Bourdoulas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αν μου πως σε ταλαιπωρει ενα update των 10 λεπτων θα συμφωνησω JohnVani18 ειναι μερικοι που επειδη το PS4 και XBOX 720 θα εχουν "παλαιο" hardware,επιπεδου pc 2011 ας πουμε, θελουν να κοστιζει 150 ευρω... To θέμα δεν είναι το update. Το θέμα είναι οι όλο και περισσότεροι περιορισμοί που μου επιβάλλουν. Εμένα ταλαιπωρούν όχι τον τσαμπατζή. Αυτός μια χαρά θα το παίξει το παιχνίδι και χωρίς πολλά πολλά.
telegamesvg Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ηδη πολλα παιχνιδια στο PS3 χανουν την αξια τους ως μεταχειρισμενα αν εχεις χρησιμοποιησει τον κωδικο που σου δινουν για να παιξεις το online μερος του παιχνιδιου . Αν θελουν να μην υπαρχει αγορα μεταχειρισμενων να ριξουν τις τιμες στο 1/3 τουλαχιστον . Ας κανουν οτι εκανε η apple . Διαφορετικα θα μιλαμε για πολεμο εναντια στους gamers .
naruto14 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ηδη πολλα παιχνιδια στο PS3 χανουν την αξια τους ως μεταχειρισμενα αν εχεις χρησιμοποιησει τον κωδικο που σου δινουν για να παιξεις το online μερος του παιχνιδιου . Αν θελουν να μην υπαρχει αγορα μεταχειρισμενων να ριξουν τις τιμες στο 1/3 τουλαχιστον . Ας κανουν οτι εκανε η apple . Διαφορετικα θα μιλαμε για πολεμο εναντια στους gamers . +100000
D.Luffy Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Στο χέρι όλων μας είναι να μην τους περάσει. Ας αρχίσουν όλοι να τους ρίχνουν μαύρο όταν βγάλουν "κλειδωμένες" κονσόλες/παιχνίδια γυρνώντας το στο PC και θα δείτε για πότε με ένα απλό firmware update τα ξεκλειδώνουν όλα δια μαγείας. Έτσι κι αλλιώς με αυτά που ακούμε για τεχνικά χαρακτηριστικά τον τελευταίο καιρό, η νέα γενιά κονσολών είναι στην ουσία PC με AMD Phenom II, το πολύ 4Gb RAM και HD7000 series στην καλύτερη... Να'το το PS4 και το New Xbox!! Πας στο Πλαίσιο σήμερα, παραγγέλνεις τα κομμάτια και μετά κολλάς πάνω στο tower το ανάλογο sticker.
ultralisk Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έχω εκφράσει την άποψή μου, πως αν οι επόμενες κονσόλες δε σε αφήνουν να παίξεις ένα used game, και τα games είναι assosiated με την κονσόλα και το gamertag, τότε δε θα τις αγοράσω, τουλάχιστον μέχρι να πέσουν σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα (της τάξης των 100-150 ευρώ). πόσο?
cortaN@ Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 πόσο? Ε ναι, δεν είμαι διατεθειμμένος να πληρώσω παραπάνω από 100-150 ευρώ για κονσόλα next-gen, αν σε αυτή ΔΕΝ μπορώ να παίξω used games. Απλά δε θα τις αγοράσω, πάρα μόνο αν πέσει η τιμή τους σε τέτοια επίπεδα τιμολόγησης. Δεν πάει να χουν γραφικάρες, Uncharted 4,5,6, Halo 5,6,7. I don't care. Σιγά μην τους δώσω και ποπό για να παίξω ένα game..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα λεμε το 2022 τοτε. Kαποτε ετσι και αλλιως δεν θα εχουμε used games,γιατι θα τα κατεβαζεις απο τα αντιστοιχα Live,psn. Tι τωρα,τι αργοτερα. Δεν μου αρεσει αυτο που πανε να κανουν,αλλα σιγουρα δεν θα σταματησω να παιζω παιχνιδια.
cortaN@ Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τα λεμε το 2022 τοτε. Kαποτε ετσι και αλλιως δεν θα εχουμε used games,γιατι θα τα κατεβαζεις απο τα αντιστοιχα Live,psn. Tι τωρα,τι αργοτερα. Δεν μου αρεσει αυτο που πανε να κανουν,αλλα σιγουρα δεν θα σταματησω να παιζω παιχνιδια. Υπάρχουν λύσεις φίλε μου και είναι στο χέρι μας να τις στηρίξουμε. Βλέπε PC gaming, Wii U. Και φυσικά ας περιμένουμε πρώτα να δούμε ποιες από τις φήμες θα αληθεύουν και πώς ακριβώς θα εφαρμοστεί ό,τι είναι να εφαρμοστεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Υπάρχουν λύσεις φίλε μου και είναι στο χέρι μας να τις στηρίξουμε. Βλέπε PC gaming, Wii U. Και φυσικά ας περιμένουμε πρώτα να δούμε ποιες από τις φήμες θα αληθεύουν και πώς ακριβώς θα εφαρμοστεί ό,τι είναι να εφαρμοστεί. Kαλως ή κακως αν ισχυουν τα περι μεταχειρισμενων,εχουν γινει ηδη συζητησεις με third party studios και ειναι αυτοι που πιεζουν στην πραγματικοτητα.Οχι η sony και η MS. Οποτε αν αυτες(third party) εχουν αποφασισει να μην υπαρχουν πλεον used games,καπου εκει τελειωνει και η οποια επανασταση των gamers,καθως τα studios θα υποστηριξουν τις κονσολες που δινουν αυτη τη δυνατοτητα και τα παιχνιδια ολα θα πανε εκει.. Υπάρχουν λύσεις φίλε μου Οι λυσεις φανταζομαι θα ειναι 2. Μηδεν παιχνιδια ή παιχνιδια. Δυστυχως.
cortaN@ Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Kαλως ή κακως αν ισχυουν τα περι μεταχειρισμενων,εχουν γινει ηδη συζητησεις με third party studios και ειναι αυτοι που πιεζουν στην πραγματικοτητα.Οχι η sony και η MS. Οποτε αν αυτες(third party) εχουν αποφασισει να μην υπαρχουν πλεον used games,καπου εκει τελειωνει και η οποια επανασταση των gamers,καθως τα studios θα υποστηριξουν τις κονσολες που δινουν αυτη τη δυνατοτητα και τα παιχνιδια ολα θα πανε εκει.. Οι λυσεις φανταζομαι θα ειναι 2. Μηδεν παιχνιδια ή παιχνιδια. Δυστυχως. Καλά δε θα πάνε όλα τα studios στις κονσόλες. Υπάρχει και το PC gaming. Γενικά οι PC gamers δεν είναι τόσο πρόβατα όσο οι console gamers. Και κακά τα ψέματα με την απλούστευση που βλέπω στα console games, πιστεύω πως ίσως ήρθε ο καιρός να το γυρίσω σε pc games σοβαρά και πάλι. Έπειτα υπάρχει και η Nintendo, η οποία δε νομίζω να κάνει κάτι αντίστοιχο..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλά δε θα πάνε όλα τα studios στις κονσόλες. Υπάρχει και το PC gaming. Γενικά οι PC gamers δεν είναι τόσο πρόβατα όσο οι console gamers. Και κακά τα ψέματα με την απλούστευση που βλέπω στα console games, πιστεύω πως ίσως ήρθε ο καιρός να το γυρίσω σε pc games σοβαρά και πάλι. Έπειτα υπάρχει και η Nintendo, η οποία δε νομίζω να κάνει κάτι αντίστοιχο.. Δλδ ειμαι προβατο επειδη θα επιλεξω τα παιχνιδια? Σου ξαναλεω ,οτι εφοσον υπαρχει συμφωνια κατω απο το τραπεζι τοτε θα δεις υποστηριξη ακομα περισσοτερη στα συστηματα που δεν υποστηριζουν used games.Δεν ειναι οσο χαζοι νομιζεις οι της sony,ms.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Νομιζω πως ηρθε και η σειρα του gaming να περασει μια καλη κριση. Η μουσικη σκηνη εφαγε ενα καλο πατατρακ επειδη οι εταιριες την κατεστρεψαν, ο κινηματογραφος σε γενικες γραμμες ειναι κακιστος επειδη μονο συγκεκριμενο no brain κοινο καταναλωνει και τωρα ειναι σειρα του gaming να καταστραφει με την ιδια διαδικασια απο τις εταιριες οπως καταστραφηκε και η μουσικη σκηνη (αλλα βλεπουμε σημαδια ανανεωσης). Δεν ξερω για εσας αλλα προσωπικα εκτος απο το Wii U (και εφοσον ισχυουν πραγματι αυτα περι μεταχειρισμενων) και PC δεν προκειται να κοιταξω αλλη κονσολα. Απλα τα πραγματα.
cortaN@ Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δλδ ειμαι προβατο επειδη θα επιλεξω τα παιχνιδια? Σου ξαναλεω ,οτι εφοσον υπαρχει συμφωνια κατω απο το τραπεζι τοτε θα δεις υποστηριξη ακομα περισσοτερη στα συστηματα που δεν υποστηριζουν used games.Δεν ειναι οσο χαζοι νομιζεις οι της sony,ms. Δε σου πα πως είσαι πρόβατο ρε συ. Εξάλλου και εγώ ασχολούμαι με το console gaming. Είναι αλήθεια όμως πως στις κονσόλες έχει ξεκινήσει μία υπεραπλούστευση των παιχνιδιών, επαναλαμβανόμενο gameplay, πολλά serials και πολλά άσκοπα DLC, και extra content που σκοπό έχουν να απομυζήσουν τα λεφτά του χρήστη ενώ θα έπρεπε να είναι το περισσότερο content free. Απλά δεν ξέρω, τους τελευταίους 2 μήνες έχω αρχίσει και ξενερώνω πολύ με όσα ακούω από τη μία, από την άλλη με έχει πιάσει μία νοσταλγία για το pc gaming. Βεβαίως ακόμα παίζω αρκετά pc games, απλά έχω αφήσει λίγο τις εξελίξεις να τρέξουν. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζομαι τρελά γραφικά, είμαι ικανοποιημένος με HD αναλύσεις και λίγο antialiasing, και σίγουρα η παγίωση των πραγμάτων που ήρθε από το 2006 που βγήκε το 360 στο pc gaming είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, από τη στιγμή που π.χ. υπάρχουν setups του 2007-2008 που ακόμα και τώρα παίζουν μια χαρά τα περισσότερα παιχνίδια της αγοράς. Οπότε λογικά με τη νέα γενιά κονσολών και το νέο επίπεδο που θα φέρουν στα γραφικά, και πάλι θα μπορούμε να χαρούμε τα pc games. Βεβαίως δεν εθελοτυφλώ πως π.χ. η MS θέλοντας να φέρει το live στο PC, μπορεί να θέλει να ισχύσει μία παρόμοια κατάσταση. Απλά δε συμφωνώ καθόλου με την πολιτική των used games.
naruto14 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Νομιζω πως ηρθε και η σειρα του gaming να περασει μια καλη κριση. Η μουσικη σκηνη εφαγε ενα καλο πατατρακ επειδη οι εταιριες την κατεστρεψαν, ο κινηματογραφος σε γενικες γραμμες ειναι κακιστος επειδη μονο συγκεκριμενο no brain κοινο καταναλωνει και τωρα ειναι σειρα του gaming να καταστραφει με την ιδια διαδικασια απο τις εταιριες οπως καταστραφηκε και η μουσικη σκηνη (αλλα βλεπουμε σημαδια ανανεωσης). Δεν ξερω για εσας αλλα προσωπικα εκτος απο το Wii U (και εφοσον ισχυουν πραγματι αυτα περι μεταχειρισμενων) και PC δεν προκειται να κοιταξω αλλη κονσολα. Απλα τα πραγματα. Εμένα αν και μου αρέσει και την πάω την nintendo σαν εταιρία πολύ πιο πολύ από την Sony και την MS δεν εχω αγορασει καια κονσολα της γιατι πολυ απλα δεν μου εκανε κλικ καμια. Αν όντως ισχύει αυτό με τα used games και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το ιδιαίτερο οι νέες κονσόλες θα πάρω ένα wii u και ένα τούμπανο pc.
privateer Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 http://sillegamer.com/2012/04/06/xbox-720-devkit-specs-detailed-includes-16-core-processor/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα