Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλεια τότε φιλαράκι... Αρκεί η δουλειά να είναι σχετικά εύκολη, κάτι μου είπαν ότι ελέγχεις τα ρομπότ; γνωστός μου το είπε πριν διαβάσω εδώ πληροφορίες.

Το εργοστάσιο εξειδικεύεται στην συναρμολόγηση αεροσάκων πλαστικών και των ελαστικών μερών,πχ τα λάστιχα στις πόρτες στα παρμπρίζ, κ.λ.π γι διάφορες μάρκες αυτοκινήτων.Το θέμα με την δουλειά είναι ότι δεν είναι όπως στα εργοστάσια στην Ελλάδα να έχει πλάτη(δηλαδή κούραση σωματική σε υπερβολικό βαθμό) επικίνδυνη έκθεση σε τοξικές, χημικές ουσίες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, και επίσης δεν σε επιφορτίζουν και με άλλα καθήκοντα πέρα από αυτά που έχεις στο πόστο σου, (δεν σε τραβολογούν από δω και από κει όπως είναι σύνηθες στα ελληνικά εργοστάσια)

Η γλώσσα πως είναι; Τη μαθαίνεις εύκολα;

Υπάρχει πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης της γλώσσας, πάντως επειδή εκεί είναι ήδη καμιά πενηνταριά Έλληνες στην αρχή θα δουλεύεις με αυτούς, όπως επίσης έχει και Έλληνα προϊστάμενο ο οποίος θα σου εξηγήσει την λειτουργία του πόστου σου και ότι άλλο χρειαστείς.Πάντως άπαντες εκεί στην δουλειά μου είπαν μιλούν Αγγλικά, και όταν λέω άπαντες εννοώ αυτοί οι οποίοι θα σου αναθέσουν το πόστο σου και θα σου ζητήσουν αυτά που πρέπει να κάνεις εκεί.

• Like 1
  • Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τελικά για ποιον λόγο δεν παιρνουν τσέχους ανειδικευτους αλλά έλληνες;

Ίσως οι Τσέχοι να μην θέλουν να πάνε για δουλειά στην μέση του πουθενά.Και εγώ από το 1993 που βγήκα στην δουλειά μέχρι και το 2006 που πήγα στην τελευταία μακροχρόνια δουλειά, δεν πήγαινα όπου και όπου.Τώρα οι Έλληνες  ανειδίκευτοι είναι οι επόμενοι Αλβανοί της Ευρώπης, πάνε όπου έχει μεροκάματο.Sad but true.

Ανιψιά μου από πρώτη ξαδέρφη, με πτυχίο από το Αριστοτέλειο με τον  αρραβωνιαστικό της πήγε πέρυσι σε φάρμα σε νησάκι της Δανίας για να μαζέψει φράουλες.Ο αρραβωνιαστικός της είναι καθηγητής φυσικής σε φροντιστήριο, αλλά  όχι όλη τη σαιζόν, και μου έλεγαν ότι το πήραν αργά πέρυσι είδηση, φέτος θα πάνε πιο νωρίς.Και εκεί στήνουν σκηνές στην φάρμα με τις φράουλες και διαμένουν και έχουν κοινόχρηστη κουζίνα μαζί με άλλους και μου έλεγε ότι και εκεί έχει πολλούς Έλληνες.Είπαμε σαν εργατικό δυναμικό πια συμπεριφερόμαστε όπως παλιότερα οι Αλβανοί.Για τους ανιδείκευτους μιλάω πάντα.

Δημοσ.

Επίσης στα 40-45 λεπτα βρισκεσαι σε βιομηχανικη ζωνη στη Γερμανια. Πολυ πιθανοτατα Τσεχοι ανειδικευτοι να προτιμουν να δουλευουν εκει.

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως οι Τσέχοι να μην θέλουν να πάνε για δουλειά στην μέση του πουθενά.Και εγώ από το 1993 που βγήκα στην δουλειά μέχρι και το 2006 που πήγα στην τελευταία μακροχρόνια δουλειά, δεν πήγαινα όπου και όπου.Τώρα οι Έλληνες ανειδίκευτοι είναι οι επόμενοι Αλβανοί της Ευρώπης, πάνε όπου έχει μεροκάματο.Sad but true.

