Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας και παλι !ως γνωστον ολοι οι η/υ των φιλων μου περνανε απο τα χερακια πρωτα!(χαχαχα) επι του θεματος μας! το παλικαρι θελει ενα απολυτα gaming pc με οτι αυτο συνεπαγεται. θελει μαζι και οθονη προς μεριας dell ultrasharp 23αρα η καλυτερα 24αρα...

καταστηματα που θελω ?απ οπου να ναι γτ θα το μονταρω εγω ! χρηματα οπως ειπα εως 1800(αλλα αν αξιζει δινει και 2000)...επισης θελει benchmarking ...μν λυπηθουμε τα λεφτα γτ λεφτα υπαρχουν!(χαχαχ)καθε συνθεση δεκτη απ ολους!και μια ερωτησουλα....το socket 2011 αξιζει τα λ7 του?η κλασσικη intel?ευχαριστωω πολυ και περιμενω απαντησεις! εχω και εγω καποιες συνθεσεις κατα νου αλλα περιμενω και τα φωτα σας!

(ποντικι και πληκτρολογιο και ηχεια εχει ..αρα ΟΛΑ τα αλλα τα θελουμε....windows κλασσικα του θειου )

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ποτε επιτελους θα βγουνε ρε δεινοσαυρε??η αναμονη σκοτωνει!

κατι τετοιο ειχα κατα νου.... + μια dell οθονη...

post-219913-0-00101800-1331900384_thumb.png

Δημοσ.

Οι μνήμες δεν ξέρω πόσο o/c σηκώνουν και κατά πόσο αξίζουν τα 90 ευρώ. Ας σου πει κάποιος που ξέρει. Εφόσον λες και benchmarking καλώς πας στον i7. Μόνο για gaming αρκούσε και ο 2500K. SSD σου προτείνω τον corsair performance pro.

Δημοσ.

Πολυ καλο το συστημα που εχεις στο μυαλο σου.αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ωφεληθει με τον 2600Κ αντι του 2500Κ.

καταραμενα benchmarkings!χαχα ξερω πως σε παιχνιδια δεν εχουν καμια διαφορα αλλα στα bench εχουνε και επειδη θα γινει και overclock in 1st boot καταλαβενεις! το πισι θα παει σε βανδαλο! χαχα ε..ειδα και πως η Η100 κουμπωνει πανω στο κουτι και καθεται jet !γτ ειχα ενδοιασμο! χαχα

ειναι καλυτερος του Μ4 δλδ?απλα εβλεπα πως τον προτεινατε παντου ....

Δημοσ.

ειναι καλυτερος του Μ4 δλδ?απλα εβλεπα πως τον προτεινατε παντου ....

Kάνε έναν κόπο να δεις το review και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν την crucialmania

Δημοσ.

Πες στον βανδαλο να πεσει σε μητρικη και να φτιαξει καμια custom υδροψυξη τοτε.χαχα.καταλαβαινω καταλαβαινω.και εγω και ο δεινοσαυρος πλεον....

Δημοσ.

Πολυ καλο το συστημα που εχεις στο μυαλο σου.αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ωφεληθει με τον 2600Κ αντι του 2500Κ.

Μνημες,δες και αυτες Crucial Ballistix Tactical 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz ΤΙΜΗ 68.58 €

εχουν και λεντακια βλεπω χαχα!αυτες μ τις λες λογο vfm?η εχουν διαφορα οντως?επισης γλυκοκοιταζα κ αυτες!

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28115&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=33&step=2

λογο mhz δεν θα εχουν διαφορα στα bench?

Kάνε έναν κόπο να δεις το review και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν την crucialmania

δεν κολυομαι πουθενα φιλε δεινοσαυρε!θα κατσω να το δω σε λιγακι το review! αλλα αν οντως ειναι καλυτερος τοτε corsair δαγκωτο!δεν εχω καμια αγαπη προς καμια εταιρια ..οτι ειναι καλο σε σχεση με τα λ7 που θελει τοτε με ικανοποιει....!

Δημοσ.

Κοίτα, η δουλειά σου θέλει πολύ εξειδικευμένο ψάξιμο. Δες ένα -ένα κομμάτι τι κάνει σε κάθε συγκεκριμένο bench και αποφάσισε. Για να κάνεις custom υδρόψυξη δεν βγαίνεις στο μπάτζετ. Θες 300+ ευρώ αν δεν κάνω λάθος που θα τα κόψεις από αλλού και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος.

Δημοσ.

αμα θες να πεταξεις λευτα και να σκιζεις στα benches πηγαινε σε 3930k.

διαφορα σε παιχνιδια δε θα δεις αλλα στα bench σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...