AnestiSafe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με μία εγκατάσταση windows 7. Έχω ένα laptop sony vaio vgn-fz31m το οποίο έχει εγκατεστημένα windows vista. Σήμερα αποφάσισα να του περάσω windows 7 αλλά δεν τα κατάφερα διότι όταν ήταν έκανε εγκατάσταση και έφτανε στην κατηγορία Expanding Windows Files μου εμφάνιζε το συγκεκριμένο πρόβλημα: Windows cannot install required files. Make sure all files required ofr installation are available, and restart the installation. Error code 0X80070522 Κάνω την εγκατάσταση μέσω usb διότι δεν έχω αυτή τη στιγμή διαθέσιμο dvd με windows.
takis1984 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Το αρχείο που έχεις κατεβάσει μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένο ή να μην εχει περαστεί σωστά η εγκατάσταση των windows... Έχεις δοκιμάσει να κάνεις σε άλλο pc install τα 7 με την ίδια εγκατάσταση? Αν ναι και έχει λειτουργήσει κανονικά τότε μετά κοιτάς bad sectors σε δίσκο και μετά τις ram...
z4rx07 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μπορείς να κατεβάσεις από το internet τα ''αυθεντικά΄΄ Windows 7 γράψτα σε ένα dvd και πέρασε το δικό σου κλειδί. Αμα δεν δουλέψει και πάλι δοκιμασε αυτά που είπε παραπάνω ο φίλος.
fdim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Έπαθα ακριβώς το ίδιο χθες όταν πήγα να κάνω format σε καινούριο pc. Κατέβασα καινουρια windows και δεν μπουτάρει με τίποτα ούτε απο flash drive ούτε απο DVD μου βγάζει μήνυμα BOOTMGR is missing Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Έπαθα ακριβώς το ίδιο χθες όταν πήγα να κάνω format σε καινούριο pc. Κατέβασα καινουρια windows και δεν μπουτάρει με τίποτα ούτε απο flash drive ούτε απο DVD μου βγάζει μήνυμα BOOTMGR is missing Sent from my iPhone using Insomnia Πως το βλέπεις αυτό σαν ακριβώς το ίδιο ο θεός και η ψυχή σου,το μήνυμα σου το βγάζει μετά την εγκατάσταση ή όταν πας να ξεκινήσεις να την κάνεις;;
fdim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πρώτα μου έβγαλε το error και αφου καταλάβαμε ότι κάποιο αρχείο έχει πρόβλημα Κατέβασα καινουρια windows με το που παει να μπουτάρει το DVD rom μου έβγαζε το μήνυμα. Αλλα το λύσαμε! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα