Προς το περιεχόμενο

Microsoft: New Xbox Won’t Be Shown at This Year’s E3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poker_face_meme.jpg

Google κανεις;

Καλά τόση ώρα ζητάω pc racing games να δοκιμάσω και το μόνο που παίρνω είναι ειρωνικές απαντήσεις. Αφού σας είναι πιο εύκολο να βάζετε εικόνες από το να πείτε 2-3 ονόματα τότε τι να πω. Δεν αξίζει να ασχολούμαι.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπαιξες bf3 σε 1080p και high? Με αυτόν τον επεξεργαστή? Τότε μπορεί να αγοράσω και εγώ κάποια στιγμή τον amd phenom x4 που έχω βάλει στο μάτι. Αλλιώς θα περιμένω λίγο ακόμα και θα κάνω ολική αναβάθμιση και θα βάλω intel.

1080p high με 32-35fps.

Δημοσ.

1080p high με 32-35fps.

Σε high και όχι ultra. Πάλι καλά είναι όμως. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο δυνατός αυτός ο επεξεργαστής!

Δημοσ.

Σε high και όχι ultra. Πάλι καλά είναι όμως. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο δυνατός αυτός ο επεξεργαστής!

Με καλύτερη κάρτα σίγουρα θα έβγαζε παραπάνω frames.

Δημοσ.

Με καλύτερη κάρτα σίγουρα θα έβγαζε παραπάνω frames.

Δεν γνωρίζω από Radeon αλλά βλέποντας ότι χρησιμοποιείς 2 κάρτες πιστεύω έχεις πολύ καλή απόδοση. Οπότε μάλλον με καλύτερο επεξεργαστή θα έπαιζες και ultra.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω από Radeon αλλά βλέποντας ότι χρησιμοποιείς 2 κάρτες πιστεύω έχεις πολύ καλή απόδοση. Οπότε μάλλον με καλύτερο επεξεργαστή θα έπαιζες και ultra.

Bottleneck απο μεριά CPU είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει.

Το The Run που είναι CPU bound το έτρεχα κι αυτό με 30fps, οπότε στο BF3 σίγουρα οι κάρτες δεν τραβούσαν άλλο.

Δημοσ.

Bottleneck απο μεριά CPU είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει.

Το The Run που είναι CPU bound το έτρεχα κι αυτό με 30fps, οπότε στο BF3 σίγουρα οι κάρτες δεν τραβούσαν άλλο.

Οκ σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στάνταρ κάτι θα δούμε στην ε3, αποκλείεται να μην δείξουν τπτ θα είναι μεγάλο λάθος της ms αν ισχύει το post του Privateer, αν επιδείξουν τόση δύναμη σε σχέση με το ps4 τότε θα τελειώσει ο next gen war 1 χρόνο πριν κυκλοφορήσουν οι κονσόλες,

δεν λέω οτι η δύναμη και τα γραφικά κάνουν τα καλά παιχνίδια, αλλα με τα τόσα Multiplatform games που πήρε το 360 και την εμπιστοσύνη που κέρδισε απο τους devs θα δούμε πολύ πράμα στο επόμενο xbox, το θέμα είναι οτι ακούγονται κάτι βλακείες οτι δεν θα παίζουν μεταχειρισμένα παιχνίδια ,συνέχεια συνδεδεμένη στο νετ και κάτι βλακείες...

πραγματικά ελπίζω να είναι αληθινά τα specs ,αρχίζω απο τώρα να μαζέυω λεφτά για xbox...

α σημαντικό ,ελπίζω να είναι σοβαροί και να βάλουν τιμές 400ε max,άντε 450ε (για την χαμηλότερη έκδοση),αλλιώς θα τα βρουν σκούρα.η σόνυ με τέτοια specs και 300ε μπορεί να το βάλει για πλάκα.

Δημοσ.

Όπως φαίνεται η φήμη για το ότι δεν θα παίζουν μεταχειρισμένα (τουλάχιστον χωρίς να πληρώσεις κάτι extra) μαλλον θα βγει αληθινη. Είναι σίγουρο ότι αν το κανει ο ένας θα ακολουθησει και ο άλλος. Εδω βέβαια θα υπάρξει πρόβλημα για την νιντεντο αν δεν ακολουθησει και αυτή διότι τότε προβλέπω τα 3rd party games να γίνονται είδος προς εξαφάνιση στο Wii U. Όσο αφορά τα specs ο τύπος είχε προβλέψει τις κώδικες ονομασίες προτού γίνουν γνωστές οπότε κάτι ξέρει. Επίσης η dice είχε πει πρόσφατα ότι 2gb δεν φτάνουν για next gen(σπόντα για ps3?). Όπως και να εχει παραμένουν φήμες και μόνο φήμες. Αναμένεται καυτή Ε3!

Δημοσ.

Σύμφωνα με το link που έβαλες στο PS4 topic, τα specs στο παραπάνω link είναι λάθος.

Άλλα στοιχεία έχουν ανακοινώσει σε μερικά site.

Codename/Working Name – Orbis

Release Date – Holiday Season 2013

CPU – AMD x64 CPU

GPU – AMD Southern Islands GPU

Orbis games will have a resolution up to 4096×2160.

It will be able to play 3D games in true 1080p.

It wont be able to play PS3 games.

Will lock new games to a PSN account as an anti-used games measure, thus killing off the possibility to buy pre-owned games.

Games will be on Blu Ray or downloaded straight from PSN/SEN or whatever they decide to call it by then.

http://ps3.dashhacks.com/2012/03/28/ps4-rumors-continue-surface

Δημοσ.

Αν οι επόμενες κονσόλες δεν παίζουν μεταχειρισμένα, θα πάω αποκλειστικά σε PC για τις gaming ανάγκες μου. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνω π.χ σε φίλο μου να παίξουμε PES/FIFA και να μην γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι κοροϊδία.

Δημοσ.

Σύμφωνα με το link που έβαλες στο PS4 topic, τα specs στο παραπάνω link είναι λάθος.

Άλλα στοιχεία έχουν ανακοινώσει σε μερικά site.

http://ps3.dashhacks.com/2012/03/28/ps4-rumors-continue-surface

Αποδεικνύεται αυτό που έλεγα, αν οι φήμες βγουν σωστές, πως η Sony δε θα ασχοληθεί καν με το backwards compatibility. Όνειρα δηλαδή...

Δεύτερον, φαίνεται πως πάει σε ένα πακέτο από AMD για cost reduction. Τρίτον, με τέτοια specs, μου φαίνεται δύσκολο να βάλουν πάνω από μία HDMI θύρα.

Οπότε το 4Κ ανάλυση θα είναι άχρηστο, έτσι ή αλλιώς δε νομίζω να πολυ-ισχύει. Επίσης, θα είναι μάλλον πιο εύκολο να το χακάρεις, αν έχει στη cpu αρχιτεκτονική x86.

Και επίσης θα είναι πολύ πιο εύκολο στο coding και στο porting παιχνιδιών από το PC.

Και συμφωνώ με T1lemaxx, είμαι εντελώς κάθετος στο να μη μπορείς να παίξεις μεταχειρισμένα παιχνίδια και αν ισχύσει κάτι τέτοιο, πολύ δύσκολα θα αγοράσω next-gen κονσόλα, εκτός και αν η τιμή τους πέσει πάρα πολύ. Σε επίπεδα 100-150 ευρώ. Αλλά και πάλι, όχι σίγουρα.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με πειράζει αν είναι backwards compatible ή όχι. Τι να κάνουμε, δεν ακολουθούν τακτικές Nintendo..

Μπορεί να μειωθεί το κόστος απο μεριά CPU, αλλά απο GPU θα τσούζει σίγουρα, κάτω απο 78xx δε νομίζω να βάλουν.

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σας, με το που διάβασα πως πλέον δεν θα παίζουν μεταχειρισμένα, αυτό είπα κι εγώ, PC Gaming χαλαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...