Προς το περιεχόμενο

Microsoft: New Xbox Won’t Be Shown at This Year’s E3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαρώνουν λογικά , αν ισχύει πάτο η ms φέτος, και ίσως ισχύσει γιατί θέλουν να πλασάρουν και το Halo 4,μαλλον δεν κατάλαβαν τι κάνανε σωστά αυτή τη γενιά 1 year headstart και φτηνή τιμή κερδίζει τον πόλεμο τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν?

μάλλον βλέπουν οτι η σόνυ δεν ψήνεται ακόμα για νέα κονσόλα και το τρενάρουν ,το θέμα είναι όμως οτι η σόνυ απέτυχε με το vita που έχει πιάσει πάτω απο πωλήσεις,2 πράγματα μπορεί να κάνει η σόνυ μόνο ,1 να ανακοινώσει Ps4 και 2 να ρίξει την τιμή απο το psvita, ούτε το Uncharted 4 δεν την σώζει την σόνυ αν χάσει τον επόμενο πόλεμο.γιατί αυτή τη γενιά έχασε και έχασε πανηγυρικά όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέυουν κάποιοι, 3ο στις home consoles και 2ο στις φορητές, μάλλον κάτι κάνεις λάθος ρε σόνυ? μήπως ο κόσμος θέλει κονσόλα για games και όχι media center? μήπως ο κόσμος αφόδευσε για facebook/twitter και καγκουριές και θέλει καθαρά Pure gaming στον καναπέ του?(όπως με Ps1/ps2)

λέω μήπως.

φέτος προβλέπω την πιο αποτυχημένη ε3, χωρίς νέο xbox,με hints για ps4 αλλα τπτ χειροπιαστό(ακόμα λιγότερα και απο το wii u ,καμία engine ,κάνα trailer με next gen games θα δούμε και πολύ είναι),και φυσικά την νιντέντο με μια κονσόλα λίγο πιο δυνατή απο τις τωρινές να προσπαθεί να την πλασάρει σαν next gen επειδή θα έχει tablet(αποτυχημένο ,ούτε dual touch δεν έχει ,tragic όπως λέει και η τασούλα)

απορώ τι σκέφτονται τα γιουρούκια εκεί στις εταιρίες,απλά πράγματα ζητάει ο κόσμος και αυτοί οτινανε εντελώς προσφέρουν

couldnt agree more

στην Ε3 θα μας πήξει η MS πάλι στις Kinect παρλαπίπες και θα μας πετάξει ένα HALO που θα το περιμένουμε 2013 με γραφικά HALO Reach...αντί να ανακοινώσει καινούριο ΧΒΟΧ με το HALO 4 να βγαίνει σε αυτό σαν launch τίτλος, πάμε πάλι για μία από τα ίδια που τρώμε στην μάπα εδώ και 2 χρόνια στις τελευταίες Ε3...ένα τίποτα

meanwhile in SONY offices

BD2.gif

πλασάρουν το Vita με ένα κάρο social π@π@ριές, cross platform multiplayer (who gives a f@ck) και cross game chat επιτέλους μετά από χρόνια αλλά...ναι στο vita μόνο, όχι στο PS3 που το χρειάζεται(την ίδια στιγμή όμως ο browser είναι τραγικός και δεν υποστηρίζει flash-HTML5)...ναι σίγουρα δεν έχει λόγο να βιαστεί για καινούρια κονσόλα όσο πρέπει να βιαστεί η MS, αλλά συνεχίζει να βγάζει multiplatform games που είναι ΤΡΑΓΙΚΑ (Skyrim-Mass Effect 3 κανείς?)

βλέπω μετά την Ε3 να μπαίνουν και οι 2 κονσόλες στο πατάρι και να βγει μόνο το PS3 για το Last of us και το Final Fantasy Versus οοοοοοοοοοοοοταν βγει

η Nintendo ελπίζω μόνο να δείξει κανένα gameplay από το Wii U, μήπως και δούμε κάτι καλό επιτέλους στην φετινή Ε3

και κάτι άλλο στατιστικό (οι ημερομηνίες αφορούν την Ευρώπη)

το 1995 βγήκε το PSOne και το 1997 το N64

το 2000 βγήκε το PS2 και το 2002 το Gamecube και το ΧΒΟΧ

το 2005 βγήκε το ΧΒΟΧ360, το 2006 το Wii και το 2007 το PS3

πάντα 5-6 χρόνια είναι ο μ.ο ζωής στις τελευταίες δεκαετίες στις κονσόλες...το ΧΒΟΧ ήδη μετράει 6,5 χρόνια ζωής και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στον ορίζοντα (και το PS3 σίγουρα θα κλείσει 7-8 χρόνια τουλάχιστον)

φαίνεται ότι MS και SONY είναι ικανοποιημένοι με τις Kinect-Move αποτυχίες τους και τα Facebook,Twitter,Home και λοιπές μλκιες που προσφέρουν και αδιαφορούν για το γεγονός ότι τεχνικά η πλειοψηφία των games που βγάζουν (πέρα από λίγες εξαιρέσεις) είναι μέτρια...ας είναι καλά το PC όπου μπορούμε να δούμε κάποιους τίτλους και να μας θυμίσουν ότι βρισκόμαστε στο 2012 και όχι στο 2005-2006...ανέκαθεν γούσταρα το console gaming περισσότερο αλλά το κακό παράγινε το τελευταίο διάστημα και κάθομαι και παίζω multiplatform τίτλους στο PC για να βλέπω αξιοπρεπή textures και frames...οπότε ας κρατήσουν τις κονσόλες αυτές όσο καιρό θέλουν, για εμάς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν και πιο ζουμερά πορτοκάλια

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν έχω ασχοληθεί με κονσόλα τους τελευταίους 8 μήνες, κανένα game δεν με ενδιαφέρει,βασικά το τελευταίο που τερμάτισα είναι το Uncharted 3 και στο συγκεκριμένο είπα meh... το 2 ήταν καλύτερο. οι συγκεκριμένες κονσόλες είναι αρχαίες end of story. πρωτειμώ να παίζω στο 3ds αυτή τη περίοδο παρά στο ps3 (3.55 ακόμα,τα ζώα μου αργά το hacking....)

Δημοσ.

και για μενα καλυτερα που δεν παρουσιαζουν καμια καινουρια κονσολα, και οι δικες μας καινουριες ειναι ασε να τις χαρουμε :mrgreen:

οσων αφορα τα λεφτα για να φτιαξεις ενα καλο pc θα σου πω οτι μπορει να σε συμφερει περισσοτερο να τα δωσεις μια και καλη και να τον εχεις 5-6 χρονια γτ αν υπολογισεις τα λεφτα οπου θα αγορασεις την κονσολα + τα λεφτα που θα χρειαστεις για αξεσουαρ μαζι και τα παιχνιδια ξεπερνας κατα πολυ τα λεφτα οπου θα δωσεις στο pc.

εγω εφτιαξα το pc μου (το εχω στην υπογραφη μου) με 650Ε και δεν εχω πλεον κανενα προβλημα.

βαιβαια ειναι αλλη φαση να παιζεις σε κονσολα (με DS3) και αλλο στο pc (με ενα φτηνιαρικο Speedlink) :mrgreen:

οπως και να εχει χρειαζοντε και τα δυο :mrgreen:

Αν και εχω ps3 ειναι ευρεως γνωστο οτι το DS3 ειναι gtp.Οποτε παιρνεις ενα x360 controller στο pc και εισαι οκ.

Οσο για το θεμα, ειναι απαραδεκτη η καθυστερηση στην εμφανιση νεων κονσολων.Αλλα αφου βρισκουν κοροιδα ακομη να αγοραζουν μηχανηματα 6ετιας καλα κανουν.Οποτε ας συνεχισουμε να χαιρομαστε ως επι το πλειστον παραγωγες σε 720p,με jaggies, με low-res textures και αλλα πολλα.Και μην πεταχτει κανεις να μου πει για Uncharted,Heavy Rain ή για κανα exclusive του x360.Αυτες ειναι εξαιρεσεις.Ακομη και η ταπεινη 8800gt γα**ει και δερνει σε 1080p...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για μενα καλο νεο.

Δεν νομιζω να εδιναν κατι τοσο δυνατο αυτη τη στιγμη αν εβγαζαν κατι καινουριο.

Εχω την εντυπωση οτι εχουμε παρεξηγησει δυστυχως το -hardcore-gaming ως εννοια και μιλαμε για pixels,αναλυσεις και next gen γραφικα(ασχετα που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν ουτε καν στο pc τετοια ,ωστε να τα δουμε και στις νεες κονσολες).

Την ωρα που συνεχιζουν να βγαινουν εξαιρετικα παιχνιδια και μαλιστα πολλες φορες πολυ ομορφα,αρνουμαστε να τα δουμε γιατι δεν τρεχουν ξερω σε γω 4k με 5000ΧΑΑ.

Προχθες βγηκε το journey για παραδειγμα και στις ''ουαου omg τι γραφικα ειναι αυτα'' εποχες του ps3 σιγουρα δεν υπηρχε κατι αναλογο σε ποιοτητα.

Στο ιδιο εργο θεατες.Το ps2 εβγαζε SOTC,Οkami,FF12 το 2005-2006 και οι υποτιθεται hardcore gamers αρνουνταν να τα παιξουν γιατι ηθελαν να δουν νεα γραφικα και επαιζαν crackdown.Tα ιδια εγραφα και τοτε.

Καπου εχουμε παρεξηγησει το gaming γενικοτερα.

Σαφως και θα πρεπει να ερθουν νεες τεχονολογιες και δεν νομιζω οτι τους κραταει κατι τους μεγαλους σε αυτη την γενια(ουτε τα kinect,ουτε τα move oυτε τπτ αλλο).

Θεωρουν οτι δεν ειναι εφικτο να μπουμε στην νεα γενια ακομα(ειναι οτι δεν μπορουν να δωσουν κατι οσο δυνατο θα ηθελαν σε λογικες τιμες?μαλλον).Και απο αυτα που βλεπω θα συμφωνησω μαζι τους.

Απο κει και περα ειναι κριμα και παλι να αρνουμαστε να δουμε και να παιζουμε παιχνιδαρες,επειδη απλα μπαινουμε στην διαδικασια να φαντασιωνομαστε νεες τεχνολογιες και γραφικαρες.

Αφου ειναι σιγουρο,μαθηματικα βεβαιο,οτι τα πρωτα παιχνιδια των νεων κονσολων θα ειναι χειροτερα απο αυτα των παλιων που εχουμε ηδη αρνηθει να παιξει.

Εγω αυτο θεωρω casual gaming.

ΥΓ.Για μενα(για τις απαιτησεις μου) η MS αν οντως τελικα το αργησει,κερδιζει καποιους απο τους ποντους που εχασε με το σκοτωμα του πρωτου πολυ δυνατου xbox(το οποιο και ειχα στην κατοχη μου).

Δημοσ.

Για μενα καλο νεο.

Δεν νομιζω να εδιναν κατι τοσο δυνατο αυτη τη στιγμη αν εβγαζαν κατι καινουριο.

Εχω την εντυπωση οτι εχουμε παρεξηγησει δυστυχως το -hardcore-gaming ως εννοια και μιλαμε για pixels,αναλυσεις και next gen γραφικα(ασχετα που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν ουτε καν στο pc τετοια ,ωστε να τα δουμε και στις νεες κονσολες).

Την ωρα που συνεχιζουν να βγαινουν εξαιρετικα παιχνιδια και μαλιστα πολλες φορες πολυ ομορφα,αρνουμαστε να τα δουμε γιατι δεν τρεχουν ξερω σε γω 4k με 5000ΧΑΑ.

Προχθες βγηκε το journey για παραδειγμα και στις ''ουαου omg τι γραφικα ειναι αυτα'' εποχες του ps3 σιγουρα δεν υπηρχε κατι αναλογο σε ποιοτητα.

Στο ιδιο εργο θεατες.Το ps2 εβγαζε SOTC,Οkami,FF12 το 2005-2006 και οι υποτιθεται hardcore gamers αρνουνταν να τα παιξουν γιατι ηθελαν να δουν νεα γραφικα και επαιζαν crackdown.Tα ιδια εγραφα και τοτε.

Καπου εχουμε παρεξηγησει το gaming γενικοτερα.

Σαφως και θα πρεπει να ερθουν νεες τεχονολογιες και δεν νομιζω οτι τους κραταει κατι τους μεγαλους σε αυτη την γενια(ουτε τα kinect,ουτε τα move oυτε τπτ αλλο).

Θεωρουν οτι δεν ειναι εφικτο να μπουμε στην νεα γενια ακομα(ειναι οτι δεν μπορουν να δωσουν κατι οσο δυνατο θα ηθελαν σε λογικες τιμες?μαλλον).Και απο αυτα που βλεπω θα συμφωνησω μαζι τους.

Απο κει και περα ειναι κριμα και παλι να αρνουμαστε να δουμε και να παιζουμε παιχνιδαρες,επειδη απλα μπαινουμε στην διαδικασια να φαντασιωνομαστε νεες τεχνολογιες και γραφικαρες.

Αφου ειναι σιγουρο,μαθηματικα βεβαιο,οτι τα πρωτα παιχνιδια των νεων κονσολων θα ειναι χειροτερα απο αυτα των παλιων που εχουμε ηδη αρνηθει να παιξει.

Εγω αυτο θεωρω casual gaming.

Απίστευτο!

PDS13 πρώτη φορά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Θα πέσει κανένας φούρνος :P :D

Θυμηθείτε πως σ ένα άλλο thread σας είχα πει πως το πιο πιθανό είναι να μη δούμε ούτε την MS να παρουσιάζει κονσόλα σε αυτή την E3.

Αλλά και να την παρουσίαζε, τότε το λιγότερο θα μπορούσε να βγει το Δεκέμβριο του 2013.

Τώρα με νέο lineup exclusive παιχνιδιών και κάποιους core τίτλους για Kinect να ανακοινώνονται, θα ήταν χαζή η MS αν έβγαζε κονσόλα πριν το 2014.

Άποψή μου είναι πως θα παρουσιάσουν το νέο xbox σε αυτή την Ε3, τότε θα βγει αρχές του 2014 το λιγότερο.

Αυτό φαίνεται πιο λογικό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η φήμη για κάρτα γραφικών στο νέο xbox την 6670 σίγουρα δε θα ισχύει, αλλά θα βάλουν κάτι δυνατότερο.

Αν πάλι οι φημές καταρριφθούν και το παρουσιάσουν φέτος, τότε περιμένετέ το τέλος 2013.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απίστευτο!

PDS13 πρώτη φορά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Θα πέσει κανένας φούρνος :P :D

Θυμηθείτε πως σ ένα άλλο thread σας είχα πει πως το πιο πιθανό είναι να μη δούμε ούτε την MS να παρουσιάζει κονσόλα σε αυτή την E3.

Αλλά και να την παρουσίαζε, τότε το λιγότερο θα μπορούσε να βγει το Δεκέμβριο του 2013.

Τώρα με νέο lineup exclusive παιχνιδιών και κάποιους core τίτλους για Kinect να ανακοινώνονται, θα ήταν χαζή η MS αν έβγαζε κονσόλα πριν το 2014.

Άποψή μου είναι πως θα παρουσιάσουν το νέο xbox σε αυτή την Ε3, τότε θα βγει αρχές του 2014 το λιγότερο.

Αυτό φαίνεται πιο λογικό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η φήμη για κάρτα γραφικών στο νέο xbox την 6670 σίγουρα δε θα ισχύει, αλλά θα βάλουν κάτι δυνατότερο.

Αν πάλι οι φημές καταρριφθούν και το παρουσιάσουν φέτος, τότε περιμένετέ το τέλος 2013.

Χεχε ενταξει οχι ακριβως απιστευτο.:P

Συμφωνουσαμε παντα σε αυτο.:D

Δημοσ.

ναι αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα παιχνίδι που να μοιάζει με αυτά που προανέφερες...αντιθέτως βλέπω παιχνίδια 5ωρα και αν βρούμε κανένα με πάνω από 10 ώρες διάρκεια βγαίνουμε στους δρόμους

δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να λέει ότι σε αυτήν την γενιά έχουμε ποιοτικότερα παιχνίδια από την προηγούμενη...σαφώς και βάζω την ποιότητα πάνω από αναλύσεις και textures, αλλά εδώ έχουμε κάτι RPGs (ο Θεός να τα κάνει) τύπου ΜΕ3 και Dragon Age 2 (λολ), όταν παλιότερα σαν RPG θεωρούσαμε το SW:KOTOR...μέχρι και τα FPS με μεγαλύτερο παράδειγμα το COD είναι 4ωρα ενώ τα πρώτα CODs ήταν 8-10 ώρες εύκολα...δεν συζητάω βέβαια για jRPGs και την ποιότητα τους σε αυτήν την γενιά

οπότε είναι που είναι FAIL στα παιχνίδια - αρπαχτές που κάνουν (μαζί με την μόδα των DLCs), θα φάμε και στην μάπα τις κονσόλες αυτές 8-9 χρόνια

Δημοσ.

και για μενα καλυτερα που δεν παρουσιαζουν καμια καινουρια κονσολα, και οι δικες μας καινουριες ειναι ασε να τις χαρουμε :mrgreen:

οσων αφορα τα λεφτα για να φτιαξεις ενα καλο pc θα σου πω οτι μπορει να σε συμφερει περισσοτερο να τα δωσεις μια και καλη και να τον εχεις 5-6 χρονια γτ αν υπολογισεις τα λεφτα οπου θα αγορασεις την κονσολα + τα λεφτα που θα χρειαστεις για αξεσουαρ μαζι και τα παιχνιδια ξεπερνας κατα πολυ τα λεφτα οπου θα δωσεις στο pc.

εγω εφτιαξα το pc μου (το εχω στην υπογραφη μου) με 650Ε και δεν εχω πλεον κανενα προβλημα.

βαιβαια ειναι αλλη φαση να παιζεις σε κονσολα (με DS3) και αλλο στο pc (με ενα φτηνιαρικο Speedlink) :mrgreen:

οπως και να εχει χρειαζοντε και τα δυο :mrgreen:

Εδώ για τα 5-6 χρόνια θα διαφωνήσω. Ακόμα και ένα τούμπανο pc μετά από 3 χρόνια δεν θα παίζει τα παιχνίδια σε high και θα αρχίζεις πάλι να μπλέκεις με τις ρυθμίσεις και δεν θα ξέρεις τι πρέπει να κατεβάσεις: Ανάλυση ή τα υπόλοιπα?

kjtzemis εγώ πόσα λεφτά έδωσα για το ps3? Σίγουρα καμία σχέση με όσα θα έδινα για ένα pc. :mrgreen:

couldnt agree more

στην Ε3 θα μας πήξει η MS πάλι στις Kinect παρλαπίπες και θα μας πετάξει ένα HALO που θα το περιμένουμε 2013 με γραφικά HALO Reach...αντί να ανακοινώσει καινούριο ΧΒΟΧ με το HALO 4 να βγαίνει σε αυτό σαν launch τίτλος, πάμε πάλι για μία από τα ίδια που τρώμε στην μάπα εδώ και 2 χρόνια στις τελευταίες Ε3...ένα τίποτα

meanwhile in SONY offices

BD2.gif

πλασάρουν το Vita με ένα κάρο social π@π@ριές, cross platform multiplayer (who gives a f@ck) και cross game chat επιτέλους μετά από χρόνια αλλά...ναι στο vita μόνο, όχι στο PS3 που το χρειάζεται(την ίδια στιγμή όμως ο browser είναι τραγικός και δεν υποστηρίζει flash-HTML5)...ναι σίγουρα δεν έχει λόγο να βιαστεί για καινούρια κονσόλα όσο πρέπει να βιαστεί η MS, αλλά συνεχίζει να βγάζει multiplatform games που είναι ΤΡΑΓΙΚΑ (Skyrim-Mass Effect 3 κανείς?)

βλέπω μετά την Ε3 να μπαίνουν και οι 2 κονσόλες στο πατάρι και να βγει μόνο το PS3 για το Last of us και το Final Fantasy Versus οοοοοοοοοοοοοταν βγει

η Nintendo ελπίζω μόνο να δείξει κανένα gameplay από το Wii U, μήπως και δούμε κάτι καλό επιτέλους στην φετινή Ε3

και κάτι άλλο στατιστικό (οι ημερομηνίες αφορούν την Ευρώπη)

το 1995 βγήκε το PSOne και το 1997 το N64

το 2000 βγήκε το PS2 και το 2002 το Gamecube και το ΧΒΟΧ

το 2005 βγήκε το ΧΒΟΧ360, το 2006 το Wii και το 2007 το PS3

πάντα 5-6 χρόνια είναι ο μ.ο ζωής στις τελευταίες δεκαετίες στις κονσόλες...το ΧΒΟΧ ήδη μετράει 6,5 χρόνια ζωής και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στον ορίζοντα (και το PS3 σίγουρα θα κλείσει 7-8 χρόνια τουλάχιστον)

