soulcon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Γειά σας, θέλω να μου πείτε πως να κάνω cd σε ένα άλλο κατάλογο που βρίσκεται στο τοπικό δίκτυο. Δεν ξέρω πως να το ψάξω και δεν βρίσκω τίποτα, γι' αυτό ρωτάω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 χωρίς να ξέρω και επειδή δεν το έχω μπροστά μου υποθέτω οτι ο καταλογος θα γίνεται κάπου mount πχ. στο /media δες το fstab ή άνοιξε το φάκελο από κάποιον manager και δες στα properties που τον κάνεις mount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Θα πρέπει στον άλλο υπολογιστή να ενεργοποιήσεις το ssh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ααα, εγώ κατάλαβα οτι τον βλέπει ήδη από το γραφικό και θέλει να τον δει και δεν τον βρίσκει στο terminal αν όχι, το πιο απλό είναι να βάλεις έναν ftp server στο μηχάνημα που θες να δεις ή μετά να πας όπως λέει ο markelos σε ssh για πιο προχωρημένα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Εκτός αν ενεργοποιήσει το samba και μοιράσει όλο το δίσκο του άλλου συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Τον βλέπω τον φάκελο από την εξερεύνηση (ή όπως το λένε στο Linux) αλλά προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να χτυπήσω το δικτυακό directory. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 για προσπαθησε να τραβηξεις τον φακελο μεσα στο terminal. μπορει να σου εμφανισει ετσι την διαδρομη που θες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Σε κονσόλα, γράφεις mount και βλέπεις ποια καταχώρηση αντιστοιχεί στο samba. Εκεί θα σου γράφει και το path που χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulcon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, αυτό που έκανα ήταν αυτό που πρότεινε ο μίστερ. για προσπαθησε να τραβηξεις τον φακελο μεσα στο terminal. μπορει να σου εμφανισει ετσι την διαδρομη που θες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα