nikolasR200 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 κατά την ανάκτηση κάποιων διαγραμμένων αρχείων από τον υπολογιστή ενός φίλου μου, διασώθηκαν αρκετά mp3 τα οποία ωστόσο το filename τους, έχει πάρει σε πολλά από αυτά όνομα με "κινέζικους" χαρακτήρες..προφανώς ήταν με ελληνικά και έγινε μπλέξιμο με το encoding.. η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, που να μπορεί από υπάρχουσες πληροφορίες στο ίντερνετ, να κάνει rename τα αρχεία.. αν π.χ. ένα αρχείο τώρα είναι ΡςΙΘΩΒΝςΡΟΨ -ΡΩΡ ΕΡΤ.mp3 να γίνει -> Xolidis - Kakomathimeno.mp3 δηλαδή δε με νοιάζει να αλλάξει το tag, όσο το filename περισσότερο..
sdim Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μόνο αν είναι κομμάτια που απαρτίζουν ένα άλμπουμ, και αυτό είναι καταχωρημένο στο διθνές database, μπορείς ψάχνοντας το άλμπουμ να ονομάσεις αυτόματα τα tracks. Αυτό γίνεται μέσω κάποιων taggers. Αν πρόκειται για μεμονωμένα κομμάτια, δεν νομίζω να γίνεται. Αν κάποιος ξέρει κάτι γι' αυτό, θα ήταν ενδιαφέρον.
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν έχει διασωθεί το id3 tag των mp3 η μετονομασία είναι απλή διαδηκασία με το tag scanner (free). Αν όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι στο αυτόματο. Θα πρέπει να κάτσεις να ακούσεις τα τραγούδια και να τα ονομάσεις μόνος σου. Sent from my iPhone using Insomnia
nikolasR200 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 και κάτι ακόμα παιδιά, η ανάκτηση έγινε με το Pandora, και σε κάθε αρχείο από δίπλα στο filename έχει προσθέσει έναν αριθμό σε παρένθεση (νομίζω πρέπει να είναι το cluster που βρισκόταν) γίνεται να τα αφαιρέσω μαζικά από όλους τους τύπους των αρχείων? jpg, pdf, word, mp3 Κλπ..
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Κατέβασε το Renamer Beta (http://www.den4b.com/?x=get&product=renamer&type=beta). Αποσυμπίεσε το και τρέξε το πρόγραμμα. Πέτα μέσα τον φάκελο με τα αρχεία και πάτα add rule. Επέλεξε clean up και τσεκάρισε τις παρενθέσεις στο Strip out content of brackets. Πάτα Save Rule και έλεγξε αν είναι όλα καλά. Αν είναι εντάξει πάτα Rename
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα