Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες θέλω τα φώτα σας.

Αρχικά να πω πως έχω δύο cd drives και ότι πρόσφατα άλλαξα τροφοδοτικό.

Υπήρχε ένα θεματάκι με τα καλώδια του τροφοδοτικού, τα οποία δεν έφταναν να συνδέσω και τα 2 cd drives και έτσι τα άφησα χωρίς ρεύμα, οπότε και δεν τα λειτουργούσα καθόλου!

Σήμερα έκατσα μπας και βρω καμιά λύση, και σύνδεσα τελικά το ένα!

Το θέμα μου τώρα είναι ότι ενώ διαβάζει κανονικά cd, δε μπορώ να γράψω κάτι σε cd!!

Στο nero αλλά και σε ένα άλλο πρόγραμμα αντιγραφής που έχω, δεν μου εμφανίζει το drive ως συσκευή.Τι παίζει, ξέρει κανείς ?

Στις συσκευές στον πίνακα ελέγχου είδα είναι ενεργοποιημένο.Μήπως φταίει ότι το άλλο drive (που ήταν το βασικό μου) δεν είναι συνδεδεμένο?

Δημοσ.

Ελενξε/αλλαξε το καλωδιο του cd player / απο device manager καταργησε την εγκατασταση και κανε restart /βαλε ενα cd μεσα να δεις αν το βλεπει / δοκιμασε απο windows καψεις ενα cd ...

Δες καπου στο nero εχει "αναζητηση συσκευης" ...

Ποια windows εχεις ?

Δημοσ.

κάτι έφτιαξα-πείραξα και τώρα όλα καλά!

το μόνο θέμα είναι ΄το στην αρχή όταν bootάρω μου βγάζει αν θυμάμαι καλά "device error και να πατήσω F1 για συνέχεια" κάτι τέτοιο..

Δημοσ.

Αν εχεις συνδεσει μονο το ενα και ειναι ide απο jumber βαλε το master ...

κάνε μια μετάφραση στα ελληνικά!!!

δεν το πολυκατέχω!

Δημοσ.

κάνε μια μετάφραση στα ελληνικά!!!

δεν το πολυκατέχω!

Κοιτα πισω απο το cd drive.εχει καποιες θεσεις που λεει master slave ; αν ναι βγαλε το....σιδερακι πιυ εχει εκει κ κουμπωσε το στη θεση master ! Εφοσον τα drives συνδεονται ide δλδ καλωδιοταινια περιπου σα το καλωδιο του floppy drive

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App 2.0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...