varemarious Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 τελικώς λύθηκε το πρόβλημα ; με μπέρδεψες, αυτό που έγραψες στο τέλος είναι άλλο πρόβλημα ;
dj dados Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα. Έβαλα τα νέα θέματα που προέκυψαν κάτω από ίδιο thread. Το θέμα με το lightbox λύθηκε μια χαρά και σε ευχαριστώ γι' αυτό. Τα υπόλοιπα είναι άλλη ιστορία και ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να σκεφτείς κάτι και γι'αυτά.
varemarious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 για το flash έχω αντιμετωπίσει και εγώ κάποιες φορές προβλήματα, αν έχεις το adobe flash φτιάξε ένα εντελώς απλό αρχείο και κάντο export. σου δίνει κάποιο κώδικα με hmtl αρχείο.. δανείσου το κώδικα από κεί και πρόσπάθησε να τον παντρέψεις. Για το pdf πως το δημιουργείς ; κανονικά δε πρέπει να σου βγαίνει full page.
dj dados Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα δοκιμάσω το πείραμα με τον flash. Απλώς μου κάνει εντύπωση που με το echo το βγάζει, αλλά στον html κώδικα δεν εμφανίζει καν τον player. Τα pdf τα έχω αποθηκευμένα στον server σε ένα directory και με την εντολή embed src τα εμφανίζω. Έχω μία λίστα με τους τίτλους τους και πατώντας πάνω εκτελείται ο κώδικας και μου εμφανίζεται το εκάστοτε κείμενο σε νέο σελίδα με ενσωματωμένο το παράθυρο του pdf. Το θέμα που έχω είναι ότι θέλω είτε να μου βγαίνει full page ή έστω full page width για να μην έχω την οριζόντια scroll bar. Στον firefox το πετυχαίνω, στον chrome ίσως χρησιμοποιεί άλλα defaults, όπως γινόταν και με το lightbox να δουλεύει σωστά σε έναν browser και να θέλει άλλες παραμέτρους για να δουλεύει και στους δύο.
varemarious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ψάξε να δεις στο embeded αν έχεις ορισμένο πλάτος, αν όχι τότε λογικά θα πρέπει να κάνεις κάτι αντίστοιχο όπως κάναμε και με τις φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα