Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Όχι, δεν υπάρχει. Όταν λες ακριβοί, τι εννοείς? Εντός μπάτζετ είσαι. Και η amd θα βγάλει άλλους το καλοκαίρι, μπορεί και η intel άλλους πάλι την άλλη άνοιξη κτλ κτλ. Αν περιμένεις, δεν θα πάρεις ποτέ.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Με επεξεργαστη με LGA 2011 ειμαι εντος μπατζετ???Γι αυτους λεω.Οκ τοτε δεν θα περιμενω πανω απο 1 μηνα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Και εκτός μπάτζετ είσαι (πολύ) και δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω. Ο καλύτερος επεξεργαστής για παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι ο i5 2500K. Όχι ότι οι άλλοι που είναι ακριβότεροι είναι χειρότεροι αλλά ενώ είναι ακριβότεροι έχουν τις ίδιες επιδόσεις. Και πέρα από τα παιχνίδια, ο i5 ειναι ένας high end επεξεργαστής. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω.
Αστροβασίλης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Φιλε το διαβασα λιγο το νημα.... Μην παρεις ακομα ΗΥ... σε 2 βδομαδες ερχονται νεα μοντελα και ακουγεται μειωση 100 Ε στις 79ΧΧ... Αρα θα παει καπου στα 300 Ε η 7870 πχ... Αφου θα δωσεις 1000 Ε για το ΗΥ δωσε περιπου 300 Ε-350 Ε για την GPU με επιδοσεις τουλ. μιας 570 6970.. gaming ειπες με μια GPU.... ( αν θες CF παρε Ι5 ) Αν θελεις να δωσεις φραγκα για το gaming παρε απλως εναν 965 PII ή 960Τ στα 3.8 ΓΗΖ αν κανεις ΟC αν οχι παρε Ι5... ( καπου 80 Ε μειον και μια gigabyte ή asrock των 100 Ε ) Μια απλη ΙPS που ειναι φθηνη δεν εχει και τρομερη διαφορα απο μια απλη LED ειχα 2260Τ LG kai tora IPS 236V νταξει δεν τρελαθηκ κιολας... Επισης παρε μια ASSUS xonar DΧ με 65 Ε για gaming λεει.. ( το λεει και η ASUS gaming τη θεωρει )
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αυτο λεω κι εγω.Ρωτησα μην βγουν σε καλη τιμη επεξεργαστες πολυ καλητερη απο 2500Κ(αν και δεν νομιζω).Απο το vision studio αμα τους πεις να στο φτιαξουν βγαινει πιο ακριβο το PC η αυτες ειναι οι τιμες ετσι κι αλλιως???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Διαφωνώ πλήρως με Αστροβασίλη. Ειδικά την κάρτα ήχου δεν την χρειάζεσαι με τίποτα. Κατά τα άλλα επειδή το μηχάνημα το θέλεις για βάθος χρόνου η καλύτερη σύνθεση στα λεφτά που δίνεις είναι με i5, 560ti. Όχι, το visionstudio δεν χρεώνει τίποτα για να στο συναρμολογήσει.
Αστροβασίλης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Απλως λεω αφου τη θελει για gaming μονο να δωσει αρκετα απο τα 1000 Ε στην GPU και ΟΧΙ στην CPU.. Αν εχει ηχεια των 50 Ε ας μεινει στην onboard αν σκεφτεται για ηχεια των 150 Ε+ ας παρει την DX... Αν μιλαμε για ηχεια με optical in των 300-400 Ε .. ας μεινει στην onboard...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ήδη δίνει πολλά στην gpu. Δεν χρειάζεται να πάρει επεξεργαστή 4ετιας για να έχει απλά λίγο καλύτερη gpu. Όταν δεν θα την παλεύει η 560ti 448 δεν θα την παλεύει και η 570 (ή η 7850 ή η 6970 ή όποια αντίστοιχων επιδόσεων θες). Δεν θα του κρατήσει άλλα 2 χρόνια η 7850. Δεν παίρνει 6670! 560ti παίρνει. Αν τώρα το θέλει μόνο και αποκλειστικά για gaming με αυτή τη λογική ας πάρει ένα playstation 3 και ας κρατήσει τα ωραία του λεφτά. Ταλαιπωρία χωρίς λόγο τα pc.
Αστροβασίλης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Το 2009 βγηκε το CPU αυτο ( τελη του 09 το C3 ) και ακομα πουλαει... Αμα ΒΑΛΕΙΣ ΦΙΛΕ μια IPS ( αρα καλυτερα χρωματα ) βαλε μια 6970-570- 7870-7950-670 κτλ.... να χαρεις και τα εφε ερχονται νεα ΑΑ πολλα υποσχομενα και vsunc.. Αμα θες βαλε Ι5 φιλε ( ή phenom χεχε ) αλλά βαλε καρτα δυνατη...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 α) Η αρχιτεκτονική είναι του 2008. Άμα βγάλει τώρα η intel έναν ολοκαίνουριο northwood pentium 4 στα 4GHz, θα πούμε ότι είναι καινούριος? β) Και με μία 6450 χαίρεσαι τα καλύτερα χρώματα ακόμα και με μία on board. Δεν έχει σχέση αυτό που λες. γ) 7950 και 670 είναι ούτως ή άλλως εκτός μπάτζετ όποιον επεξεργαστή και να πάρει. δ) Όλο νέα και πολλά υποσχόμενα θα έρχονται. Δεν εχει νόημα αυτό. Αν είναι έτσι δεν θα πάρει ποτέ. ε) Το ips έχει τα ίδια λεφτά με ένα tn. Άρα δεν υπάρχει και θέμα σύγκρισης. αλλά βαλε καρτα δυνατη... [/size] Δεν είναι δυνατή κάρτα η 560ti? φορ δε γκοντ σεϊκ.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Παιδια εγω δεν ειπα οτι το θελω μονο για παιχνιδια.Απλα απ ολα αυτα που θελω να κανω πιστευω το gaming αεχει τις περισσοτερες απαιτησεις.Εγω προσωπικα δεν εχω δουλεψει ποτε AMD μονο Intel και ειμαι πολυ ευχαριστημενος κι απο τους 2 υπολογιστες(αναλογα με την τεχνολογια της εποχης παντα).Οποτε μαλλον θα μεινω σ αυτον... Και για την συναρμολογηση σε ρωταω μηπως τα επαιρνα πιο φθηνα για να το συναρμολογησω αλλα αυτη ειναι η τιμη ειτε τον συναρμολογησεις εσυ ειτε οχι...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ναι, αυτή είναι η τιμή. Για να τον πάρεις πιο φτηνά πρέπει να πάρεις ένα-ένα εξάρτημα από διαφορετικά καταστήματα (υπολογίζοντας και μεταφορικά) και πάλι μη φανταστείς μεγάλες διαφορές. Αν δεν έχεις ξανασυναρμολογήσει δε θα σου σύστηνα να πειραματιστείς με ένα τόσο ακριβό μηχάνημα.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εχω ξανασυναρμολογησει σχεδον ολο το μηχανημα αφου ειχα καψει την μητρικη.(οχι εγω δηλαδη...)Και τα εβγαλα ολα και τα ξαναβαλα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Όπως νομίζεις. Αν δεις ότι αξίζει οικονομικά, πάρτα κομμάτι κομμάτι.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν νομιζω να αξιζει.Οπως ειπες κι εσυ δεν αξιζει κι εκτος απ αυτο θα αργησω πιο πολυ να τον φτιαξω κιολας και δεν θα εχει και καμια διαφορα στα λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα