Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 While we appreciate all the interest in our long-range plans for the future, we can confirm that there will be no talk of new Xbox hardware at E3 or anytime soon. For us, 2012 is all about Xbox 360-and it's the best year ever for Xbox 360. The console is coming off its biggest year ever-a year in which Xbox outsold all other consoles worldwide. Xbox 360 didn't just outsell other consoles, it also outsold all other TV-connected devices like DVD players, as well as digital media receivers and home theatre systems. And in our seventh year, we sold more consoles than in any other year-defying convention. This year, we will build on that Xbox 360 momentum. With "Halo 4," "Forza Horizon," "Fable: The Journey," and other great Kinect games on the way, our 2012 Xbox lineup is our strongest ever. This year, we will deliver more TV, music, and movie experiences for Xbox 360-as we'll make it even easier to find and control your all entertainment. And this year, Xbox games, music, and video are coming to Windows 8 so people can enjoy their Xbox entertainment wherever they go." http://kotaku.com/5893685/microsoft-new-xbox-wont-be-shown-at-this-years-e3
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Κρίμα. Τελικά δεν θα ανακοινωθεί καμία νέα κονσόλα στην Ε3.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Λογικότατο ηταν να μην το δείξουν. Έχουμε μέλλον ακόμα.
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Λογικότατο ηταν να μην το δείξουν. Έχουμε μέλλον ακόμα. Εγώ ήθελα να πάρουμε απλά μία ιδέα. Δεν βιάζομαι να βγουν οι καινούργιες κονσόλες. Εξάλλου μόλις τώρα πήρα το ps3 μου
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τι τις θέλεις μωρέ? Στην τελική θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε και PC για να παίζουμε τα νεώτερα παιχνίδια. Άστους εκεί που βρίσκονται.
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τι τις θέλεις μωρέ? Στην τελική θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε και PC για να παίζουμε τα νεώτερα παιχνίδια. Άστους εκεί που βρίσκονται. Αυτό για το PC δεν το είχα σκεφτεί. Βέβαια για μένα console gaming>pc gaming αλλά εντάξει δεν πάει να πει πως σταματάω το pc gaming. Εξάλλου άμα θέλω να παίξω με έναν φίλο online θα χρησιμοποιήσω το pc λόγω cfw αλλά και γιατί οι πιο πολλοί φίλοι μου παίζουν games στο pc.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μπα.. Την μαγεία να τρέχει το παιχνίδι 1080p και 60fps δεν την έχουν οι κονσόλες, οπότε χαλαρά PC gaming>Console gaming για μένα. Βέβαια οι κονσόλες έχουν exclusives τα οποία σπέρνουν, οπότε εκεί είναι η εξέρεση.
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μπα.. Την μαγεία να τρέχει το παιχνίδι 1080p και 60fps δεν την έχουν οι κονσόλες, οπότε χαλαρά PC gaming>Console gaming για μένα. Βέβαια οι κονσόλες έχουν exclusives τα οποία σπέρνουν, οπότε εκεί είναι η εξέρεση. Για τα exlusives είμαι υπερ των κονσολών. Δεν αντιλέγω είναι μαγεία να βλέπεις το παιχνίδι να τρέχει σε 1080p και 60fps. Αλλά για να το πετύχεις αυτό θες ένα τούμπανο pc, κάτι αρκετά ακριβό στις μέρες μας σε σχέση με μία κονσόλα.
