Προς το περιεχόμενο

Microsoft: New Xbox Won’t Be Shown at This Year’s E3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 2008 με 750€, αυτό που έχω στην υπογραφή (το case μόνο), και ακόμα 1080p high. :rolleyes:

Και όσο υπάρχει Χ360/PS3, θα συνεχίσω να τα παίζω 1080p.

Πλέον μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι σειρές που δεν βγαίνουν σε PC.

Εδώ Ιαπωνικά studio αρχίζουν να βγάζουν τους τίτλους για PC, που μια ζωή οτι έβγαζαν ήταν μόνο σε κονσόλες.

Έπαιξες bf3 σε 1080p και high? Με αυτόν τον επεξεργαστή? Τότε μπορεί να αγοράσω και εγώ κάποια στιγμή τον amd phenom x4 που έχω βάλει στο μάτι. Αλλιώς θα περιμένω λίγο ακόμα και θα κάνω ολική αναβάθμιση και θα βάλω intel.

wait what?

ασδφγσαδφγαδσγσαγσδγαδσγασδγσαδγασδγασγδ

Τι άλλες αποκλειστικότητες?

Δημοσ.

Εδώ για τα 5-6 χρόνια θα διαφωνήσω. Ακόμα και ένα τούμπανο pc μετά από 3 χρόνια δεν θα παίζει τα παιχνίδια σε high και θα αρχίζεις πάλι να μπλέκεις με τις ρυθμίσεις και δεν θα ξέρεις τι πρέπει να κατεβάσεις: Ανάλυση ή τα υπόλοιπα?

kjtzemis εγώ πόσα λεφτά έδωσα για το ps3? Σίγουρα καμία σχέση με όσα θα έδινα για ένα pc. :mrgreen:

ρε ναρουτακο εννοειτε οτι δεν μιλαω για τα cfw.

Το witcher 2 το προσπερνάω γιατί θα βγει και στο xbox. Εξάλλου και οι κονσόλες έχουν καταπληκτικά αποκλειστικά RPGs. Dota, LoL κλπ είναι αυτά που βγαίνουν μόνο στο pc. Και αυτά σε μερικούς δεν αρέσουν (λόγω χάρη εμένα). Αντιθέτως στις κονσόλες θα βρεις παιχνιδάρες σε πολλές κατηγορίες. Fps, racing, tps, rpg, action-adventure και πολλά άλλα. Στο pc βλέπεις μόνο strategy και MMORPG.

λογικο το βλεπω να εχουνε μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων μιας και δημιουργουντε για τον συγκεκριμενο σκοπο.

Έπαιξες bf3 σε 1080p και high? Με αυτόν τον επεξεργαστή? Τότε μπορεί να αγοράσω και εγώ κάποια στιγμή τον amd phenom x4 που έχω βάλει στο μάτι. Αλλιώς θα περιμένω λίγο ακόμα και θα κάνω ολική αναβάθμιση και θα βάλω intel.

ναι αμε...επαιξα εγω...με τον Intel i5 3.30GHz μου :mrgreen:

Δημοσ.

ρε ναρουτακο εννοειτε οτι δεν μιλαω για τα cfw.

λογικο το βλεπω να εχουνε μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων μιας και δημιουργουντε για τον συγκεκριμενο σκοπο.

ναι αμε...επαιξα εγω...με τον Intel i5 3.30GHz μου :mrgreen:

Και πάλι άμα κάνεις σωστές αγορές και δεν παίρνεις day one τα παιχνίδια πάλι φθηνά σου βγαίνει. Εξάλλου και στο pc θα τα αγοράζεις με την ίδια λογική.

Συμφωνώ. Για αυτό φτιάχνονται οπότε λογικό είναι να έχουν τα καλύτερα παιχνίδια. Δεν λέω το αντίθετο. :rolleyes:

Για τον amd phenomII x3 του JohnVani18 ρώτησα. Εσύ λογικό να το παίζεις και ultra αφού ο cpu σου πετάει! :P

Δημοσ.

Τι άλλες αποκλειστικότητες?

με μια μικρή αναζήτηση

http://uk.pc.ign.com/articles/121/1216513p1.html

σου κάνουν αυτά? (δεν το πιστεύω ότι κάθομαι και ψάχνω αποκλειστικότητες για PC λολ)

Dota, LoL κλπ είναι αυτά που βγαίνουν μόνο στο pc. Και αυτά σε μερικούς δεν αρέσουν (λόγω χάρη εμένα).

ε πες το ότι δεν σου αρέσουν να μην μπουν στον κόπο να βγάλουν άλλα παρόμοια

Dota, League of Legends και HoN επειδή δεν τα παίζεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατές αποκλειστικότητες (όπου καίγεται και κοσμάκης btw)

και ξαναλέω δεν με νοιάζει που βγαίνουν οι περισσότερες αποκλειστικότητες...αξιόλογα games βρίσκεις παντού σε ΟΛΑ τα formats, απλά πλέον θα παίξω τα 3-4 καλά exclusives των κονσολών, αλλά όλα τα multiplatforms θα προτιμήσω να τα παίξω σε 1080p και 60 fps

Δημοσ.

με μια μικρή αναζήτηση

http://uk.pc.ign.com/articles/121/1216513p1.html

σου κάνουν αυτά? (δεν το πιστεύω ότι κάθομαι και ψάχνω αποκλειστικότητες για PC λολ)

ε πες το ότι δεν σου αρέσουν να μην μπουν στον κόπο να βγάλουν άλλα παρόμοια

Dota, League of Legends και HoN επειδή δεν τα παίζεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατές αποκλειστικότητες (όπου καίγεται και κοσμάκης btw)

και ξαναλέω δεν με νοιάζει που βγαίνουν οι περισσότερες αποκλειστικότητες...αξιόλογα games βρίσκεις παντού σε ΟΛΑ τα formats, απλά πλέον θα παίξω τα 3-4 καλά exclusives των κονσολών, αλλά όλα τα multiplatforms θα προτιμήσω να τα παίξω σε 1080p και 60 fps

Τα παιχνίδια που μου έδειξες είναι αυτά που ανέφερα: strategy, MMORPG και λίγα fps.

Δεν λέω πως δεν είναι δυνατές αποκλειστικότητες. Ξέρω ότι πολύς κόσμος τα παίζει. Απλά αναφέρω πως έχει αποκλειστικότητες σε περιορισμένα είδη. Δεν έχω δει ένα action-adventure παρόμοιο του Gow ή ένα racing παρόμοιο με GT5 και forza. Και τα fps στις κονσόλες (halo, killzone, geow, resistance) πιστεύω είναι ανώτερα σε gameplay από αυτά του pc άσχετα που στο pc έχεις καλύτερο χειρισμό.

Για το τελευταίο που λες το βρίσκω λογικό να προτιμάς να παίζεις σε 1080p και 60fps τα multiplatform. Αν είχα δυνατό pc και εγώ αυτό θα έκανα. :)

Δημοσ.

Τα παιχνίδια που μου έδειξες είναι αυτά που ανέφερα: strategy, MMORPG και λίγα fps.

King Arthur και Torchlight 2 είναι strategy και MMO ε?

...ή ένα racing παρόμοιο με GT5 και forza.

poker_face_meme.jpg

και μετά από αυτό λέω να

35v5zi.jpg

Δημοσ.

King Arthur και Torchlight 2 είναι strategy και MMO ε?

poker_face_meme.jpg

και μετά από αυτό λέω να

35v5zi.jpg

Είναι στο ίδιο στυλ αυτά. Τα κατατάσσω στα strategy. Βλέπεις την κάμερα από ψηλά και κουνάς στρατό και παίκτες (LoL style). Δεν λέω πως δεν είναι ωραία παιχνίδια. Απλά εμένα δεν μου αρέσουν. Απλά εγώ αναφέρω ότι αυτά είναι τα είδη που το pc έχει αποκλειστικότητες. Ενώ στις κονσόλες βρίσκεις πιο πολλά.

Από το να βάζεις εικόνες δεν λες καλύτερα ποιο racing έχεις στο μυαλό σου? Το μόνο πραγματικά που με είχε πωρώσει ήταν το trackmania (που δεν θεωρείται ακριβώς racing αλλά οκ).

Δημοσ.
Το μόνο πραγματικά που με είχε πωρώσει ήταν το trackmania (που δεν θεωρείται ακριβώς racing αλλά οκ).

ναι δεν ήταν racing...ας πούμε ότι ήταν κι αυτό strategy, όπου βλέπεις την κάμερα από ψηλά και κουνάς τον παίκτη

Από το να βάζεις εικόνες δεν λες καλύτερα ποιο racing έχεις στο μυαλό σου?

όχι δεν σου λέω...θεώρησε το σαν "δουλειά για το σπίτι" για να μαθαίνεις κιόλας

προφανώς η επαφή σου με το gaming περιορίζεται σε αυτήν την γενιά λόγω ηλικίας και με το PS3 μόνο...δεν το λέω για να σε προσβάλλω μην το πάρεις στραβά, απλά είναι fact

Δημοσ.

ναι δεν ήταν racing...ας πούμε ότι ήταν κι αυτό strategy, όπου βλέπεις την κάμερα από ψηλά και κουνάς τον παίκτη

όχι δεν σου λέω...θεώρησε το σαν "δουλειά για το σπίτι" για να μαθαίνεις κιόλας

προφανώς η επαφή σου με το gaming περιορίζεται σε αυτήν την γενιά λόγω ηλικίας και με το PS3 μόνο...δεν το λέω για να σε προσβάλλω μην το πάρεις στραβά, απλά είναι fact

Φίλε ps3 πήρα πριν 1 μήνα. Πριν ασχολούμουν με το pc gaming. Όχι δεν θεωρώ το trackmania strategy όσο και να ειρωνεύεσαι. Εγώ απλά σου λέω κατατάσσω όλα τα τύπου warcraft,LoL κλπ παιχνίδια στο strategy. Οκ μερικά μπορεί να έχουν στοιχεία RPG. Αλλά δεν παύουν να παίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Πες μου ένα racing exclusively for pc βρε τόσο δύσκολο σου είναι? Μήπως δεν έχεις κάτι να πεις και τσάμπα κοροϊδεύεις?

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι τωρα, δεν εχω κατι με κανενα απο τα 2 μηχανηματα (κονσολες/pc) και τα δυο μαρεσουν και το καθενα εχει βγει για τον λογο του.

αλλα...σε αναλυση 1080p και 60fps δεν μπορω να παιξω στο ps3?αν εχεις μια τηλεοραση FullHD δε σου βγαζει ποιοτητα 1080p (τα fps δεν γνωριζω τι ειναι γιαυτο αλλωστε και εκανα την ερωτηση)?

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι τωρα, δεν εχω κατι με κανενα απο τα 2 μηχανηματα (κονσολες/pc) και τα δυο μαρεσουν και το καθενα εχει βγει για τον λογο του.

αλλα...σε αναλυση 1080p και 60fps δεν μπορω να παιξω στο ps3?αν εχεις μια τηλεοραση FullHD δε σου βγαζει ποιοτητα 1080p (τα fps δεν γνωριζω τι ειναι γιαυτο αλλωστε και εκανα την ερωτηση)?

Πρέπει και το παιχνίδι να βγάζει 1080p. Και δεν είναι πολλά αυτά που βγάζουν. Ένα παράδειγμα είναι το GT5 και το gow collection. Δεν γνωρίζω όμως σε πόσα fps τρέχουν.

Δημοσ.

Πρέπει και το παιχνίδι να βγάζει 1080p. Και δεν είναι πολλά αυτά που βγάζουν. Ένα παράδειγμα είναι το GT5 και το gow collection. Δεν γνωρίζω όμως σε πόσα fps τρέχουν.

ενω για το pc ειναι ολα στα 1080p?

τα fps τι ακριβως ειναι? :eek:

Δημοσ.

ενω για το pc ειναι ολα στα 1080p?

τα fps τι ακριβως ειναι? :eek:

Εσύ το ρυθμίζεις αυτό από τα settings.

Frames per second. Δεν ξέρω πως να στο ερμηνεύσω. Από όσο ξέρω είναι πόσο καλά κυλάει το παιχνίδι. Περισσότερα fps = καλύτερη και ομαλότερη κίνηση.

Δημοσ.

Πες μου ένα racing exclusively for pc βρε τόσο δύσκολο σου είναι? Μήπως δεν έχεις κάτι να πεις και τσάμπα κοροϊδεύεις?

poker_face_meme.jpg

Google κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...