φαίνεται ότι MS και SONY είναι ικανοποιημένοι με τις Kinect-Move αποτυχίες τους και τα Facebook,Twitter,Home και λοιπές μλκιες που προσφέρουν και αδιαφορούν για το γεγονός ότι τεχνικά η πλειοψηφία των games που βγάζουν (πέρα από λίγες εξαιρέσεις) είναι μέτρια...ας είναι καλά το PC όπου μπορούμε να δούμε κάποιους τίτλους και να μας θυμίσουν ότι βρισκόμαστε στο 2012 και όχι στο 2005-2006...ανέκαθεν γούσταρα το console gaming περισσότερο αλλά το κακό παράγινε το τελευταίο διάστημα και κάθομαι και παίζω multiplatform τίτλους στο PC για να βλέπω αξιοπρεπή textures και frames...οπότε ας κρατήσουν τις κονσόλες αυτές όσο καιρό θέλουν, για εμάς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν και πιο ζουμερά πορτοκάλια

Υπάρχουν σε πολλά που διαφωνούμε. Εντάξει δεν θα κάτσω να σταθώ σε λεπτομέρειες. Αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, τους καλύτερους τίτλους στο pc που τους είδες? Όχι πραγματικά θέλω να μάθω ποιοι είναι καλύτεροι για να κάτσω να ασχοληθώ.

Όσο και αν προσπαθούν οι εταιρίες να social-οποιήσουν τις κονσόλες τους, πάντα θα υπάρχουν games που δεν θα μπορείς να βρεις σε άλλες πλατφόρμες. Και ακόμα, το cross platform multiplayer, facebook, twitter, youtube κλπ είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα παραπονούνταν αν δεν είχαν μπει σε vita,3DS και άλλες κονσόλες. Οπότε δεν είναι αρνητική η παρουσία τους. Ίσα ίσα, αποτελούν και ένα κίνητρο για να τις αγοράσεις. Αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για αυτά θα πρέπει να τα αγνοήσουν και όχι να αρχίσουν να τα βρίζουν και να τα καταδικάζουν.

Όσον αφορά το motion gaming, ΟΚ δεν είναι για όλους. Χάρη σε αυτό όμως δόθηκε η δυνατότητα σε πολλές οικογένειες να κάτσουν να διασκεδάσουν παίζοντας με kinect ή με move. Άμα δεν σε ενδιαφέρει απλά μην το αγοράζεις. Στην τελική κανείς δεν σε αναγκάζει.

Δημοσ.

Δεν έχουν λόγο να αλλάξουν σύντομα γενιά εφ'όσον "καθαρίζουν" με χαζογκάτζετ, με παιχνίδια με αναλύσεις/υφές/φίλτρα πενταετίας, και ταυτόχρονα λόγω παμφθηνου hardware βγάζουν κέρδος και απ'τις κονσόλες. Το αξιοπερίεργο δεν είναι οι εταιρείες και τα κόλπα τους, είναι ο κόσμος που τις ανέχεται. Αρκούν 2-3 exclusives σε κάθε κατηγορία για να δώσει κάποιος 250 ευρώ, ειδικά όταν έχει ήδη pc για fb, νετ, για να κατεβάζει μουσική, ταινίες κλπ?

Δημοσ.

Δεν έχουν λόγο να αλλάξουν σύντομα γενιά εφ'όσον "καθαρίζουν" με χαζογκάτζετ, με παιχνίδια με αναλύσεις/υφές/φίλτρα πενταετίας, και ταυτόχρονα λόγω παμφθηνου hardware βγάζουν κέρδος και απ'τις κονσόλες. Το αξιοπερίεργο δεν είναι οι εταιρείες και τα κόλπα τους, είναι ο κόσμος που τις ανέχεται. Αρκούν 2-3 exclusives σε κάθε κατηγορία για να δώσει κάποιος 250 ευρώ, ειδικά όταν έχει ήδη pc για fb, νετ, για να κατεβάζει μουσική, ταινίες κλπ?

Δηλαδή πόσα exlusives θες? 10 σε κάθε κατηγορία? Τότε δεν θα υπήρχαν τα multiplatform. Και το ps3 αλλά και το 360 έχει ικανοποιητικό αριθμό exlusives με το πρώτο βέβαια να έχει και τα περισσότερα.

Δημοσ.

Εδώ για τα 5-6 χρόνια θα διαφωνήσω. Ακόμα και ένα τούμπανο pc μετά από 3 χρόνια δεν θα παίζει τα παιχνίδια σε high και θα αρχίζεις πάλι να μπλέκεις με τις ρυθμίσεις και δεν θα ξέρεις τι πρέπει να κατεβάσεις: Ανάλυση ή τα υπόλοιπα?

Κάποτε ναί, έριχνες κάτι. Πλέον δεν χρειάζεται. :mrgreen:

Δημοσ.

Υπάρχουν σε πολλά που διαφωνούμε. Εντάξει δεν θα κάτσω να σταθώ σε λεπτομέρειες. Αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, τους καλύτερους τίτλους στο pc που τους είδες? Όχι πραγματικά θέλω να μάθω ποιοι είναι καλύτεροι για να κάτσω να ασχοληθώ.

Witcher 2, Dota, League of legends σύντομα και Diablo 3 (παιχνίδια για κάψιμο)...ναι ξέρω ότι το Witcher θα βγει και στο ΧΒΟΧ αλλά υποδεέστερο και μετά από πόσο καιρό (δοκίμασε και το πρώτο btw)...δεν αναφέρω καν παιχνίδια σαν το Starcraft 2 ή το Total War που απλά δεν τα βρίσκεις σε κονσόλες...παρόλα αυτά δεν μιλάω τόσο για exclusives αφού πλέον όλα βγαίνουν σχεδόν παντού, αλλά για τεράστιες διαφορές τεχνικά...δοκίμασε αφού έχεις PS3 να παίξεις το Skyrim και πήγαινε παίξε το και σε ένα PC και έλα να μου πεις

Και ακόμα, το cross platform multiplayer, facebook, twitter, youtube κλπ είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα παραπονούνταν αν δεν είχαν μπει σε vita,3DS και άλλες κονσόλες. Οπότε δεν είναι αρνητική η παρουσία τους. Ίσα ίσα, αποτελούν και ένα κίνητρο για να τις αγοράσεις. Αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για αυτά θα πρέπει να τα αγνοήσουν και όχι να αρχίσουν να τα βρίζουν και να τα καταδικάζουν.

όχι...θα τα καταδικάζω όταν στην Ε3 αναλώνουν τον χρόνο τους ώστε να μου λένε πως θα κουνάω με τα χέρια μου το μενού του ΧΒΟΧ, πως θα συνδέομαι στο FB και στο tweeter και πως θα παίζω από το Vita με κάποιον από το PS3...παιχνίδια θέλω να δω και τίτλους και όχι δεν θα μπω στο FB από το Vita (youtube δεν μπορείς καν παρόλο που έχει browser, γαμάτο?) όταν to 90% έχει πάρει μάλιστα το Wi-Fi only...έχω το PC για αυτά τα θέματα

Άμα δεν σε ενδιαφέρει απλά μην το αγοράζεις. Στην τελική κανείς δεν σε αναγκάζει.

δες το από πάνω για την Ε3

this

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα παιχνίδι που να μοιάζει με αυτά που προανέφερες...αντιθέτως βλέπω παιχνίδια 5ωρα και αν βρούμε κανένα με πάνω από 10 ώρες διάρκεια βγαίνουμε στους δρόμους

Το SOTC ηταν εξισου πολυ μικρο.Δεν εξεταζω την διαρκεια,αλλα την ποιοτητα.Επισης το Journey ειναι το ιδιο ποιοτικο με τα παιχνιδια που σου ανεφερα,βγαινει το ffversus και το Ni no Kuni και το last of us,last guardian κτλ κτλ,οποτε πανω κατω γινεται το διιο πραγμα και τωρα.

Νομιζω οτι μπαινουμε στην λογικη καθε χρονο και χειροτερα.Που για μενα δεν υπαρχει.Συμφωνω βεβαια οτι θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.

To λαθος ειναι οταν δεν εχουμε διαθεση να παιξουμε ΑΑΑ τιτλους,επειδη φανταζομαστε οτι μπορει να υπαξει κατι καλυτερο.

Δεν λεω οτι το κανεις εσυ,αλλα πολλοι το κανουν.

Δημοσ.

Άμα αγοράσεις τώρα pc λογικό να μην χρειάζεται να ρίξεις τίποτα. Τα ξαναλέμε αυτά σε 3 χρονάκια. Ειδικά όταν βγουν και οι καινούργιες κονσόλες θα χρειαστούμε ένα 1000άρι για pc.

Witcher 2, Dota, League of legends σύντομα και Diablo 3 (παιχνίδια για κάψιμο)...ναι ξέρω ότι το Witcher θα βγει και στο ΧΒΟΧ αλλά υποδεέστερο και μετά από πόσο καιρό (δοκίμασε και το πρώτο btw)...δεν αναφέρω καν παιχνίδια σαν το Starcraft 2 ή το Total War που απλά δεν τα βρίσκεις σε κονσόλες...παρόλα αυτά δεν μιλάω τόσο για exclusives αφού πλέον όλα βγαίνουν σχεδόν παντού, αλλά για τεράστιες διαφορές τεχνικά...δοκίμασε αφού έχεις PS3 να παίξεις το Skyrim και πήγαινε παίξε το και σε ένα PC και έλα να μου πεις

Το witcher 2 το προσπερνάω γιατί θα βγει και στο xbox. Εξάλλου και οι κονσόλες έχουν καταπληκτικά αποκλειστικά RPGs. Dota, LoL κλπ είναι αυτά που βγαίνουν μόνο στο pc. Και αυτά σε μερικούς δεν αρέσουν (λόγω χάρη εμένα). Αντιθέτως στις κονσόλες θα βρεις παιχνιδάρες σε πολλές κατηγορίες. Fps, racing, tps, rpg, action-adventure και πολλά άλλα. Στο pc βλέπεις μόνο strategy και MMORPG.

όχι...θα τα καταδικάζω όταν στην Ε3 αναλώνουν τον χρόνο τους ώστε να μου λένε πως θα κουνάω με τα χέρια μου το μενού του ΧΒΟΧ, πως θα συνδέομαι στο FB και στο tweeter και πως θα παίζω από το Vita με κάποιον από το PS3...παιχνίδια θέλω να δω και τίτλους και όχι δεν θα μπω στο FB από το Vita (youtube δεν μπορείς καν παρόλο που έχει browser, γαμάτο?) όταν to 90% έχει πάρει μάλιστα το Wi-Fi only...έχω το PC για αυτά τα θέματα

Το ότι τρώνε χρόνο στην Ε3 για να τα παρουσιάσουν συμφωνώ. Και εγώ θα προτιμούσα να δω παιχνίδια. Αλλά δεν μπορείς να πεις πως δεν ανακοινώνονται παιχνίδια. Το Move και το Kinect είναι απλά περιφερειακά. Εδώ η MS έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος και έχει θεωρήσει το Kinect ως βασικό στοιχείο της κονσόλας. Εδώ θα συμφωνήσω. Η Sony όμως ασχολείται περισσότερο με τις αποκλειστικότητες και λιγότερο με το move χωρίς να το αφήνει στην απέξω. Αλλά η Sony έχει κάνει άλλες γκάφες που τις έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο forum.

Το ότι το ps vita έχει wi-fi browser κλπ πιστεύω είναι σημαντικό μιας και είναι μια φορητή συσκευή σε πολύ μικρότερο μέγεθος από ένα laptop,netbook,tablet. Εντάξει άμα έχεις smartphone δεν σε ενδιαφέρουν αυτά. Αλλά πάντα είναι καλό να υπάρχουν όπως και στις επιτραπέζιες κονσόλες.

Δημοσ.

Άμα αγοράσεις τώρα pc λογικό να μην χρειάζεται να ρίξεις τίποτα. Τα ξαναλέμε αυτά σε 3 χρονάκια. Ειδικά όταν βγουν και οι καινούργιες κονσόλες θα χρειαστούμε ένα 1000άρι για pc.

Το 2008 με 750€, αυτό που έχω στην υπογραφή (το case μόνο), και ακόμα 1080p high. :rolleyes:

Και όσο υπάρχει Χ360/PS3, θα συνεχίσω να τα παίζω 1080p.

Το witcher 2 το προσπερνάω γιατί θα βγει και στο xbox. Εξάλλου και οι κονσόλες έχουν καταπληκτικά αποκλειστικά RPGs. Dota, LoL κλπ είναι αυτά που βγαίνουν μόνο στο pc. Και αυτά σε μερικούς δεν αρέσουν (λόγω χάρη εμένα). Αντιθέτως στις κονσόλες θα βρεις παιχνιδάρες σε πολλές κατηγορίες. Fps, racing, tps, rpg, action-adventure και πολλά άλλα. Στο pc βλέπεις μόνο strategy και MMORPG.

Πλέον μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι σειρές που δεν βγαίνουν σε PC.

Εδώ Ιαπωνικά studio αρχίζουν να βγάζουν τους τίτλους για PC, που μια ζωή οτι έβγαζαν ήταν μόνο σε κονσόλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...