Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sony Ericsson xperia

itvol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας κατα αρχην.

Εχω το Sony Ericsson xperia, συνδεσα στο ιντερνετ να περασω 2 εφαρμογες που ηθελα, 1 παιχνιδι και κ ενα φακο. καθωσ συνδεθηκε στο ιντερνετ ξεκινησε η εγκαταστασω των ενημερωσεων της συσκευης...κ επειδη επερνε ωρα, και βοβηθηκα μηπωσ μου σβησει τα παντα εβγαλα τη μπαταρια....

τον επανακινησα, και απο ττε κανει κουλα...

1. δε σβησει η οθονη μενει παντα ανοιχτη...ή κλεινει οποτε γουσταρει αυτο....

2.με τρωει τη μπαταρια μεσα σε 5 ωρεσ διχωσ να το κανω χρηση, και η οθονη κλειστη..

τι να κανω?

αν το κανω full update θα χασω τα παντα? το εχω αγορασει απο τον σεπτεβριο κ δεν το εχω κανει ποτε?

πωσ παιρνω full back up?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν κάνεις Update αδερφέ δεν χάνεις τηλεφώνα φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο. Αυτά που χάνεις είναι. Το screensaver πουέχεις βάλει ή το wallpaper σου. Για την ακρίβεια δεν τα χάνεις απλά επιλέγει το κινητό τα εργοστασιακά και τα επιλέγεις(τα δικά σου) με την ίδια διαδικασία που έκανες πριν...

Κοτσάνα έκανες που το διέκοψες το update...

Full backup ποια; Μηνύματα;Τηλέφωνα;Φωτογραφίες;Eφαρμογές;

Το πρώτο με πρόγραμμα.(υπάρχουν πολλά)

Το δεύτερο μέσα απο το κινητό στα σώζει ή στην SD ή στα στέλνει στο gmail account

To τρίτο copy paste sto pc

Το τέταρτο υπάρχουν κάπου σε ενα φάκελακι.Θα το βρείς στο ίντερνετ που είναι. Αλλιώς τα κατεβάζεις ξανα.

Επισης στο update σου εγκαθιστά εφαρμογές εργοστασιακές που είχες απεγκαταστήσει.

αρα ρε φιλε ολα αυτα τα κουλα μου τα κανει επειδη εκανα αυτη τη κοτσανα κ διεκοψα την αναθμιση?

σιγουρα ρε φιλε δε θα με σβησει επαφεσ και ημερολογειο? αυτο με νοιαζει ποιο πολυ....για αυτο το λογο σκεφτηκα πρωτα να παρω ενα back up

στο iphone γτ οταν βγαινει καποια μεγαλη ενημερωση τα σβηνει ολα?

σιγουρα ρε φιλε δε θα με σβησει επαφεσ και ημερολογειο? αυτο με νοιαζει ποιο πολυ....για αυτο το λογο σκεφτηκα πρωτα να παρω ενα back up

Για τις επαφές κάνε μια εξαγωγή στην στην SD, για το ημερολόγιο δεν έχω ιδέα...

Για τις επαφές κάνε μια εξαγωγή στην στην SD, για το ημερολόγιο δεν έχω ιδέα...

υπαρχει καποιος οδηγος? τισ κινησεις που θα κανω μη κανω καμια κοτσανα? δε ξερω να χειροζομαι android τα βασικα μονο....

υπαρχει καποιος οδηγος? τισ κινησεις που θα κανω μη κανω καμια κοτσανα? δε ξερω να χειροζομαι android τα βασικα μονο....

Μπες στις επαφές, πάτα το κουμπί που είναι για τις επιλογές/ρυθμίσεις (πιστεύω να κατάλαβες ποιο εννοώ γιατί δεν ξέρω και πώς λέγεται...), πάτα στην επιλογή "εισαγωγή/εξαγωγή" και στην συνέχεια "εξαγωγή στην κάρτα SD"! Θα δημιουργήσει ένα αρχείο *.vcf (συνήθως ονομάζεται 00001.vcf) το οποίο μπορείς να το κάνεις εισαγωγή οποιαδήποτε στιγμή θέλεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...