Ανιψιά μου από πρώτη ξαδέρφη, με πτυχίο από το Αριστοτέλειο με τον αρραβωνιαστικό της πήγε πέρυσι σε φάρμα σε νησάκι της Δανίας για να μαζέψει φράουλες.Ο αρραβωνιαστικός της είναι καθηγητής φυσικής σε φροντιστήριο, αλλά όχι όλη τη σαιζόν, και μου έλεγαν ότι το πήραν αργά πέρυσι είδηση, φέτος θα πάνε πιο νωρίς.Και εκεί στήνουν σκηνές στην φάρμα με τις φράουλες και διαμένουν και έχουν κοινόχρηστη κουζίνα μαζί με άλλους και μου έλεγε ότι και εκεί έχει πολλούς Έλληνες.Είπαμε σαν εργατικό δυναμικό πια συμπεριφερόμαστε όπως παλιότερα οι Αλβανοί.Για τους ανιδείκευτους μιλάω πάντα.

Η κυρίως δουλειά σου ποια θα είναι σου εξήγησαν;

Δημοσ.

Αυτό θα το δούμε εκεί, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν, και τις δεξιότητες που έχει ο καθένας.Πάντως σχεδον όλα τα πόστα με touch screen δουλεύουν και με robot.

Δημοσ.

Αυτό θα το δούμε εκεί, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν, και τις δεξιότητες που έχει ο καθένας.Πάντως σχεδον όλα τα πόστα με touch screen δουλεύουν και με robot.

Άρα καλά με ενημέρωσε ο δικός μου, φαίνεται μια χαρά φίλε...

Έλληνες όλοι κλπ. Μέχρι 300 άτομα είπαν θα πάρουν;

Δημοσ.

Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είμαι από το πρωί στην Λάρισα για δουλειές.Δεν ξέρω το ακριβή αριθμό των Ελλήνων αυτό που ξέρω είναι ότι πήγαν άλλα δύο λεωφορεία πριν από αυτό που θα πάω εγώ και το δικό μου είναι το τρίτο από όσο μπορώ να ξέρω, δηλαδή 150 άτομα, μέχρι τώρα.Δεν ξέρω και από πριν τι έγινε, ξέρω πάντως ότι την Πέμπτη θα φτάσουμε τα 150 άτομα.Επίσης είναι και το τελευταίο γκρουπ για φέτος μετά θα ξεκινήσει πάλι η διαδικασία τον Ιανουάριο.

Edit:Ο δικός σου φαντάζομαι ότι δουλεύει ήδη εκεί έτσι;Αν όλα πάνε καλά τις πρώτες μέρες και παραμείνω εκεί θα σου στείλω pm να μου πεις ποιος είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη το εργο του deltagama το εχω ακουσει καρμπον πολλες φορες με μικροπαραλλαγες στο σεναριο αλλα παντα την ιδια καταληξη, επιτρεψτε μου να εκφρασω αμφισβητηση για οσα διαβασα προηγουμενως.
Πχ;
http://www.iefimerida.gr/news/161373/μεγάλη-απάτη-με-«μαϊμού»-θέσεις-εργασίας-εταζαν-δουλειά-στο-εξωτερικό-και-έκλεβαν-χρήματ

Προσωπικα μολις ειδα οτι και στη συγκεκριμενη περιπτωση απαιτειται εκ των προτερων καταβολη 150 ευρω/κεφαλι απο τους ενδιαφερομενους, θα συνιστουσα μεγαλη προσοχη. Υπαρχουν κι αλλες μικρες λεπτομερειες στο αφηγημα του deltagama που μονες του φαινονται αθωες, αλλα αν τα συνδυασεις ολα μαζι, δημιουργουνται ευλογες αποριες... Και εννοειται πως δεν αφηνω αιχμες εναντιον του deltagama, αυτος ειναι δεδομενο οτι εχει πειστει για οσα του εχουν πει και σκοπο εχει να πληροφορησει και να πληροφορηθει και ο ιδιος.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη το εργο του deltagama το εχω ακουσει καρμπον πολλες φορες και η καταληξη ηταν παντα η ιδια, επιτρεψτε μου να εκφρασω αμφισβητηση για οσα διαβασα προηγουμενως.

Πχ;

http://www.iefimerida.gr/news/161373/μεγάλη-απάτη-με-«μαϊμού»-θέσεις-εργασίας-εταζαν-δουλειά-στο-εξωτερικό-και-έκλεβαν-χρήματ

Προσωπικα μολις ειδα οτι και στη συγκεκριμενη περιπτωση απαιτειται εκ των προτερων καταβολη 150 ευρω απο τους ενδιαφερομενους, θα συνιστουσα μεγαλη προσοχη.

Αν και έχει μεγάλη διαφορά το 8-14κ / μήνα και 6 μέρες τον μήνα διακοπές (λολ) από το 800 ευρώ όντως να το ψάξει λίγο καλύτερα ο φίλος. Μου ακούγονται κάπως τα 3 πούλμαν με Έλληνες κτλ. Επίσης αφού δεν έχει δυσκολία σωματικά (κάτι αναφέρθηκε για touch screen κτλ) ακόμα δεν έχω πειστεί γιατί δεν πάνε οι Τσεχοι. Παρόλα αυτά καλή επιτυχία να ευχηθώ και εγώ στον deltagama.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και έχει μεγάλη διαφορά το 8-14κ / μήνα και 6 μέρες τον μήνα διακοπές (λολ) από το 800 ευρώ όντως να το ψάξει λίγο καλύτερα ο φίλος. Μου ακούγονται κάπως τα 3 πούλμαν με Έλληνες κτλ. Επίσης αφού δεν έχει δυσκολία σωματικά (κάτι αναφέρθηκε για touch screen κτλ) ακόμα δεν έχω πειστεί γιατί δεν πάνε οι Τσεχοι. Παρόλα αυτά καλή επιτυχία να ευχηθώ και εγώ στον deltagama.

Nαι προφανως οι παλαιοτερες απατες παραηταν καλες για να γινουν πιστευτες εν ετει 2017, οποτε τα δεδομενα ειναι πλεον πιο ρεαλιστικα. Μη ξεχνας οτι καθε απατη στηνεται για συγκεκριμενα target groups. Marketing ειναι. Ετσι λοιπον οπως υπαρχουν αυτοι που οντως θα πιστεψουν οτι βρηκαν εργασια με 5.000/μηνα, αντιστοιχα υπαρχουν και πιο δυσπιστοι που μπορουν ομως να πειστουν με καποια πιο "ρεαλιστικη" τοποθετηση, πχ 900/μηνα με δωρεαν διαμονη. Ο εξυπνος απατεωνας λοιπον, θα ψυχολογησει ποιον εχει απεναντι του και θα προσαρμοσει τα λεγομενα του αναλογως. Αν εχει εναν που παει για...μεγαλα πραγματα θα του πει 5.000/μηνα. Αν εχει εναν πιο προσγειωμενο στην πραγματικοτητα θα πει το αντιστοιχο σεναριο. Ο κοινος παρανομαστης ειναι παντα οτι ζητειται χρηματικο ποσο εκ των προταιρων με διαφορα προσχηματα, πραγμα που στο δικο μου μυαλο φανταζει ΑΔΥΝΑΤΟ για να μην πω παρανομο, απο οποιαδηποτε σοβαρη εταιρεια...

Να βοηθησω λιγο την κατασταση με δυο προσωπικες εμπειριες: Σε 2 περιπτωσεις που εδωσα συνεντευξεις με εταιρειες του εξωτερικου, μου πληρωσαν αεροπορικα εισητηρια και διαμονη σε ξενοδοχειο για να παω να με δουν απο κοντα (μετα την πρωτη συνεντευξη μεσω skype). Χωρις καν να εχω προσληφθει...απλα για μια δευτερη συνεντευξη απο κοντα. Στην περιπτωση του deltagama βλεπουμε προσληψη απο μακρια και πληρωμη αντιτιμου στην εταιρεια που τον...προσελαβε! Αν μη τι αλλο, ασυνηθιστο.

Δεν εννοω οτι ειναι απατεωνες αυτοι με τους οποιους ηλθε σε επαφη ο deltagama, διατηρω ομως καποιες επιφυλαξεις/αποριες τις οποιες αναφερω παρακατω οχι για να παρω απαντηση, αλλα για να τις απαντησουν οι ενδιαφερομενοι στους ευατους τους πρωτιστως.

Ευλογη απορια 1: Γιατι αναλαμβανει ο μεσολαβητης να στειλει τον κοσμο στην εταιρεια; Ζουμε στο 2017, ο καθενας μπορει να μετακινηθει οπως επιθυμει προς τον τελικο προορισμο!

Ευλογη απορια 2: Γιατι με πουλμαν; (Επειδη εισαι και γαυρος deltagama...Χασατε απο καμια Φενερ εσεις οι 300 προσληφθεντες; ).

Ευλογη απορια 3: Αν τους πω εγω, οτι θελω να παω με αεροπλανο μονος μου, αναλαμβανοντας τα εξοδα, ποιο το ποσο που θα επρεπε να προπληρωσω στον "μεσολαβητη";

Ευλογη απορια 4: Γνωριζει ο deltagama προσωπικα καποιο ατομο που εφτασε στην Τσεχια και βρεθηκε στις εγκαταστασεις του εργοστασιου;

Ευλογη απορια 5: Η εταιρεια που μεσολαβει για την "προσληψη" και την "μεταφορα" των Ελληνων εργατων στην Τσεχια, ειναι γνωστη; Ποσα χρονια κανει αυτη τη δουλεια;

Ευλογη απορια 6: Εχει μιλησει με καποιο αποδεδειγμενα ατομο της εταιρειας στην οποια ... προσληφθηκε;

Ευλογη απορια 7 (με προλαβαν ηδη πολλοι αλλοι): Γιατι οχι Τσεχοι, αλλά σωνει και ντε Ελληνες και μαλιστα στον προκαθορισμενο αριθμο των 300 χωρις κανενα απαραιτητο προσον, ουτε καν γνωση αγγλικων;

Ευλογη απορια 8: Πώς γινεται να εχετε "προσληφθει" αλλα τελικα να μην ξερετε ακριβως με τι θα ασχοληθειτε στην εργασια σας, πλην του οτι προκειται περι ενος εργοστασιου;

Ευλογη απορια 9: Εχετε job offer/συμβολαιο γραπτο και υπογεγραμενο απο ατομο της εταιρειας στα χερια σας;

Ευλογη απορια 10: Υπαρχουν νομιμα παραστατικα απο την καταβολη των 150 ευρω; Δοθηκε επιλογη πληρωμης με POS;

Ευλογη απορια 11: Πώς ο deltagama πρωτοεμαθε για την υπαρξη αυτων των θεσεων εργασιας;

Ευλογη απορια 12: Σου ζητηθηκε να βγαλεις διαβατηρια και λοιπα χαρτια για ολα τα μελη της οικογενειας σου, ωστε να ειναι ολοι σε θεση να μετακινηθουν (με το πουλμαν) χωρις απροοπτα;

Και υπαρχουν πολλα ακομα που θα μπορουσε να ρωτησει κανεις...

ΥΓ. Πριν απαντησει ο οποισδηποτε, θα πρεπει πολυ σοβαρα να αντιληφθει οτι σε καμια απο τις παραπανω αποριες δεν χωραει απαντηση που ξεκιναει με τις λεξεις "ακουσα", "μου ειπανε", "νομιζω".

ΥΓ2. Με τον deltagama δεν αλληλοσυμπαθιομαστε και πολυ, αλλα επειδη προεχουν καποια θεματα ζωης και ηθικης θεωρησα σκοπιμο να τον προβληματισω οσο πιο εγκαιρα μπορω για θεματα που ισως να τα προσπερασε επιφανειακα πανω στον ενθουσιασμο του και την αναγκη του για ενα καλυτερο μελλον για την οικογενεια του. Μην παρεξηγηθω.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 8
Δημοσ.

Επειδη το εργο του deltagama το εχω ακουσει καρμπον πολλες φορες με μικροπαραλλαγες στο σεναριο αλλα παντα την ιδια καταληξη, επιτρεψτε μου να εκφρασω αμφισβητηση για οσα διαβασα προηγουμενως.

Πχ;

Προσωπικα μολις ειδα οτι και στη συγκεκριμενη περιπτωση απαιτειται εκ των προτερων καταβολη 150 ευρω/κεφαλι απο τους ενδιαφερομενους, θα συνιστουσα μεγαλη προσοχη. Υπαρχουν κι αλλες μικρες λεπτομερειες στο αφηγημα του deltagama που μονες του φαινονται αθωες, αλλα αν τα συνδυασεις ολα μαζι, δημιουργουνται ευλογες αποριες... Και εννοειται πως δεν αφηνω αιχμες εναντιον του deltagama, αυτος ειναι δεδομενο οτι εχει πειστει για οσα του εχουν πει και σκοπο εχει να πληροφορησει και να πληροφορηθει και ο ιδιος.

Επειδή δεν είσαι ο μόνος με απορίες, εγώ λεφτά μπροστά δεν έδωσα, σε άτομα που δεν γνωρίζω.Τους είπα ότι η εγγύηση που ζητούν, θα δωθεί όταν θα έχω το ένα πόδι πάνω στο λεωφορείο, με όλους τους υπόλοιπους επιβιβασμένους για αναχώρηση.Επίσης σε προηγούμενο post είπα ότι μιλήσαμε live με προϊστάμενο μέσα αpό το εργοστάσιο την ώρα της δουλειάς του, θα είναι και ο τύπος που θα μας αναλάβει τις πρώτες μέρες.Αυτό ήταν απαίτηση της γυναίκας μου να γίνει εφόσον μας είχαν πει εδώ στην Θεσσαλονίκη ότι ήταν εφικτό.Και επειδή είχα δει προηγουμένως άλλα video από το εργοστάσιο τις προηγούμενες μέρες είμαι σε θέση να πω ότι μας μιλούσε όντως από την toyoda ltd co.

Και τρίτον και τελευταίο καλού κακού έστειλα email στην εταιρία από μόνος μου για το αν ψάχνει άτομα για δουλειά με προσόντα ανειδίκευτου εργάτη από Ελλάδα και μου απάντησαν θετικά.Αυτό θα έλλειπε να μην έχω και εγώ ο ίδιος επιφυλάξεις που ξεσπιτώνω ολόκληρη οικογένεια. 

Edit: Επειδή έχω δουλέψει σε εργοστάσια και εργοστάσια δεν υπάρχει περίπτωση, να σου πουν, εκ των προτέρων που θα δουλέψεις αν δεν σε δουν στην πράξη.Και αυτό επειδή είσαι ανειδίκευτος.Ακόμα και αν στην πρώτη θέση που θα μου αναθέσουν ,είμαι το κάτι άλλο θα με δοκιμάσουν και αλλού μήπως και τα πάω ακόμα καλύτερα.

Σήμερα επίσης πήγαμε και για εξετάσεις στον γιατρό σε παθολόγο μαζί με την κυρά, όπως επίσης και για χαρτί λευκού ποινικού μητρώου, είναι προϋπόθεση  για να μπεις στο λεωφορείο να έχεις τα χαρτιά μαζί σου.Η τουλάχιστον ήταν ο γιατρός υποχρεωτικός, γιατί μόλις τελειώσαμε μας πήραν από την Θεσσαλονίκη τηλέφωνο, και μας είπαν να παραλείψουμε τον γιατρό, γιατί άλλοι επιβαίνοντες έκαναν παράπονα ότι οι παθολόγοι τους έγδυναν για να πάρουν το χαρτί.Ευτυχώς εμείς πήγαμε σε χωριανό και εν πληρώσαμε τίποτα αλλιώς θα ήμουν εκνευρισμένος πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολλα που δεν κολλανε στην ιστορια οπως την περιγραφεις, αλλα δε θα συνεχισω διατυπωνοντας αποριες. Ισως εσυ να ξερεις καλυτερα μια που εμπλεκεσαι αμεσα στο ολο θεμα και βλεπεις τις διαδικασιες ιδιοις ομασι.

ΥΓ. Εφ'οσον οπως λες εχεις απευθειας επικοινωνια με την εταιρεια στης οποιας το εργοστασιο θα..."προσληφθεις" για 'μενα θα επρεπε ηδη να τους εχεις ρωτησει αν γνωριζουν αυτους που φερονται ως διαμεσολαβητες-συνεργατες τους στην Ελλαδα, και αν οντως φερνουν τις ορδες του κοσμου με πουλμαν και προκαταβολες/εγγυησεις (και αλλα τετοια απιθανα) . Πολυ απλες ερωτησεις και οι 2, που μπορουν να γινουν προς το HR τους. Στην σελιδα τους υπαρχει συγκεκριμενο contact με ονοματεπωνυμο, mail και κινητο. Καταλαβαινω πως νιωθεις 101% σιγουρος αυτη τη στιγμη για την αξιοπιστια των "διαμεσολαβητων", αλλα just in case εγω θα απηυθηνα αυτα τα 2 συγκεκριμενα ερωτηματα και σε ενα υπευθυνο ατομο της εταιρειας...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολλα που δεν κολλανε στην ιστορια οπως την περιγραφεις, αλλα δε θα συνεχισω διατυπωνοντας αποριες. Ισως εσυ να ξερεις καλυτερα μια που εμπλεκεσαι αμεσα στο ολο θεμα και βλεπεις τις διαδικασιες ιδιοις ομασι.

ΥΓ. Εφ'οσον οπως λες εχεις απευθειας επικοινωνια με την εταιρεια στης οποιας το εργοστασιο θα..."προσληφθεις" για 'μενα θα επρεπε ηδη να τους εχεις ρωτησει αν γνωριζουν αυτους που φερονται ως διαμεσολαβητες και αν φερνουν ορδες κοσμου με πουλμαν και προκαταβολες/εγγυησεις (και αλλα τετοια απιθανα) . Πολυ απλες ερωτησεις και οι 2, που μπορουν να γινουν προς το HR τους.

Η εταιρία που κάνει τις προσλήψεις  είναι η  σύνδεσμο από το facebook βάζω  link  https://www.facebook.com/zoiliferecruiting   καθώς έχει και φωτό από το εργοστάσιο μέσα.Τεσπα Κυριακή κοντή γιορτή που λένε αν δεν υπάρχει πούλμαν που αναχωρεί στις 02:30 λεφτά δεν πρόκειται να δουν.Θα χάσω μόνο τα εισιτήρια του τραίνου Λάρισας Θεσσαλονίκης.Εν το μεταξύ υπάρχει και συνεχής επικοινωνία με πήραν μόλις τώρα τηλ. και μου είπαν να προσέξω να μην υπερβαίνει το βάρος των αποσκευών τα 40 κιλά κατά άτομο.Δεν θυμόταν αν μας το είχαν πει στην Θεσ/νικη.

Και μία άλλη λεπτομέρεια καθώς και εγώ δεν θυμάμαι τα πάντα.;Oποιος θέλει να μετακινηθεί η ταυτότητα του δεν πρέπει να είναι άνω των 10 ετών δεν μπορεί με παλιότερη ταυτότητα να ανοίξει εκεί τραπεζικό λογαριασμό.Αυτά από μένα ότι είχα να πω το είπα και όσο μπορούσα να βοηθήσω βοήθησα.

Γιατί στο τέλος θα φανεί ότι προωθώ εγώ άτομα για εκεί.

Δημοσ.

Η εταιρία που κάνει τις προσλήψεις είναι η https://www.facebook.com/pg/zoiliferecruiting/photos/.Βάζωσύνδεσμο από το facebook καθώς έχει και φωτό από το εργοστάσιο μέσα.Τεσπα Κυριακή κοντή γιορτή που λένε αν δεν υπάρχει πούλμαν που αναχωρεί στις 02:30 λεφτά δεν πρόκειται να δουν.Θα χάσω μόνο τα εισιτήρια του τραίνου Λάρισας Θεσσαλονίκης.Εν το μεταξύ υπάρχει και συνεχής επικοινωνία με πήραν μόλις τώρα τηλ. και μου είπαν να προσέξω να μην υπερβαίνει το βάρος των αποσκευών τα 40 κιλά.Δεν θυμόταν αν μας το είχαν πει στην Θεσ/νικη.

Και μία άλλη λεπτομέρεια καθώς και εγώ δεν θυμάμαι τα πάντα.όποιος θέλει να μετακινηθεί η ταυτότητα του δεν πρέπει να είναι άνω των 10 ετών δεν μπορεί με παλιότερη ταυτότητα να ανοίξει εκεί τραπεζικό λογαριασμό.Αυτά από μένα ότι είχα να πω το είπα και όσο μπορούσα να βοηθήσω βοήθησα.

Γιατί στο τέλος θα φανεί ότι προωθώ εγώ άτομα για εκεί.

Θέλει και ποινικό μητρώο να ξέρεις.

Το λινκ με την σελίδα δεν δουλεύεις υπόψιν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...