skipperas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Λοιπόν παίδες θέλω τα φώτα σας. Αρχικά να πω πως έχω δύο cd drives και ότι πρόσφατα άλλαξα τροφοδοτικό. Υπήρχε ένα θεματάκι με τα καλώδια του τροφοδοτικού, τα οποία δεν έφταναν να συνδέσω και τα 2 cd drives και έτσι τα άφησα χωρίς ρεύμα, οπότε και δεν τα λειτουργούσα καθόλου! Σήμερα έκατσα μπας και βρω καμιά λύση, και σύνδεσα τελικά το ένα! Το θέμα μου τώρα είναι ότι ενώ διαβάζει κανονικά cd, δε μπορώ να γράψω κάτι σε cd!! Στο nero αλλά και σε ένα άλλο πρόγραμμα αντιγραφής που έχω, δεν μου εμφανίζει το drive ως συσκευή.Τι παίζει, ξέρει κανείς ? Στις συσκευές στον πίνακα ελέγχου είδα είναι ενεργοποιημένο.Μήπως φταίει ότι το άλλο drive (που ήταν το βασικό μου) δεν είναι συνδεδεμένο?
Lost1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ελενξε/αλλαξε το καλωδιο του cd player / απο device manager καταργησε την εγκατασταση και κανε restart /βαλε ενα cd μεσα να δεις αν το βλεπει / δοκιμασε απο windows καψεις ενα cd ... Δες καπου στο nero εχει "αναζητηση συσκευης" ... Ποια windows εχεις ?
skipperas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 κάτι έφτιαξα-πείραξα και τώρα όλα καλά! το μόνο θέμα είναι ΄το στην αρχή όταν bootάρω μου βγάζει αν θυμάμαι καλά "device error και να πατήσω F1 για συνέχεια" κάτι τέτοιο..
Lost1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν εχεις συνδεσει μονο το ενα και ειναι ide απο jumber βαλε το master ...
skipperas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν εχεις συνδεσει μονο το ενα και ειναι ide απο jumber βαλε το master ... κάνε μια μετάφραση στα ελληνικά!!! δεν το πολυκατέχω!
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 κάνε μια μετάφραση στα ελληνικά!!! δεν το πολυκατέχω! Κοιτα πισω απο το cd drive.εχει καποιες θεσεις που λεει master slave ; αν ναι βγαλε το....σιδερακι πιυ εχει εκει κ κουμπωσε το στη θεση master ! Εφοσον τα drives συνδεονται ide δλδ καλωδιοταινια περιπου σα το καλωδιο του floppy drive Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App 2.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα