zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μα δεν λες τίποτα κακό για να λες sorry.Εγώ ο ίδιος είπα και πιο πάνω ότι σχεδόν δεν κοιμάμαι καθόλου, και όχι δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό και είμαι σχεδόν άυπνος.Αλλά όπως είπα δεν έχω να χάσω κάτι εκτός των εισιτηρίων των τρένων, από Λάρισα για Θεσσαλονίκη.Τίποτα άλλο. Μα πως να χάσω ρε zio τα 150;όταν ανέβω στο λεωφορείο θα με πάνε απλώς εκδρομή στην Τσεχία;Πάλι κερδισμένος είμαι.Γιατί αν δεν ανέβω πάνω να καθίσω στο πούλμαν τα λεφτά δεν τα παίρνουν, και αυτό το ξεκαθάρισα από την αρχή. Εννοώ για κάποιο λόγο να μη στα επιστρέψουν, μόνο αυτό. Κατά τα άλλα πιστεύω αξίζει το ρίσκο, λίγα έχεις να χάσεις, αρκετά να κερδίσεις.
deltagama Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Α ok αν είναι γύφτοι ώστε να μην μου επιστρέψουν 150 ευρώ it's fine by me μπορούν να τα κρατήσουν εφόσον θα δουλεύω.Έτσι και αλλιώς τα δίνουν πέρα του τριμήνου, οπότε δεν είναι ότι θα τα έπαιρνα και άμεσα.Για αυτό το θέμα δεν αγχώνομαι καθόλου, βασικά σχεδόν δεν με απασχολεί καθόλου. 1
kaliakman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ανεξάρτητα από το αν είναι απάτη ή όχι λογικά με καμία Ryanair θα βγαίνει πιο φθηνά να πας από 150/ατομο. Ρίξτο και αυτό για να ψαρεψεις..
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ανεξάρτητα από το αν είναι απάτη ή όχι λογικά με καμία Ryanair θα βγαίνει πιο φθηνά να πας από 150/ατομο. Ρίξτο και αυτό για να ψαρεψεις.. Δεν είναι μεταφορικά τα 150 όμως.
deltagama Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Κι εγω εχω ρωτησει διαφορες ευλογες αποριες, αλλα στις περισσοτερες δεν πηρα απαντηση. Τωρα για το τι τροπο ακριβως θα σκαρφιστουν για να σου παρουν τα λεφτα δεν ξερω, αλλα προφανως υπαρχουν διαφορα σεναρια δεδομενου οτι θα εισαι σε πιο αδυναμη θεση απο αυτους, εχοντας κανει ηδη το Λαρισα-Θεσσαλονικη με την οικογενεια σου και οντας σε μεγαλη προσμονη εδω κι εβδομαδες (εχουν φροντισει οι ιδιοι για αυτο, μεχρι και νεες ταυτοτητες σας βαλανε να βγαλετε πχ ωστε οταν ερθει η ωρα της πληρωμης "και το πουλμαν φτανει σε 10 λεπτα" να μην ειναι ευκολο το "οχι")... Τα περι βαρους ατομων+αποσκευων στο πουλμαν που λες δεν υπαρχουν. Αν εχεις ταξιδεψει με πουλμαν ξερεις οτι ποτε δεν μετρησαν βαρος αποσκευων κανενος. Το μονο θεμα ειναι να χωρεσουν, τιποτε αλλο. Μιλας για γραφεια στη Θεσσαλονικη, ομως στη σελιδα τους δεν βλεπω να αναφερεται οτι διαθετουν γραφεια καπου. Τι ειναι; Prive? Μυστικα; Δεν ξαναειδα εταιρεια να μην αναφερει που βρισκονται τα γραφεια της. Ειναι αποκαρδιωτικο το γεγονος οτι τοσα συντριπτικα στοιχεια δεν σου αλλαζουν γνωμη ουτε στο ελαχιστο και επιμενεις να μην διερευνησεις ουτε τα βασικα (πχ να επικοινωνησεις με την toyoda και να τους ρωτησεις αν γνωριζουν την συγκεκριμενη εταιρεια recruiting στην Ελλαδα). Πραγματικα δειχνεις απιστευτα ενθουασιασμενος με την "ευκαιρια" που σου παρουσιαστηκε, αλλα ισως να επρεπε αν οχι να προβληματιστεις, τοτε να διερευνησεις λιγο πιο σοβαρα καποια πραγματα, ειδικα οταν σου εχω παρουσιασει στο πιατο τοσα στοιχεια. Σε καθε περιπτωση ευχομαι να μην εχεις δωσει παραιτηση απο τη δουλεια που εχεις τωρα. Κι αν εχεις δωσει, να υπαρχει περιθωριο να την μαζεψεις πισω εως την Παρασκευη.. Διαφορετικα δεν μιλαμε μονο για τα 50 ευρω του Λαρισα-Θεσ/νικη, (αν στο μεταξυ δεν τους ακουμπησεις και το κατι τις σου στα "γραφεια" τους). Για μενα ειναι κραυγαλεο το τι συμβαινει και καλα ειναι να κανεις καποια αυτονοητα πραγματα. Δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζεις τυπου "αμα δε μπω στο πουλμαν δεν δινω λεφτα". Τη αγγελία την είδα την Πέμπτη που μας πέρασε και ανέβηκα την Παρασκευή(είχα δύο μέρες ρεπό από το εκκοκκιστήριο).Κανένα μεγάλο διάστημα προσμονής λοιπόν. Είπα ήδη ότι έχω παραιτηθεί από την δουλειά μου, έτσι και αλλιώς ως εποχιακή είχα το πολύ ακόμα οκτώ μεροκάματα να κάνω. Τρίτον τα γραφεία της εταιρίας είναι στον Εύοσμο στην οδό Βόλβης δεν θυμάμαι τώρα τον αριθμό. Τέταρτον ταυτότητες εγώ με την σύζυγο δεν χρειάστηκε να βγάλουμε,χρειάζεται να βγάλουν όσοι έχουν παλιότερα των 10 ετών αστυνομικές ταυτότητες γιατί δεν θα μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό.Απλά το ανέφερα για ενημερωση. Πέμπτον όπως είπα αν δεν μπω μέσα στο λεωφορείο, λεφτά δεν παίρνουν ούτε με τον Χριστό να με διαβεβαιώνει για την τιμιότητα τους, και τους το έχω πει κατάμουτρα ότι ενεργώ έτσι γιατί δεν γνωριζόμαστε.Άνθρωπος που έχει την στοιχειώδη ευφυΐα καταλαβαίνει πότε κάποιος απέναντι του είναι κατηγορηματικός σε κάτι, και αυτοί κατάλαβαν ότι χωρίς λεωφορείο λεφτά γιοκ.Τουλάχιστον από την δική μου οικογένεια. Πάντως για ακόμα μία φορά σε ευχαριστώ για όλες τις παρατηρήσεις που κάνεις και για τις συμβουλές που δίνεις για το θέμα μου.
deltagama Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ακολουθώντας τις συμβουλές που έδωσαν αρκετά μέλη εδώ μέσα έστειλα σήμερα πρωί πρωί email στην εταιρία για να μας ενημερώσει για το τι ισχύει.Φυσικά σήμερα είναι Κυριακή αλλά έκανα ακόμα μία "αποκοτιά" έστειλα και στην υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της εταιρίας,Nikola Strnadová με την λογική ότι αν η zoi recruitmen είναι αληθινή κατά πάσα πιθανότητα θα τους γνωρίζει. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καθολου αποκοτια. Το αυτονοητο εκανες για εναν που προκειται να μεταναστευσει και καποια πραγματα παραμενουν γκριζα μολις λιγες ημερες πριν. Επισης δεν ειναι δημοσιες σχεσεις εκει που εστειλες, αλλα human resources. Δηλαδη ο υπευθυνος ανθρωπινου δυναμικου και κατα συνεπεια και προσληψεων. Το πλεον καταλληλο ατομο για να σου επιβεβαιωσει το "μεγαλο deal" που εχει κανει για 500 κεφαλια με την εταιρεια που ισχυριζεται οτι θα σε στειλει με πουλμαν για δουλεια στην Τσεχια. 2
vairass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καθολου αποκοτια. Το αυτονοητο εκανες για εναν που προκειται να μεταναστευσει και καποια πραγματα παραμενουν γκριζα μολις λιγες ημερες πριν. Επισης δεν ειναι δημοσιες σχεσεις εκει που εστειλες, αλλα human resources. Δηλαδη ο υπευθυνος ανθρωπινου δυναμικου και κατα συνεπεια και προσληψεων. Το πλεον καταλληλο ατομο για να σου επιβεβαιωσει το "μεγαλο deal" που εχει κανει για 500 κεφαλια με την εταιρεια που ισχυριζεται οτι θα σε στειλει με πουλμαν για δουλεια στην Τσεχια. 500Χ150= 75000 γιουρος.. Καθόλου άσχημα
deltagama Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 500Χ150= 75000 γιουρος.. Καθόλου άσχημα Πάντως έχουν πολλά να χάσουν.Πως και κάποιος μέχρι τώρα από αυτούς που έχουν χάσει ήδη χρήματα δεν τους έκλεισε μέσα;Δεν είναι ότι κρύβονται κιόλας;Απορίες εκφράζω δεν δεν ξέρω.Εδώ να πω και πάλι ότι υπέγραψα συμφωνητικό πρόσληψης μαζί τους.Τώρα τι ισχύ έχει είναι άλλο θέμα.Αλλά όπως λέω είναι δύο στενά πάνω από ένα αστυνομικό τμήμα.Π.χ αν την φέρουν σε μένα σε 20 λεπτά έχω μπουκάρει μέσα με τους αστυνομικούς.Είναι πολύ παράξενο να μην το έχει πράξει άλλο θύμα.
vairass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Πάντως έχουν πολλά να χάσουν.Πως και κάποιος μέχρι τώρα από αυτούς που έχουν χάσει ήδη χρήματα δεν τους έκλεισε μέσα;Δεν είναι ότι κρύβονται κιόλας;Απορίες εκφράζω δεν δεν ξέρω.Εδώ να πω και πάλι ότι υπέγραψα συμφωνητικό πρόσληψης μαζί τους.Τώρα τι ισχύ έχει είναι άλλο θέμα.Αλλά όπως λέω είναι δύο στενά πάνω από ένα αστυνομικό τμήμα.Π.χ αν την φέρουν σε μένα σε 20 λεπτά έχω μπουκάρει μέσα με τους αστυνομικούς.Είναι πολύ παράξενο να μην το έχει πράξει άλλο θύμα. κατσε μπορει να στα φανε αλλιως...απολυση σε 1 μηνα και τα χανεις , σωστα ; Δεν χρειαζεται να σου την φερουν οπως λες..
deltagama Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 κατσε μπορει να στα φανε αλλιως...απολυση σε 1 μηνα και τα χανεις , σωστα ; Δεν χρειαζεται να σου την φερουν οπως λες.. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θα με απολύσει μία πολυεθνική εταιρία εφόσον είμαι καλός στην δουλειά μου.Για να κάνει το χατήρι σε μία εταιρία που όλοι λέτε ότι είναι απατεώνες;Αν μπω μέσα και δουλέψω είναι άλλα τα γράμματα.Βασικά είναι άλλα τα γράμματα εφόσον αναχωρήσουμε για εκεί για να δουλέψουμε. Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι ότι την Πέμπτη δεν θα είναι κανένας από αυτούς εκεί στον Ο.Σ.Ε στην πιάτσα των ταξί όπου είναι και το σημείο αναχώρησης, καθώς μάλλον θα έχουν καταλάβει ότι δεν πρόκειται να πάρουν προκαταβολικά λεφτά από μένα.Φυσικά όλα αυτά αν είναι απατεώνες. Αν δεν είναι απατεώνες και επιβιβαστούμε οικογενειακώς στο λεωφορείο τότε και μόνο τότε θα ανέβει κάποιος από αυτούς μέσα σε αυτό να του δώσω στο χέρι τα λεφτά.Ακόμα και ο πιο ηλίθιος πατέρας του κόσμου να ήμουν αυτές τις στοιχειώδης προφυλάξεις θα τις έπαιρνα για την οικογένεια μου. 1
vairass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θα με απολύσει μία πολυεθνική εταιρία εφόσον είμαι καλός στην δουλειά μου.Για να κάνει το χατήρι σε μία εταιρία που όλοι λέτε ότι είναι απατεώνες;Αν μπω μέσα και δουλέψω είναι άλλα τα γράμματα.Βασικά είναι άλλα τα γράμματα εφόσον αναχωρήσουμε για εκεί για να δουλέψουμε. Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι ότι την Πέμπτη δεν θα είναι κανένας από αυτούς εκεί στον Ο.Σ.Ε στην πιάτσα των ταξί όπου είναι και το σημείο αναχώρησης, καθώς μάλλον θα έχουν καταλάβει ότι δεν πρόκειται να πάρουν προκαταβολικά λεφτά από μένα.Φυσικά όλα αυτά αν είναι απατεώνες. Αν δεν είναι απατεώνες και επιβιβαστούμε οικογενειακώς στο λεωφορείο τότε και μόνο τότε θα ανέβει κάποιος από αυτούς μέσα σε αυτό να του δώσω στο χέρι τα λεφτά.Ακόμα και ο πιο ηλίθιος πατέρας του κόσμου να ήμουν αυτές τις στοιχειώδης προφυλάξεις θα τις έπαιρνα για την οικογένεια μου. κατσε δεν σε καταλαβα, τι θα τους κανεις δηλαδη αν σε κρατησουν 1 μηνα και σου κανουν απολυση ; Δεν μπορεις να κανεις τιποτα ξερεις . Επισης μπορει να μπει καποιος στο λεωφορειο οκ να μαζεψει τα λεφτα....τα πηρε οκ ; Σε σταση για κατουρημα την κανει η οχι ; Τι κανεις εσυ και οι 49 ; Θελω να πω πως θα γνωριζεις οτι οντως αυτος που μαζευει τα λεφτα ειναι της εταιριας ; Ο οδηγος ειναι οδηγος...του ειπαν παντους τσεχια .
deltagama Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 κατσε δεν σε καταλαβα, τι θα τους κανεις δηλαδη αν σε κρατησουν 1 μηνα και σου κανουν απολυση ; Δεν μπορεις να κανεις τιποτα ξερεις . Επισης μπορει να μπει καποιος στο λεωφορειο οκ να μαζεψει τα λεφτα....τα πηρε οκ ; Σε σταση για κατουρημα την κανει η οχι ; Τι κανεις εσυ και οι 49 ; Θελω να πω πως θα γνωριζεις οτι οντως αυτος που μαζευει τα λεφτα ειναι της εταιριας ; Ο οδηγος ειναι οδηγος...του ειπαν παντους τσεχια . Σε αυτήν αυτήν περίπτωση πάω για τριήμερο στην Τσεχία με κόστος μεταφορικών οικογενειακώς περί τα 300 ευρώ. win win είναι η κατάσταση ακόμα και στο απευκταίο σενάριο.(Φυσικά αστειεύομαι) Τι θέλεις να κάνουμε εγώ και οι 49; Τίποτα βόλτα μέχρι την Τσεχία και θα υποστούμε σαφής οικονομική βλάβη. Επίσης αν πάμε για δουλειά, δεν θα δουλεύουμε για την zoi recruitment, ώστε να μας διώξει στον μήνα για να ολοκληρώσει την απάτη της, αλλά για την toyoda ltd co.Δεν έχει κανέναν λόγο η toyoda ltd co να σε διώξει αν είσαι καλός στην δουλειά σου ούτε έχει και κανέναν λόγο να ανακατευτεί με τις λαμογιές της zoi recruitment.Άσε που αν όντως πιάσουμε δουλειά τότε ούτε η zoi θα είναι απατεώνες, απλά θα έχουν άθλια σελίδα στο facebook.
vairass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 κατσε δεν σε καταλαβα, τι θα τους κανεις δηλαδη αν σε κρατησουν 1 μηνα και σου κανουν απολυση ; Δεν μπορεις να κανεις τιποτα ξερεις . Επισης μπορει να μπει καποιος στο λεωφορειο οκ να μαζεψει τα λεφτα....τα πηρε οκ ; Σε σταση για κατουρημα την κανει η οχι ; Τι κανεις εσυ και οι 49 ; Θελω να πω πως θα γνωριζεις οτι οντως αυτος που μαζευει τα λεφτα ειναι της εταιριας ; Ο οδηγος ειναι οδηγος...του ειπαν παντους τσεχια . Όταν λέω για κατουρημα εννοώ σε εμπορικό . Τον περιμένει ο δικός του κάπου και θα γίνουν καπνός; Σε αυτήν αυτήν περίπτωση πάω για τριήμερο στην Τσεχία με κόστος μεταφορικών οικογενειακώς περί τα 300 ευρώ. win win είναι η κατάσταση ακόμα και στο απευκταίο σενάριο.(Φυσικά αστειεύομαι) Τι θέλεις να κάνουμε εγώ και οι 49; Τίποτα βόλτα μέχρι την Τσεχία και θα υποστούμε σαφής οικονομική βλάβη. Επίσης αν πάμε για δουλειά, δεν θα δουλεύουμε για την zoi recruitment, ώστε να μας διώξει στον μήνα για να ολοκληρώσει την απάτη της, αλλά για την toyoda ltd co.Δεν έχει κανέναν λόγο η toyoda ltd co να σε διώξει αν είσαι καλός στην δουλειά σου ούτε έχει και κανέναν λόγο να ανακατευτεί με τις λαμογιές της zoi recruitment.Άσε που αν όντως πιάσουμε δουλειά τότε ούτε η zoi θα είναι απατεώνες, απλά θα έχουν άθλια σελίδα στο facebook. Ώραια λοιπόν... Πέμπτη ξεκινάτε; τι ώρα; ξέρεις την ώρα άφιξης;
deltagama Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ρε συ τι λες την παλεύεις τώρα;Που θα του πουν του οδηγού να μας πάει στην Τσεχία; Στο πουθενά;Ποια νόμιμη μισθωμένη εταιρία θα αναχωρήσει για κάπου χωρίς συγκεκριμένο προορισμό;Τι γράφεις τώρα;Είπα να το διακωμωδήσω και εγώ ο ίδιος αλλά μέχρι ενός σημείου.Είναι δυνατόν να ανέβουμε σε ένα λεωφορείο για το εξωτερικό χωρίς να ρωτήσουμε τον οδηγό που πάμε συγκεκριμένα; Τι είμαστε πρόβατα που πάνε για σφαγή;Το γράφω ξανά λοιπόν εμένα η ανησυχία μου είναι ότι δεν υπάρχει καν λεωφορείο, και ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στον Ο.Σ.Ε κανένας από την zoi.Αυτοί απλά έλπιζαν ότι θα έπαιρναν από μένα τα λεφτά προκαταβολικά.Αν υπάρχει λεωφορείο με προορισμό το εργοστάσιο τότε όλα καλά.Ακόμα και να μην προσφέρει δουλειά η zoi θα πάω να ζητήσω από μόνος μου.(Και πάλι αστειεύομαι)Αν μας πάει ο οδηγός στην κωμόπολη όπου βρίσκεται το εργοστάσιο τότε όλα καλά, δεν το συζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις