x_maras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Προσπαθώ να κάνω compile ένα πακέτο που είναι μετατροπή του memcached. κάνει ./configure κανονικά αλλά στο make έχω το παρακάτω: > make all-recursive Making all in doc make[2]: Nothing to be done for `all'. gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -DNDEBUG -arch i386 -arch x86_64 -g -Os -pipe -no-cpp-precomp -I/include -MT depcached.o -MD -MP -MF .deps/depcached.Tpo -c -o depcached.o depcached.c gcc-4.2: -E, -S, -save-temps and -M options are not allowed with multiple -arch flags make[2]: *** [depcached.o] Error 1 make[1]: *** [all-recursive] Error 1 make: *** [all] Error 2 μήπως καταλαβαίνει κάποιος από τα παραπάνω, τι μπορεί να φταίει; έχετε κάποιες συμβουλές για το που να κοιτάξω; Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω Mac OS X Version 10.6.8 Xcode Version 3.2.6
x_maras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ρώτα στους προγραμματιστές καλύτερα. αν μπορεί κάποιος από τους ΜODs να το μεταφέρει??
computeras13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Το σφάλμα σου λέει στην ουσία οτι δεν μπορείς να έχεις πολλαπλές αρχιτεκτονικές (-arch) ενώ χρησιμοποιείς μια από τις flag: -M ή -save-temps. Εσύ απ' ότι βλέπω χρησιμοποιείς -Μ και έχεις σαν αρχιτεκτονικές τα : -arch i386 -arch x86_64 Οπότε η πιο λογική λύση πιστεύω είναι να χρησιμοποιήσεις μόνο μια αρχιτεκτονική.
x_maras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έλυσα διαφορετικά βέβαια, αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος για το τι έκανα... είδα ότι eμφάνιζε αρκετά το depcached.o το οποίο δεν υοήρχε πουθενά, οπότε έκανα compile το depcached.c και δημιούργησα το depcached.o μετά έκτέλεσα το "make" και έτρεξε. Τώρα έχω κανονικά τον depcached μου να τρέχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα