drapanakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Γεια σας , ηθελα να ρωτησω, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα lap top το οποιο οσο ειναι δυνατον ναμ μην παρουσιαζει προβληματα. Δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι δυνατοτητες του ,δεν παιζω παιχνιδια και δεν κανω ιδιαιτερες εφαρμογες ομως ταξιδευω συχνα και δε θελω να εχω αλλα προβληματα οπως ειχα στο παρελθον.Δε θελω προβληματα. Απο ερευνα στο ιντερνετ καταλαβα οτι μονο πολυ ακριβα μοντελα προσφερουν και πολυ καλη ποιοτητα και αντοχη στο χρονο (Thinkpad w520,Apple κτλ). Ερωτηση γνωριζετε αν υπαρχουν μοντελα με φθηνοτερα με καλη ποιοτητα ? Υπαρχουν παλαιωτερα μοντελα ποιοτικα στοκαρισμενα τα οποια θα μπορουσα να αγορασω αφου δε με ενδιαφερουν τοσο οι δυνατοτητες ? Ευχαριστω για το χρονο σας.
baggs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Σε γενικες γραμμες τα ποιοτικοτερα laptop θεωρουνται οι workstation σειρες και οι αμεσως κατωτερες. Ενδεικτικα Lenovo -> Wxxx, HP -> Elitebook, Dell -> Precision. Αυτα θεωρουνται τα πιο αξιοπιστα Windows laptops. Βεβαια μπορεις να κινηθεις και σε πιο φτηνες σειρες Τxxx, Probook και Latitude που ειναι ολα πολυ αξιολογα μηχανηματα. Τα Apple προσφερουν μια ευχαριστη εμπειρια χρησης και σε φτιαχνουν να τα χρησιμοποιεις αλλα εχουν κατωτερη θερμικη συμπεριφορα και ειναι πιο ευαλωτα σε χτυπηματα. Προσωπικη προτιμηση τα Lenovo Thinkpad ειναι τα καλυτερα Windows laptops. Εχω μοιρασει σε ολη τη οικογενεια και κανενα δε εχει βγαλει τιποτα (το παλαιοτερο ειναι 8ετιας+).
drapanakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Eυχαριστω για την απαντηση σας κυριε, και εγω εκει εχω καταληξει. Εννοειτε οτι εχετε και εσεις thinkpad της σειρας W ? H σειρα Χ ειναι το ιδιο ποιοτικη ?
xristoforos89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Προσωπικα θα σου προτεινα να κοιταζες και στις αγγελιες (παντα να εχουν εγγυηση ομως,) που πουλανε πολλα επαγγελματικα μηχανηματα σε καλες τιμες. Για παραδειγμα εγω ειχα παρει το Hp Elitebook 8530w με 1 χρονο εγγυηση στα 500ευρω. Και μιλαμε για κορυφαιο μηχανημα ως προς την κατασκευη του αλλα και ως προς την οθονη του (15.4'' 1920x1200, Ips Matte Panel) Αν δωσεις και κατι παραπανω, παιρνεις πολυυ καλυτερο μηχανημα
baggs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αυτη τη στιγμη εχω σειρες W, T, και Χ (Χ301,Τ400,W520). Τα Τ520 W520 ειναι πολυ παραπλησια μηχανακια, ιδια κατασκευη απλως τα W εχουν πιο δυνατες καρτες γραφικων για επαγγελματιες, υποστηριζουν περισσοτερη μνημη και δυνατοτερους επεξεργαστες, και καποια επιπλεον στοιχεια εξοπλισμου ασφαλειας, ενα τα Τ βγαινουν και σε 14". Ουσιαστικα εκει που σταματανε τα Τ ,ξεκινανε τα W, με το κορυφαιο αυτη τη στιγμη να ειναι το W520, τα 17αρια ειναι 1-2 γενειες πισω Το Χ ειναι και αυτα πολυ καλα ποιοτικα - αναφερομαι απο Χ200 και πανω δε εχω δουλεψει με Χ1xx. Απευθυνονται σε αυτους που θελουν κατι ελαφρυ. Εξαιρετικα κατα την γνωμη μου αλλα με καποιους συμβιβασμους, drive, ελλειψη dedicated καρτας γραφικων, καποια παιρνουν μονο 1.8" δισκους κλπ κλπ, αλλα για αυτον που ξερει γιατι τα παιρνει ειναι κορυφαια. Ολα φημιζονται για το εξαιρετικο πληκτρολογιο τους
drapanakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις ,για χρηση γραφειου και ταξιδια αλλα να δουλευει συνεχεια. η αντοχη με ενδιαφερει και να μην εχω προβληματα. ετσι που μου τα λες νομιζω οτι το Χ220 πρεπει να ειναι για μενα.
EddieObscurant Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μια και αυτο που χαλάει πρώτο , όταν κάνεις ταξίδια, είναι ο δίσκος , θα σου λεγα να βάλεις έναν ssd. Eνας 60gb agility 3 με 80 ευρω θα είναι ότι πρέπει. (χώρια ότι θα κερδίσεις και σε ταχύτητα)
drapanakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για τη συμβουλη σου, θα το ψαξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα