας κάποιο ποσό για να έχουμε την σίτιση μας για ένα τετραήμερο από την Πέμπτη ως την δευτέρα που πάμε για δουλειά,όπως επίσης μας είπα ότι στο hostel έχει κλινοσκεπασματα τα οποία αλλάζονται μία φορά την εβδομάδα,οπότε δεν χρειάζεται να πάρουμε κάτι εμείς.

Μας είπα ότι έχει δωρεάν wi fi και όταν τους ρώτησα για να κάνω δικιά μου σύνδεση μου είπαν ότι δεν με συμφέρει καθώς το δωρεάν πάει σφαίρα.Μόνο μαχαίρια ποτήρια και πιρούνια μας είπαν να αγοράσουμε γιατί όταν τα είχαν έτοιμα αυτοί οι ένοικοι τα έσπαγαν. Μας είπαν ότι στη κωμόπολη έχει υπερμάρκετ μεγάλη αγορά και ένα  lidl τα οποία βρίσκονται στη πλατεία η οποία είναι 500 μέτρα μακριά από τα hostel.Γενικά έδωσαν πάρα πολλές πληροφορίες και ειδικά για τα πρώτα βήματα, γεγονός που με κάνει να ελπίζω ότι δεν θα την φάμε, αλλά από την άλλη μία απάτη για να πιάσει πρέπει να είναι στημένη σωστά, με προσεγμένες όλες τις λεπτομέρειες της.

• Like 1
  • Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην ανχωνεσαι άδικα, όπως είπες δεν έχεις να χάσεις τπτ.

Άντε με το καλό και κοιτά να αποκτήσεις όσο περισσότερη εμπειρία μπορείς γιατί αν κάτι γίνει να έχεις εναλλακτική κανένα άλλο εργοστάσιο αυτοκινήτου , γενικά Τσεχία και Σλοβακία έχουν και πάντα ψάχνουν προσωπικό έμπειρο ...

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ και νοιώθω και την ανάγκη να απολογηθώ και για το πρώτο post που φάνηκε κάπως.Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και την Παρασκευή να γράφω από την Τσεχία.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένουνε νέα την Παρασκευή .

Και με το καλό όταν τακτοποίηθεις μια συμβουλή θα σου δώσω , μάθε την γλώσσα , ιδίως που θα είσαι σε χωριό και όχι σε κεντρική πόλη.
Θα δεις μεγάλη διαφορά σε θέμα αντιμετώπισης ...

Δημοσ.

Περιμένουνε νέα την Παρασκευή .

Και με το καλό όταν τακτοποίηθεις μια συμβουλή θα σου δώσω , μάθε την γλώσσα , ιδίως που θα είσαι σε χωριό και όχι σε κεντρική πόλη.

Θα δεις μεγάλη διαφορά σε θέμα αντιμετώπισης ...

Φυσικά και θα κοιτάξω να μάθω και την γλώσσα. Όσο θα είμαι εκεί που σκοπεύω να μείνω Τσεχία μέχρι την σύνταξη μου μπορεί να βρεθεί και καλύτερη δουλειά που όμως να απαιτεί Τσέχικα

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάποιες φωτογραφίες στο fb, υπάρχουν ταγκαρισμένοι κάποιοι Έλληνες. Τσέκαρε τα προφίλ τους, μίλησε μαζί τους και ψάξε να δεις αν υπάρχουν στο Linkedin :P 

Δημοσ.

Σε κάποιες φωτογραφίες στο fb, υπάρχουν ταγκαρισμένοι κάποιοι Έλληνες. Τσέκαρε τα προφίλ τους, μίλησε μαζί τους και ψάξε να δεις αν υπάρχουν στο Linkedin :P

Έχω μιλήσει ήδη με δύο άτομα που ισχυρίζονται ότι όλα είναι legit.Τώρα δεν μπορούμε να πούμε τπτ άλλο υπομονή μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μιλήσει ήδη με δύο άτομα που ισχυρίζονται ότι όλα είναι legit.Τώρα δεν μπορούμε να πούμε τπτ άλλο υπομονή μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι.

Αν μίλησες όλα καλά Αντε ας το κόβουμε αγχώθηκα και εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη όλες οι εταιρείες να είναι τεράστιες, οργανωμένες, με τα πάντα σωστά κλπ. Μπορεί αυτή η zoilife να είναι μια καινούργια εταιρεία 2-3 ατόμων που έχει μια άκρη με τη χώρα και κάνει αυτή τη δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Με όλα μέσα όμως.. Έπιπλα, ψυγεία, πλυντήρια όλα :)

Δεκαετία του 70 το σπίτι... Για πιο καινούριο θες 800+++++

Πιστευω γενικά έξω τα βαράνε τα ενοίκια...

Γερμανία σε πόλη δεν βρίσκεις κάτω από 1000, σε χωριό παίζει αλλά θες δύο ώρες να πας δουλειά.

Παντως για Ρουμανία όλα τα υπόλοιπα είναι σχεδόν τσάμπα... Ίσως πάω Νοεμβρίο να δω τον δίδυμο...

Με 100 ευρώ τσέπη απευθείας γίνονται εκεί 450 δικά τους.

Καλα μπουρδουκλωνεις τρελα πραγματα. Πας απο το κοστος ζωης της Ρουμανιας, σε αυτο της Τσεχιας και σε αυτο της Γερμανιας. Μεινε σε αυτα που ξερεις και μη παραπληροφορεις. Φιλικα

Δεν είναι ανάγκη όλες οι εταιρείες να είναι τεράστιες, οργανωμένες, με τα πάντα σωστά κλπ. Μπορεί αυτή η zoilife να είναι μια καινούργια εταιρεία 2-3 ατόμων που έχει μια άκρη με τη χώρα και κάνει αυτή τη δουλειά.

Και 2-3 ατομα να εχει μπορει να κανει καποια πραγματα να φαινονται επαγγελματικα. Σωστα Ελληνικα, διαφανεια για το ποιοι ειναι, που ειναι τα γραφεια τους κλπ. Δεν ειναι επιστημη...

Δημοσ.

Και 2-3 ατομα να εχει μπορει να κανει καποια πραγματα να φαινονται επαγγελματικα. Σωστα Ελληνικα, διαφανεια για το ποιοι ειναι, που ειναι τα γραφεια τους κλπ. Δεν ειναι επιστημη...

Σίγουρα δεν είναι επιστήμη και χτυπάει και άσχημα, αλλά δεν είναι και στάνταρ ότι πρόκειται για απάτη λόγω αυτών, αυτό λέω.

Από το link που έβαλε ο polos φαίνεται να είναι υπαρκτή πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα μπουρδουκλωνεις τρελα πραγματα. Πας απο το κοστος ζωης της Ρουμανιας, σε αυτο της Τσεχιας και σε αυτο της Γερμανιας. Μεινε σε αυτα που ξερεις και μη παραπληροφορεις. Φιλικα

Δηλαδή στην Τσεχία πόσο πάει το ενοίκιο ; πιο ακριβά από Ρουμανία ; πας καλά;

Ρουμανία 1 ευρω 4.5 δικά τους.

Τσεχία 1 ευρω 25 δικά τους.

Αυτά όμως στο τέλος δεν μπορούν να έχουν τεράστια διαφορά γιατί ο βασικός μισθός θα είναι ο ίδιος στην ουσία!!

Σίγουρα δεν είναι επιστήμη και χτυπάει και άσχημα, αλλά δεν είναι και στάνταρ ότι πρόκειται για απάτη λόγω αυτών, αυτό λέω.

Από το link που έβαλε ο polos φαίνεται να είναι υπαρκτή πάντως.

Πλέον και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει κανονικά απλά με τον ατζέντη δεν ξέρω τι θα γίνει.

Δημοσ.

Πράγα επιπλωμένο με όλους τους λογαριασμούς μέσα και αρκετά κοντά στο κέντρο 35 τετραγωνικά γύρω στα 520 ευρώ.Και μιλάμε για την πρωτεύουσα οπότε για οπουδήποτε αλλού μεσ' την Τσεχία σίγουρα πιο οικονομικά.

• Like 1
Δημοσ.

Πράγα επιπλωμένο με όλους τους λογαριασμούς μέσα και αρκετά κοντά στο κέντρο 35 τετραγωνικά γύρω στα 520 ευρώ.Και μιλάμε για την πρωτεύουσα οπότε για οπουδήποτε αλλού μεσ' την Τσεχία σίγουρα πιο οικονομικά.

Τα ίδια με Βουκουρέστι είναι φίλε πάνω κάτω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...