Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2012 που θα δούμε live streaming;

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα και σε μερικές ώρες απο τώρα ξεκινάνε στη Μελβούρνη οι ελεύθερες δοκημές της F1 2012 το Σάββατο 17 Μαρτίου οι κατατακτήριες του αγώνα με την αυλαία να ανοίγει την Κυριακή 18 Μαρτίου. Το πρόβλημα είναι όμως που θα τα δούμε όλα αυτά μιάς και δεν καλύπτονται απο κάποιο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι παρα μόνο απο τον ΟΤΕ ΤV (συνδρομητικό)

Η μόνη λύση για όσους έχουν μόνο internet και δεν επιθυμούν η αδυνατούν να πληρώσουν για να αποκτήσουν το πακέτο του ΟΤΕ ΤV είναι το live streaming (free).

Aνοίγω λοιπόν αυτό το τόπικ για να ποστάρουν

όσοι γνωρίζουν κάποιο link για live streaming (free)των αγώνων της Formula 1 2012.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα τον δείξει απευθείας τον αγώνα ο Alpha;

Αρχίζει στις 8:00 αλλά απ'ότι βλέπω στο site του θα αρχίσει στις 15:00 την ανασκόπηση και στις 16:00 τον αγώνα και το πρωί δε θα έχει τίποτα σχετικό με F1.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι φίλε μου johnyblack όμως δέν γράφει πουθενά για ζωντανή κάλυψη (live)

Aυτό που γράφει είναι:

<<Οι φίλοι της F1 αυτές τις είκοσι Κυριακές θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε μια τρίωρη ενότητα τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και την μετάδοση του αγώνα>>

Οπως ξέρουμε η πρεμιέρα της F1 στην Μελβούρνη ξεκινάει

με ώρα Ελλάδας πάντα 08:00 την Κυριακή και

όχι στις 16:00 που λένε στον ALPHA.

Επεξ/σία από zvarthangalos

Απ' ότι ακούγεται m;ono τα 4 πρωϊνά μάτς θα τα δείξει μαγνητοσκόπηση ο Alpha, τα υπόλοιπα live. Πάλι καλά δηλαδή. Έτσι και αλλιώς ποιός ξυπνούσε για να δεί GP τα χαράματα;

• Moderators

Δεν "ακουγεται", ετσι ειναι.

Παρα πολλοι φανς "απαιτουν" live, αλλα εγω θα συμφωνησω μαζι σου για τα πρωινα GP :P

Απ' ότι ακούγεται m;ono τα 4 πρωϊνά μάτς θα τα δείξει μαγνητοσκόπηση ο Alpha, τα υπόλοιπα live. Πάλι καλά δηλαδή. Έτσι και αλλιώς ποιός ξυπνούσε για να δεί GP τα χαράματα;

Παρά το ότι δεν είμαι πρωινός τύπος(πριν τις 12:00-13:00 δεν ξυπνάω αν δεν έχω κάποια υποχρέωση) πάντα σηκώνομαι και τα βλέπω live και μετά ξανακοιμάμαι :-D

Εδώ και κοντά στα 3 χρόνια, το http://www.firstrows.../motosport.html είναι από τις πιο αξιόπιστες (αν όχι η πιο αξιόπιστη) πηγές για F1 : σε περιπτώσεις που άλλα, επίσης καλά και γνωστά live streaming site, είτε δεν είχαν καν αγγλική μετάδοση, ή τους κοβόταν, στο συγκεκριμένο υπήρχε καλή παρακολούθηση των τεκταινόμενων και ανανέωση των πεθαμένων λινκ. Ήταν επίσης το μέρος όπου πιθανότατα θα έβρισκες streams ακόμη και για το ωριαίο Red Button Forum του BBC, που ακολουθούσε μετά τον αγώνα, όταν άλλα άλλα site φιλοξενούσαν λινκ όπου διέκοπταν με το πέρας της αγωνιστικής δράσης...

(Υπενθύμιση : από φέτος, αρχής γενομένης από Αυστραλία, οι μισοί αγώνες -εναλλάξ νομίζω- θα φιλοξενούνται στο SKY Sports)

Kαι φυσικά, υπάρχουν και τα καλά (ξένα) τορεντάδικα που ανεβάζουν σχετικά γρήγορα τους αγώνες (free practices & qualifying sessions συμπεριλαμβανομένων...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...