Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπηκα στην ιστοσελιδα της Asrock για να δω την μητρικη Z68 Pro3 Gen3 και ειδα οτι εχει μια λιστα αποδεκτων πωλητων μνημης.Μπορειτε να δειτε και εσεις λιγο πρωτη φορα το βλεπω Z68 Pro3 Gen3

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαι είναι. Από το visionstudio μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που σου έβαλα είναι πολύ καλό. Βάζεις και δεύτερη κάρτα πάνω.

Εγω ειδα την μητρικη και νομιζω δεν παιρνει δευτερη καρτα επανω...Αν κανω λαθος διορθωσε με

Δημοσ.

Aπό που το συμπέρανες αυτό? Μια χαρά παίρνει και δεύτερη και τρίτη.

Μάζεψε τις ενστάσεις σου σε ένα ποστ για να απαντηθουν. Αν πάλι για κάποιο λογο σου ξινίζει η asrock (που δεν υπάρχει λόγος) μπορείς να πάρεις και gigabyte.

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα με την asrock και η δικη μου μητρικη asrock ειναι.Απλα δεν το εχω ψαξει και πολυ μεχρι τωρα και δεν τα ξερω καλα

Δημοσ.

Η pro οχι δεν περνει δευτερη καρτα γραφικων.οι μεγαλες θυρες που βλεπεις ειναι μια Pci express 3.0 X16 και 2 pci απλες.οι μικρες ειναι Pci express 2.0 X 1.οποτε εαν θελεις καποια στιγμη να βαλεις και δευτερη καρτα παρε την extreme 3 οπως σου ειπε ο balthazarX

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα παιδια αλλαξαν τα πραγματα και θα παω μεσα στην βδομαδα για PC.Μηπως μπορειτε να κανετε τον κοπο αλλη μια φορα και να μου πειτε αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτην την τιμη???

Η συνθεση που ειχα καταληξει ηταν

MOBO

CPU intel

Gainward

RAM Corsair

Σκληρο δισκο Seagate 750 GB Barracuda και SSD 60 GB.

Πειτε μου κι ενα κουτι γυρω στα 60 Ευρω

Δημοσ.

Οκ.αν βαλω τις Corsair και αργοτερα θελω να βαλω ψυκτρα για o/c θα την παιρνει η οχι?

UPS

Παιδια αυτο το UPS ειναι καλο για το συστημα που εγραψα παραπανω και την οθονη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...