skanjos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ψαρώνουν λογικά , αν ισχύει πάτο η ms φέτος, και ίσως ισχύσει γιατί θέλουν να πλασάρουν και το Halo 4,μαλλον δεν κατάλαβαν τι κάνανε σωστά αυτή τη γενιά 1 year headstart και φτηνή τιμή κερδίζει τον πόλεμο τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν? μάλλον βλέπουν οτι η σόνυ δεν ψήνεται ακόμα για νέα κονσόλα και το τρενάρουν ,το θέμα είναι όμως οτι η σόνυ απέτυχε με το vita που έχει πιάσει πάτω απο πωλήσεις,2 πράγματα μπορεί να κάνει η σόνυ μόνο ,1 να ανακοινώσει Ps4 και 2 να ρίξει την τιμή απο το psvita, ούτε το Uncharted 4 δεν την σώζει την σόνυ αν χάσει τον επόμενο πόλεμο.γιατί αυτή τη γενιά έχασε και έχασε πανηγυρικά όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέυουν κάποιοι, 3ο στις home consoles και 2ο στις φορητές, μάλλον κάτι κάνεις λάθος ρε σόνυ? μήπως ο κόσμος θέλει κονσόλα για games και όχι media center? μήπως ο κόσμος αφόδευσε για facebook/twitter και καγκουριές και θέλει καθαρά Pure gaming στον καναπέ του?(όπως με Ps1/ps2) λέω μήπως. φέτος προβλέπω την πιο αποτυχημένη ε3, χωρίς νέο xbox,με hints για ps4 αλλα τπτ χειροπιαστό(ακόμα λιγότερα και απο το wii u ,καμία engine ,κάνα trailer με next gen games θα δούμε και πολύ είναι),και φυσικά την νιντέντο με μια κονσόλα λίγο πιο δυνατή απο τις τωρινές να προσπαθεί να την πλασάρει σαν next gen επειδή θα έχει tablet(αποτυχημένο ,ούτε dual touch δεν έχει ,tragic όπως λέει και η τασούλα) απορώ τι σκέφτονται τα γιουρούκια εκεί στις εταιρίες,απλά πράγματα ζητάει ο κόσμος και αυτοί οτινανε εντελώς προσφέρουν
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 http://kotaku.com/5893685/microsoft-new-xbox-wont-be-shown-at-this-years-e3 Ναι και είναι το kotaku σοβαρό site για να πει τι θα γίνει?Μην παραπληροφορείς τον κόσμο
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Είσαι τραγικός απλά που δεν έψαξες μόνο σου στο Google για πηγή. Φαντάζομαι το Νο.1 financial site όπως το Bloomberg είναι ασόβαρη πηγή: http://www.bloomberg.com/news/2012-03-15/microsoft-says-it-won-t-be-discussing-new-xbox-at-e3-conference.html Κλασσικοί ελληναράδες.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Εσυ είσαι τραγικός. Δε το είπαν στο site της microsoft.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Περίμενες τέτοιου είδους διάψευση στο site της Microsoft;
kjtzemis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αυτό για το PC δεν το είχα σκεφτεί. Βέβαια για μένα console gaming>pc gaming αλλά εντάξει δεν πάει να πει πως σταματάω το pc gaming. Εξάλλου άμα θέλω να παίξω με έναν φίλο online θα χρησιμοποιήσω το pc λόγω cfw αλλά και γιατί οι πιο πολλοί φίλοι μου παίζουν games στο pc. και για μενα καλυτερα που δεν παρουσιαζουν καμια καινουρια κονσολα, και οι δικες μας καινουριες ειναι ασε να τις χαρουμε οσων αφορα τα λεφτα για να φτιαξεις ενα καλο pc θα σου πω οτι μπορει να σε συμφερει περισσοτερο να τα δωσεις μια και καλη και να τον εχεις 5-6 χρονια γτ αν υπολογισεις τα λεφτα οπου θα αγορασεις την κονσολα + τα λεφτα που θα χρειαστεις για αξεσουαρ μαζι και τα παιχνιδια ξεπερνας κατα πολυ τα λεφτα οπου θα δωσεις στο pc. εγω εφτιαξα το pc μου (το εχω στην υπογραφη μου) με 650Ε και δεν εχω πλεον κανενα προβλημα. βαιβαια ειναι αλλη φαση να παιζεις σε κονσολα (με DS3) και αλλο στο pc (με ενα φτηνιαρικο Speedlink) οπως και να εχει χρειαζοντε και τα δυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα