Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ τι λες την παλεύεις τώρα;Που θα του πουν του οδηγού να μας πάει στην Τσεχία; Στο πουθενά;Ποια νόμιμη μισθωμένη εταιρία θα αναχωρήσει για κάπου χωρίς συγκεκριμένο προορισμό;Τι γράφεις τώρα;Είπα να το διακωμωδήσω και εγώ ο ίδιος αλλά μέχρι ενός σημείου.Είναι δυνατόν να ανέβουμε σε ένα λεωφορείο για το εξωτερικό χωρίς να ρωτήσουμε τον οδηγό που πάμε συγκεκριμένα;

Τι είμαστε πρόβατα που πάνε για σφαγή;Το γράφω ξανά λοιπόν εμένα η ανησυχία μου είναι ότι δεν υπάρχει καν λεωφορείο, και ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στον Ο.Σ.Ε κανένας από την zoi.Αυτοί απλά έλπιζαν ότι θα έπαιρναν από μένα τα λεφτά προκαταβολικά.Αν υπάρχει λεωφορείο με προορισμό το εργοστάσιο τότε όλα καλά.Ακόμα και να μην προσφέρει δουλειά η zoi θα πάω να ζητήσω από μόνος μου.(Και πάλι αστειεύομαι)Αν μας πάει ο οδηγός στην κωμόπολη όπου βρίσκεται το εργοστάσιο τότε όλα καλά, δεν το συζητάμε.

Υποθετικές ερωτήσεις κάνω, τα λέμε λοιπόν την Πέμπτη.

• Like 1
  • Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φιλε ΔΓ, εγω χαζεψα λιγο αυτο εδω που ποσταρες https://www.facebook.com/zoiliferecruiting/ και πηγα να ξερασω.

"Project Zoilife s.r.o. It deals with recruiting. It is a response to rising unemployment in Greece at this time, it is around 22.5 percent. In countries like the Czech Republic, Slovakia and other European developing countries where we provide work.

Η εταιρια μας εχει να με την παροχη εργασιας. ΕΙναι υπευθυνη για την μειωση της ανεργειας στην Ελλαδα, αυτη την στιγμη το ποσσοστο ανεργεια στην Ελλαδα ειναι στα 22.5 %. Σε χωρες οπως στην Τσεχια, Σλοβακια και αλλες Ευρωπαικες αναπτυσσομενες χωρες, οπου παρεχουμε δουλεια."
"
Η εταιρια μας παρέχει εύρεση εργασία σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερίκο και να κάνουν μια νέα αρχή,σταδιοδρομία."

342 Like στο FB.
Ποσταρισματα μολις απο Σεπτεμβριο και μετα...

Τηλεφωνο επικοινωνιας ελληνικο κινητο του κωλου (ουτε καν ευκολο νουμερο για εταιρικο).

Τι ειναι αυτα ρε; Παμε καλα;
Απο που να το πιασεις και που να το αφησεις....για να μην σχολιασω το ονομα. ΖΩΗΛΑΪΦ ψαγμενια να ουμ.

Καλη τυχη ευχομαι αν και ειμαι αισιοδοξος οτι θα την γλιτωσεις τελικα και δεν θα πας.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε ΔΓ, εγω χαζεψα λιγο αυτο εδω που ποσταρες https://www.facebook.com/zoiliferecruiting/ και πηγα να ξερασω.

"Project Zoilife s.r.o. It deals with recruiting. It is a response to rising unemployment in Greece at this time, it is around 22.5 percent. In countries like the Czech Republic, Slovakia and other European developing countries where we provide work.

Η εταιρια μας εχει να με την παροχη εργασιας. ΕΙναι υπευθυνη για την μειωση της ανεργειας στην Ελλαδα, αυτη την στιγμη το ποσσοστο ανεργεια στην Ελλαδα ειναι στα 22.5 %. Σε χωρες οπως στην Τσεχια, Σλοβακια και αλλες Ευρωπαικες αναπτυσσομενες χωρες, οπου παρεχουμε δουλεια."

"Η εταιρια μας παρέχει εύρεση εργασία σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερίκο και να κάνουν μια νέα αρχή,σταδιοδρομία."

342 Like στο FB.

Ποσταρισματα μολις απο Σεπτεμβριο και μετα...

Τηλεφωνο επικοινωνιας ελληνικο κινητο του κωλου (ουτε καν ευκολο νουμερο για εταιρικο).

Τι ειναι αυτα ρε; Παμε καλα;

Απο που να το πιασεις και που να το αφησεις....για να μην σχολιασω το ονομα. ΖΩΗΛΑΪΦ ψαγμενια να ουμ.

Καλη τυχη ευχομαι αν και ειμαι αισιοδοξος οτι θα την γλιτωσεις τελικα και δεν θα πας.

μη του σκισουμε την ψυχολογια ...

https://www.facebook.com/zoiliferecruiting/photos/ms.c.eJw9yckNADAIA7CNqpSIBPZfjEePp~_UEGCxRjhJWXoPsDD~;7WP8NaDcHlTgMqw~-~-.bps.a.500323847006195.1073741829.487904408248139/500323860339527/?type=3&theater

το εργοστασιο υπαρχει κανονικα - το θεμα ειναι αν αυτη η εταιρια Zoilfe υπαρχει...

το μαγαζι δηλαδη υπαρχει στανταρ φαινεται στην φωτο !!!

https://www.facebook.com/zoiliferecruiting/photos/a.500344357004144.1073741830.487904408248139/502586333446613/?type=3&theater

Δημοσ.

Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχει Toyoda.... http://www.toyoda-gosei.com/

Το ολο σκηνικο ομως χτυπαει πολυ ασχημα στο ματι, μου θυμιζει πυραμιδοκαταστασεις, ο τροπος με τον οποιο το πλασαρουν, βαζουν φωτο απο ατομα που και καλα "πετυχαν", παιζουν με το ονομα Toyoda και μου πετανε διπλα σηματα bmw audi κλπ (οτι τι; ).

Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση η εταιρία, εγώ άλλο πράγμα θα φοβόμουν,

Το συμβόλαιο για ποσό καιρό είναι; Τι σου έχουν πει για ανανέωση;

Γιατί έτσι όπως φαίνεται αυτήν η εταιρία μάλλον κάνει ανακύκλωση προσωπικού , δλδ έχει συμφωνία με το εργοστάσιο ότι θα σου φέρνω φτηνό εργατικό δυναμικό που όταν τελείωσε το συμβόλαιο τέλος και η δουλειά ώστε να έχουν χαμηλό κόστος.

Επίσης μπορείς να δουλεύεις στο εργοστάσιο αλλά είσαι νοικιασμένος εκεί , δλδ είσαι κάτω από τη εταιρία αυτήν ( η οποία πέρνει και ένα ποσό για σένα κάθε μήνα από το εργοστάσιο ).

Αλλά και έτσι να είναι πήγαινε να πάρεις την εμπειρία.

• Like 2
Δημοσ.

Ακολουθώντας κάποιες , συμβουλές μελών εδώ μέσα επέστρεψα στην εποχιακή δουλειά μου και τους είπα ότι έτσι και αλλιώς την υποτιθέμενη ημέρα αναχώρησης για την Τσεχία έχω το ρεπό μου.Οπότε αν όντως είναι να φύγω το απόγευμα της Πέμπτης, θα τους πάρω τηλέφωνο ότι φεύγω οριστικά!

• Like 5
Δημοσ.

Ακολουθώντας κάποιες , συμβουλές μελών εδώ μέσα επέστρεψα στην εποχιακή δουλειά μου και τους είπα ότι έτσι και αλλιώς την υποτιθέμενη ημέρα αναχώρησης για την Τσεχία έχω το ρεπό μου.Οπότε αν όντως είναι να φύγω το απόγευμα της Πέμπτης, θα τους πάρω τηλέφωνο ότι φεύγω οριστικά!

Ώραια μια χαρά... Αν και εγώ θα άραζα μέχρι την Πέμπτη... Έχεις μεγάλο ταξίδι φίλε αν γίνει...

Πολλες ώρες.

Δημοσ.

Δεν με πειράζει, καθόλου αυτό αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην χάσουμε και τα λίγα ψάχνοντας τα πολλά.Αφού έτσι και αλλιώς την Πέμπτη ρεπάρω δεν υπάρχει λόγος, να φύγω από την δουλειά μου πιο νωρίς.Τώρα επειδή δεν μπορεί σε μία κουβέντα διαδυκτιακή να θυμάσαι κάθε πτυχή από αυτά που έχεις συζητήσει ζωντανά με κάποιους αν είναι απατεώνες οι τύποι είναι πολύ καλοί.Σε μία φωτό του εργοστασίου με τους υπαλλήλους τους είχαν να κάνουν ένα test να προσαρμόσουν κάτι άσπρα πλαστικά κουμπάκια σε έναν μεταλλικό δίσκο με τις αντίστοιχες υποδοχές.

Αυτόν τον δίσκο τον είχαν και οι τύποι αυτοί και μάλιστα αυτός που ήταν Τσέχος μου είπε ότι τις δύο μέρες που θα είμαι στον κοιτώνα τους να ρωτήσω κάποιον που πήγε πιο πριν το πως γίνεται αυτό το test γιατί μου είπε αν και φαίνεται εύκολο έχει παγίδα.Πάντως είχαν και ήξεραν απίστευτες λεπτομέρειες δεν θα μακρηγορήσω άλλο.Αν είναι απατεώνες είναι πολύ οργανωμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με πειράζει, καθόλου αυτό αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην χάσουμε και τα λίγα ψάχνοντας τα πολλά.Αφού έτσι και αλλιώς την Πέμπτη ρεπάρω δεν υπάρχει λόγος, να φύγω από την δουλειά μου πιο νωρίς.Τώρα επειδή δεν μπορεί σε μία κουβέντα διαδυκτιακή να θυμάσαι κάθε πτυχή από αυτά που έχεις συζητήσει ζωντανά με κάποιους αν είναι απατεώνες οι τύποι είναι πολύ καλοί.Σε μία φωτό του εργοστασίου με τους υπαλλήλους τους είχαν να κάνουν ένα test να προσαρμόσουν κάτι άσπρα πλαστικά κουμπάκια σε έναν μεταλλικό δίσκο με τις αντίστοιχες υποδοχές.

Αυτόν τον δίσκο τον είχαν και οι τύποι αυτοί και μάλιστα αυτός που ήταν Τσέχος μου είπε ότι τις δύο μέρες που θα είμαι στον κοιτώνα τους να ρωτήσω κάποιον που πήγε πιο πριν το πως γίνεται αυτό το test γιατί μου είπε αν και φαίνεται εύκολο έχει παγίδα.Πάντως είχαν και ήξεραν απίστευτες λεπτομέρειες δεν θα μακρηγορήσω άλλο.Αν είναι απατεώνες είναι πολύ οργανωμένοι.

Στην άκρη του μυαλού μου υπάρχει μια παγίδα..

Αλλα η καρδιά μου λέει να πας και ότι γίνει, Αντε θα είσαι Θεσσαλονίκη σιγά...

Πιείτε ένα καφέ, φάτε κάνα γύρο και μετά σπίτι...

Αν όμως είναι αληθινό σκέψου ότι Παρασκευή βράδυ θα είσαι σε νέα δουλειά νέα ζωή κλπ.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία κ εγώ.

Δημοσ.

Εμένα στην μέση του μυαλού μου φαντάζει για παγίδα και όχι στην άκρη αλλά όπως είπα δεν χάνω και τίποτα πέρα από τα εισιτήρια του τραίνου 22, 40 μετ'επιστροφής το άτομο δηλαδή πες ένα εξηντάρι πάνω κάτω με τους καφέδες και κάτι για τα πιτσιρίκια αν θελήσουν

μη του σκισουμε την ψυχολογια ...

https://www.facebook.com/zoiliferecruiting/photos/ms.c.eJw9yckNADAIA7CNqpSIBPZfjEePp~_UEGCxRjhJWXoPsDD~;7WP8NaDcHlTgMqw~-~-.bps.a.500323847006195.1073741829.487904408248139/500323860339527/?type=3&theater

το εργοστασιο υπαρχει κανονικα - το θεμα ειναι αν αυτη η εταιρια Zoilfe υπαρχει...

το μαγαζι δηλαδη υπαρχει στανταρ φαινεται στην φωτο !!!

https://www.facebook.com/zoiliferecruiting/photos/a.500344357004144.1073741830.487904408248139/502586333446613/?type=3&theater

Στο πρώτο link που έβαλες αν σκρολάρεις τς φωτο η δεύτερη είναι το test με τα κουμπάκια  και τον μεταλλικό δίσκο που σου λέω.Μάλιστα μία υποψήφια φαίνεται να είναι και προβληματισμένη.Κάθε ένας έχει μπροστά του αυτούς τους μεταλλικούς δίσκους και άσπρα πλαστικά κουμπάκια.Τα ίδια ακριβώς είχαν και οι τύποι εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα στην μέση του μυαλού μου φαντάζει για παγίδα και όχι στην άκρη αλλά όπως είπα δεν χάνω και τίποτα πέρα από τα εισιτήρια του τραίνου 22, 40 μετ'επιστροφής το άτομο δηλαδή πες ένα εξηντάρι πάνω κάτω με τους καφέδες και κάτι για τα πιτσιρίκια αν θελήσουν

Στο πρώτο link που έβαλες αν σκρολάρεις τς φωτο η δεύτερη είναι το test με τα κουμπάκια και τον μεταλλικό δίσκο που σου λέω.Μάλιστα μία υποψήφια φαίνεται να είναι και προβληματισμένη.Κάθε ένας έχει μπροστά του αυτούς τους μεταλλικούς δίσκους και άσπρα πλαστικά κουμπάκια.Τα ίδια ακριβώς είχαν και οι τύποι εδώ.

Λογικά θα πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι το τεστ ; δεν είναι κάτι κακό αυτό μην ανησυχείς τόσο.

Το θεμα ειναι αυτό που έγραψες στην αρχή...ισως βάλουν στο λεωφορείο μόνο όσους πλήρωσαν τα 150.

Δημοσ.

Στην άκρη του μυαλού μου υπάρχει μια παγίδα..

Αλλα η καρδιά μου λέει να πας και ότι γίνει, Αντε θα είσαι Θεσσαλονίκη σιγά...

Πιείτε ένα καφέ, φάτε κάνα γύρο και μετά σπίτι...

Αν όμως είναι αληθινό σκέψου ότι Παρασκευή βράδυ θα είσαι σε νέα δουλειά νέα ζωή κλπ.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία κ εγώ.

Δουλειά θα πιάσουμε από Δευτέρα καθώς έτσι και αλλιώς θα φτάσουμε απόγευμα Παρασκευής μετά από 24 ώρες.Μας είπαν ότι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να συναναστραφούμε το Σαββατοκύριακο και με τα παιδιά που δουλεύουν ήδη ώστε να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε. Δηλαδή ήταν όλο νουθεσίες. Τεσπα την μία είμαι σίγουρος ότι είναι πουστιά την άλλη με τόσες πληροφορίες που μας έδωσαν (και που είναι δύσκολο να τις γνωρίζει κάποιος αν δεν είναι από μέσα) κρυφοκαίει  η ελπίδα ότι μπορεί να είναι και αληθινή η όλη υπόθεση

Λογικά θα πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι το τεστ ; δεν είναι κάτι κακό αυτό μην ανησυχείς τόσο.

Το θεμα ειναι αυτό που έγραψες στην αρχή...ισως βάλουν στο λεωφορείο μόνο όσους πλήρωσαν τα 150.

Μα και εγώ θα τα πληρώσω, μόλις μπω μέσα στο λεωφορείο,οι άνθρωποι δεν μου είπαν ότι αφού δεν μας δίνεις τώρα τα λεφτά, δεν σε θέλουμε.Άλλωστε στην αγγελία δεν γράφει τίποτα για κάποιο ποσό και εγώ πάτησα και εκεί πάνω, λέγοντας τους ότι έτσι και αλλιώς δεν είχα τόσα χρήματα επάνω μου.Όσο για την πρώτη ερώτηση ναι πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι το test εννοείται.

• Like 1
Δημοσ.

Δουλειά θα πιάσουμε από Δευτέρα καθώς έτσι και αλλιώς θα φτάσουμε απόγευμα Παρασκευής μετά από 24 ώρες.Μας είπαν ότι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να συναναστραφούμε το Σαββατοκύριακο και με τα παιδιά που δουλεύουν ήδη ώστε να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε. Δηλαδή ήταν όλο νουθεσίες. Τεσπα την μία είμαι σίγουρος ότι είναι πουστιά την άλλη με τόσες πληροφορίες που μας έδωσαν (και που είναι δύσκολο να τις γνωρίζει κάποιος αν δεν είναι από μέσα) κρυφοκαίει η ελπίδα ότι μπορεί να είναι και αληθινή η όλη υπόθεση

Μα και εγώ θα τα πληρώσω, μόλις μπω μέσα στο λεωφορείο,οι άνθρωποι δεν μου είπαν ότι αφού δεν μας δίνεις τώρα τα λεφτά, δεν σε θέλουμε.Άλλωστε στην Αγγελία δεν γράφει τίποτα για ποσό και εγώ πάτησα και εκεί πάνω λέγοντας τους ότι έτσι και αλλιώς δεν είχα τόσα χρήματα επάνω μου.Όσο για την πρώτη ερώτηση ναι πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι το test

Εννοώ ότι όσοι έβαλαν σε λογαριασμό τα λεφτά η κάτι ανάλογο..

Τεσπα το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κάνει στάση το λεωφορείο κάπου στην Τσεχία και να φύγει ο τύπος με τα λεφτά, αυτό σκέπτομαι μόνο.

Εγώ θα έπαιρνα μαζι κάναν σουγιά για προστασία αλλά στα σύνορα θα στον πάρουν στάνταρτ.

Παντως σε θαυμάζω για το θάρρος σου.

Δημοσ.

Τα λεφτά δεν μπαίνουν σε λογαριασμό,νομίζω.Κοίτα μόνο θάρρος δεν χρειάζεται σε μία τέτοια περίπτωση, με την έννοια ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα.Αλλά δεν θα είμαι μόνος μου στο λεωφορείο.Αν δεν είναι γεμάτο από ανθρώπους που πάνε εκεί για τον ίδιο σκοπό, δεν ανεβαίνουμε και εμείς.Αν δεν μιλήσουμε με τον οδηγό για το που πάμε επίσης δεν ανεβαίνουμε.Αν δεν γκουγκλαριστεί η επωνυμία της εταιρίας μεταφοράς για το αν είναι legit και δεν γράψω και την πινακίδα του λεωφορείου επίσης δεν ανεβαίνουμε.Δεν θα παίξω με την ασφάλεια των δικών μου, για κανέναν λόγο.

• Like 2
Δημοσ.

Τα λεφτά δεν μπαίνουν σε λογαριασμό,νομίζω.Κοίτα μόνο θάρρος δεν χρειάζεται σε μία τέτοια περίπτωση, με την έννοια ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα.Αλλά δεν θα είμαι μόνος μου στο λεωφορείο.Αν δεν είναι γεμάτο από ανθρώπους που πάνε εκεί για τον ίδιο σκοπό, δεν ανεβαίνουμε και εμείς.Αν δεν μιλήσουμε με τον οδηγό για το που πάμε επίσης δεν ανεβαίνουμε.Αν δεν γκουγκλαριστεί η επωνυμία της εταιρίας μεταφοράς για το αν είναι legit και δεν γράψω και την πινακίδα του λεωφορείου επίσης δεν ανεβαίνουμε.Δεν θα παίξω με την ασφάλεια των δικών μου, για κανέναν λόγο.

Αυτό ακριβώς... Και να κοιτάξεις ( επειδή είμαι οδηγός) το λεωφορείο να έχει 2 οδηγούς και όχι 1...βασικό για τόσα πολλά χιλιόμετρα...

Μιλαμε νομίζω για πάνω από 24 ώρες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...