Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Τι εννοείς πρόβλημα? Με καμία δεν θα έχεις πρόβλημα. Μάλιστα η 560ti 448 cores που σου έβαλα στην αρχική σύνθεση είναι καλύτερη από την απλή 560 ti. Απλά θα δώσεις 50-60 ευρώ παραπάνω.
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Με καμια δεν θα εχεις προβλημα.εξαρταται ποσα δινεις.εαν θελεις την καλυτερη δυνατη επιλογη στα πιο φθηνα,αυτη ειναι η 6850.μετα παμε στην 6870.μετα στην 560Ti.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 ΟΚ.Μια ακομα ερωτηση.Μια οθονη για να ειναι καλη τι χρονο αποκρισης πρεπει να εχει???(Για παιχνιδια μιλαω παντα)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Κάτω από 20ms. Μην τα κοιτάς αυτά. Το πανελ είναι το σημαντικό.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Να είναι τεχνολογίας ips. Η οθόνη που σου πρότεινα τέτοιο φοράει. Καλύτερα χρώματα, γωνίες θέασης, πιο ξεκούραστο.
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλα ενταξει και με μια tn την δουλεια του θα την κανει.αλλα απο την στιγμη που το ips ειναι καλυτερο τοτε γιατι οχι.αλλα οχι οτι ειναι για νορμαλ χρηση αχρηστο το tn.(μιλαω εγω που δεν εχω δει ips πανελ ακομα).
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μια χαρά είναι και το tn και είμαι από τους λίγους που στιγματίζω τις υπερβολές που ακούγονται κατά καιρούς εδώ μέσα για τα ips ΑΛΛΑ εφόσον παίζουν σε ίδιες τιμές δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει με tn.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Οκ παιδια.Σας ευχασιρτω παρα πολυ με βοηθησατε πολυ.Δηλαδη αν καταλαβα καλα μου προτεινετε να δωσω 50 ευρω ακομα για να βαλω την 560 Ti???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εγώ σου προτείνω να πας στην πρώτη σύνεθση που σου έκανα + το τροφοδοτικό που σου έβαλα πιο κάτω γιατί στην αρχική το είχα ξεχάσει.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 ΟΚ.Σας ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε πολυ.Αυτος το PC με την 560 Τi.Ποσα χρονια βλεπετε να μην μου δημιουρησει προβληματα στα παιχνιδια???Ενημερωτικα ρωταω μαλλον πλεον εχω καταληξει σ αυτον...
haris013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 ΟΚ.Σας ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε πολυ.Αυτος το PC με την 560 Τi.Ποσα χρονια βλεπετε να μην μου δημιουρησει προβληματα στα παιχνιδια???Ενημερωτικα ρωταω μαλλον πλεον εχω καταληξει σ αυτον... Εξαρταται ποια παιχνιδια παιζεις και τι απαιτησεις εχεις απο αυτα.. για 2 χρονια θα ελεγα οτι εισαι οκ με καλες ρυθμισεις και ισως στα πολυ απαιτητικα games να κανεις μερικες υποχωρησεις Sent from my GT-I5800 using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Κανένας δεν μπορεί να μαντέψει. Τα σημερινά παιχνίδια (του 2011 και όσα έχουν βγει του 2012) θα τα παίζεις στο full χωρίς καμία παραχώρηση από πλευράς γραφικών. Λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και για τα επόμενα 2 χρόνια. Μετά μπορεί να αρχίσεις μικρές παραχωρήσεις στα φίλτρα αλλά και αυτό υποθετικό είναι. Γενικά θα είσαι πάρα πολύ καλά. Πάντα θα υπάρχει η λύση στο μέλλον, αν δεις ότι κάπου δεν καλύπτεσαι, να βάλεις άλλη μία 560ti και να τα ξαναπαίζεις όλα τέρμα.
thanospr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αυτο θα ρωτουσα τωρα.Για αναβαθμισεις αλλα με καλυψες απολυτα Δεινοσαυρε .Και κατι τελευταιο.Ειδα σε αλλο θεμα οτι θα βγουν νεοι επεξεργαστες απο την intel.Περα απο αυτους που βγηκαν γιατι ειναι λιγο ακριβοι...Μηπως να περιμενω η δεν υπαρχει λογος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα