Προς το περιεχόμενο

Microsoft: New Xbox Won’t Be Shown at This Year’s E3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζουν όλοι οι τίτλοι steamworks..

Τα υπόλοιπα κανονικά λειτουργούν.

Η πλειοψηφια όμως το κάνει (ιδίως όλοι οι μεγάλοι τίτλοι) και οι υπόλοιποι σιγά σιγά εκεί θα οδηγηθούν (steam/xbox live για pc/origin κτλ)

Άσε που το μεγάλο πλεονέκτημα του pc είναι οι καλύτερες τιμές των παιχνιδιών σε σχέση με αυτά στις κονσόλες. Εκεί το steam δεν παίζεται, με αποτέλεσμα πολλοί να προτιμούν να κάνουν απο αυτό τις αγορές τους και όχι απο κάποιο μαγαζί της γειτονίας τους.

Δημοσ.

Μια χαρά θα περάσουμε με το PC. Την πλειοψηφία των σημαντικών multiplatform θα παίζουμε και εμείς, με ανώτερα γραφικά, textures, AA, πιο φθηνά θα μας έρχονται οι original τίτλοι, δεν θα καρδιοχτυπάμε μην τυχόν... καεί η κονσόλα μας απο υπερθέρμανση, καλύτερη online πλατφόρμα θα έχουμε, αναβάθμιση στο hardware όποτε θέλουμε ΕΜΕΙΣ, και όχι όποτε μας το επιβάλλουν οι κερδοσκόπες εταιρίες, μια χαρά.

Εμείς ως καταναλωτές έχουμε την δύναμη, ευκαιρία να ρίξουμε μαύρο σε όλες τις κονσόλες και να στραφούμε ολοένα και περισσότεροι στο PC. Και μετά θα δείς το πόσο θα υπολογίζουν το PC gaming οι devs, και το πόσες τεμενάδες θα κάνουν στους gamers που θα τους στηρίζουν. Μόνο έτσι έχει ελπίδα ο χώρος, μόνο αν απαξιωθούν οι επόμενες κονσόλες και λάμψει το πραγματικό gaming.

Αλλιώς περαστικά μας με τα day one DLC, τα online passes, το check κόρης οφθαλμού και αποτυπώματος, το τσιπάκι στο χέρι, την δήλωση ΑΦΜ και αριθμού ταυτότητας και λοιπές μπούρδες, προκειμένου να παίξουμε ένα παιχνίδι.

Δημοσ.

Η πλειοψηφια όμως το κάνει (ιδίως όλοι οι μεγάλοι τίτλοι) και οι υπόλοιποι σιγά σιγά εκεί θα οδηγηθούν (steam/xbox live για pc/origin κτλ)

Άσε που το μεγάλο πλεονέκτημα του pc είναι οι καλύτερες τιμές των παιχνιδιών σε σχέση με αυτά στις κονσόλες. Εκεί το steam δεν παίζεται, με αποτέλεσμα πολλοί να προτιμούν να κάνουν απο αυτό τις αγορές τους και όχι απο κάποιο μαγαζί της γειτονίας τους.

Το ξέρω πως αρχίζουν να το κάνουν όλο και περισσότεροι, αλλά ακόμα υπάρχουν τίτλοι που και να τoυς πάρεις μεταχειρισμένους, θα μπορείς να τους παίξεις.

Το ξέρω πως είναι πιο φθηνά, πρώτη μου επιλογή για Gaming εννοείται πως είναι το PC και μετά οι κονσόλες (οτι multiplatform τίτλος μου αρέσει, εκεί το αγοράζω).

Το steam μόνο για τις προσφορές είναι, το Black Ops (για παράδειγμα) απο τότε που κυκλοφόρησε στα 60€ το έχει, μέχρι και σήμερα. Σε γενικές γραμμές δεν συμφέρει καθόλου απο μεριά κόστους.

Στην τελική, steamworks τίτλους παίρνεις όταν πέσει η τιμή τους, δεν είναι ανάγκη να τρέχεις να τους πάρεις launch day.

Δημοσ.

πόλεμο μας κάνουν οι εταιρίες αυτή τη στιγμή, "φήμες" βγήκαν για το οτι τα ps4/720 δεν θα παίζουν κανένα game αν δεν είναι συνδεδεμένα στο νετ,δλδ πρέπει συνέχεια να τα έχεις ονλινε.

αυτό δεν θα ισχύει mark my words απλά είναι παπάντζα για να πούμε όταν κάτι θα ισχύσει οτι τουλάχιστον παίζουμε τα games και οffline κάτι είναι και αυτό

τι ειναι αυτό που θα ισχύσει? τα games οτι θα τα κάνεις όλα register σε ένα account για να τα παίξεις.tragic όπως λέει και η τασούλα, καλά έρχεται e3 και θα τα δούμε,έχει ξεκινήσει ο πόλεμος για τα καλά και τώρα όποιος δείξει τα περισσότερα κερδίζει,στην αρχή σκεφτόντουσαν να κάνουν το βήμα για την φετινή ε3 και τώρα έχει γίνει χαμός.

ίσως να απέχω απο τις νέες κονσόλες,δεν θα είναι πλέον τόσο easy to play ,που μέχρι στιγμής ήταν το κύριο πράγμα που με κρατούσε στο gaming στις κονσόλες(αυτό και το γεγονός οτι παίζω μόνο mmo/strategy/manager στο pc και βαριέμαι να κάνω configure χειρηστήριο).αν έχει τόσα πολλά άσχημα ως προς τον καταλωτή στοιχεία και κάνουν 400+ε τότε ψήνομαι πραγματικά να πάρω με τα ίδια λεφτά μια 680 και να τους πω "πάρτε τα ε3 μου" έχουν πραγματικά ξεφύγει αυτή τη γενιά με dlc/patches/removes/ανούσια fw/ανούσια drm/ανούσια protections/faulty hardware και φαίνεται οτι έχουμε decline στο console gaming(το οτι κέρδισε το wii τον πόλεμο το λέει ακόμα παραπάνω)

ακούγονται και φήμες για ps4 move και xbox720 kinect ακόμα δεν βγήκαν,δλδ πάρτε καζουαλιές με το κουτάλι day1.μούτζες θέλουν ρε μούτζες,

ΑΓΟΡΑΖΩ κονσόλα!!! θέλω να την συνδέσω στη tv να βάλω το δισκάκι μέσα και να παίξω,ούτε να κάνω Install,ούτε να πρέπει να κατεβάσω 10 patch γιατί έχει glitches,ούτε να πρέπει να κάνω register σε κάποιο site. αν τα θέλουν όλα αυτά θα μείνω στο pc και να πα να bεεP!!!! έχουν ξεφτιλίσει την τσόχα και θα το δείτε θα κερδίσει τον πόλεμο κάνα wii u και θα γελάμε πάλι. btw xbox320-ps3 μακράν η χειρότερη γενιά που έχω ζήσει σαν gamer,ξενέρωσα απίστευτα,κράτησε πάρα πολύ,τραγικό hardware,φουλ unreal engine,συνεχόμενα updates,ηλίθια σονυ με τις προστασίες της (νταούλια μας τα έκανε και έχω και 17 games,1 που δεν μπορώ να το παίξω και έμεινε στο ράφι,τόσο καλά πάμε δλδ...)

μήπως είναι η ώρα να φύγει μια απο τις 3 εταιρίες ? λέω εγώ... nintendo + άλλη μια (ο ανταγωνισμός μόνο κακό κάνει στον χώρο,αν και πάντα είχαμε 3 κονσόλες,2 είναι αρκετές δεν θέλω άλλο cod και drms...)

Δημοσ.

η sega πάει για κλείσιμο, πολύ Loss είχε και έκανε cancel άποιρα games, λίγα θα κυκλοφορήσει τουχρόνου ,μερικά απο αυτά total war/manager/sonic etc. ένα dreamcast 2 θα ήταν dreamcometrue αλλα δυστυχώς δεν θα το δούμε ποτε(ex-sega fanboy here :P )

Δημοσ.

Εγω βλεπω ενα παραληρημα απο οσους δεν εχουν σκοπο να αγοραζουν αυθεντικα και θελουν να παιζουν αντιγραφα :P Και ξεκιναμε

- DLC κανεις δεν σε υποχρεωνει να τα αγοραζεις...εχεις αγορασει το παιχνιδι σου και αν γουσταρεις εξτρα μαλακιες πληρωσε τες...

- patches, firmware updates , drms και protections γιατι να μην υπαρχουν? Τζαμπα δεν ειναι δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα σας...ας κανει και καθε μηνα firmware update δεν καταλαβα

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα κανουν δυσκολη την ζωη των τζαμπατζιδων :P

Συμφωνω με το faulty hardware απλα απαραδεκτο...

Δημοσ.

Εγω βλεπω ενα παραληρημα απο οσους δεν εχουν σκοπο να αγοραζουν αυθεντικα και θελουν να παιζουν αντιγραφα :P Και ξεκιναμε

- DLC κανεις δεν σε υποχρεωνει να τα αγοραζεις...εχεις αγορασει το παιχνιδι σου και αν γουσταρεις εξτρα μαλακιες πληρωσε τες...

- patches, firmware updates , drms και protections γιατι να μην υπαρχουν? Τζαμπα δεν ειναι δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα σας...ας κανει και καθε μηνα firmware update δεν καταλαβα

Συμφωνω με το faulty hardware απλα απαραδεκτο...

συμφωνώ απολύτως σε ολα. καιρό τώρα παρατηρώ τα dlc και το μόνο που βλέπω να προσθέτουν τα περισσότερα ειναι πίστες. τι με νοιάζουν οι έξτρα πίστες? σιγά μην δώσω 10 ευρώ για να παρω 4 πίστες. δεν είμαστε καλα.

Δημοσ.

Όντως.

Ο μόνος λόγος να ενοχλούν κάποιον τα συχνά firmware updates είναι επειδή έχει φλασάρει την κονσόλα του και μπορεί να πάρει τον π...λο με καινούργια παιχνίδια που μπορεί να απαιτούν την τελευταία για να τρέξουν. Ή και για άλλους λόγους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι αγοράζουν τα παιχνίδια τους κανονικά αυτά δεν τους απασχολούν στο ελάχιστο.

Για τα dlc διαφωνώ. Δεν πρόκειται για εξτρά μαλακίες. Πρόκειται για περιεχόμενο που θα ήταν ήδη μέσα στο παιχνίδι και έχει κοπεί απλά για να αρμέξουν κι άλλο. Και απόδειξη αυτού είναι τα (πλέον) day-one dlc ή κλειδωμένο περιεχόμενο που βρίσκεται ήδη στο δισκάκι που πλήρωσες.

Ας μην υπήρχε η έννοια του dlc και θα έβλεπες πόσα side missions και εξτρά μαλακίες θα είχε το Mass Effect 3 από την αρχή για να κάνει καλές πωλήσεις.

Δημοσ.

VG247 has learned that Microsoft has now detailed Xbox 720 to certain partners and has internally confirmed the machine for a Christmas 2013 release.

The next generation Xbox will have a Blu-ray drive, contrary to a recent report.

Multiple sources have confirmed this morning that the machine will have two GPUs. One said: “It’s like two PCs taped together.”

We’re waiting for final confirmation of specs, but the graphics cards are thought to be equivalent to AMD’s 7000 series GPUs, but “not CrossFire or SLI”. The GPUs aren’t structured as they are in a normal dual PC set-up, in which the two chips take it in turns to draw lines of the same object: Xbox 720′s graphics units will be able to work independently, drawing separate items simultaneously.

Xbox 720 will require an always-on internet connection as an anti-piracy measure.

We’ve also been told that the next generation of Kinect will be built into the device as standard.

http://ht.ly/a1eSh

Δημοσ.

καλα αυτό με την συνεχή σύνδεση και τα αντιπειρατικα μέτρα αν εφαρμοστεί θα γίνει χαμός. πάντως όλο διάφορες φήμες βγαίνουν για τις next gen κονσόλες. μήπως τελικά τις παρουσιάσουν στη Ε3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...