Highlander Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Μόλις πήρα στα χέρια μου το OpenOffice.org και πήγα να το εγκαταστήσω. Επιτέλους λέω να γλιτώσω από την f***ing Microsoft. Ξεκινάει η εγκατάσταση και όταν κοντέυει να τελειώσει μου εμφανίζει το γνωστό "Η εφαρμογή setup.exe αντιμετώίσε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. κλπ κλπ κλπ Αποστολή αναφοράς σφάλματος" Λέτε να είναι εσκεμμένο ? Δεν προσπάθησα δεύτερη φορά να κάνω εγκατάσταση. Θα την δοκιμάσω σε λίγο. Τι να πω....????
capthookb Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Ego ekana kanonikotata tin egkatastasi tou Openoffice se Windows XP xoris provlimata
IGITIHI Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Εσκεμμένο αποκλείεται να είναι. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό το OpenΟffice.org χωρίς προβλήματα. Btw, μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει ελληνικός ορθογράφος για το OpenΟffice;
capthookb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 IGITIHI nomizo stin ekinisi tis egkatastasis, anaferei oti ean kaneis install tin elliniki ekdosi tha egkatastathei kai orthografos ellinikos. Ego auto epeleksa kai douleuei i orthografia
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Το θέμα είναι πώς μπορείς να εγκαταστήσεις την αγγλική έκδοση με ελληνική ορθογραφία...
IKARIWTHS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 eskemeno einai dyskolo na einai,malon ayto pou exeis h to exoun kakograpsei h to exeis katebasei corrupted
gv Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 paidia eiste euxaristimenoi me to OpenOffice? visual basic ipostirizei? ypostirizei eggrafa tou msoffice? thanks
IGITIHI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Η συμβατότητά του με έγγραφα του Office είναι σίγουρα η καλύτερη που έχω συναντήσει σε πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή. Να φανταστείς ότι έχω ένα αρχείο doc που δεν το άνοιγε ούτε το wordpad των Windows, ούτε το Word viewer της MS και με το OpenOffice όχι μόνο το διάβασα αλλά το επεξεργάστηκα κανονικά! Βέβαια, κάποια μικροπροβλήματα είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν.
Highlander Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Πήρα και ένα ακόμα CD για να κάνω δοκιμή. Θα σας πω νέα αύριο. Αν και δεν το είχα απίθανο να έχει τέτοια σκηνικά. CU Soon....
Highlander Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Λοιπόν σε PC με Windows 98SE δούλεψε κανονικά. Στο πρώτο όμως με XP Pro δεν μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση, ακόμα κι αν έσβησα όλα τα σχετικά της registry... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ SETTINGS ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ??? Κοντεύω να σβήσω όλη τη registry και ότι αρχείο δεν μου κάθετε καλά στο δίσκο. Πάω πάλι να κάνω εγκατάσταση από το CD και μου λέει, "Τρέξτε την εγκατάσταση από το τοπικό SETUP" Θα σαλτάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.