WaReZaKiaS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εχω ενα ποντικι logitech laiser ενσυρματο. Εχω windows 7. Μου δημιουργει προβλημα ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Σταματαει να αναταπροκρινετε ο κερσορας αλλα τα κλικ δουλευουν κανονικα...εχω παρατηρησει οτι οταν κανω αλλες δουλειες δεν παθαινει κατι μονο οταν παιζω για καποιο χρονικο διαστημα καποιο game(HON AION) σταματαει ο κερσορας και θελει επανεκηνιση του pc για να επανελθει!! Καμια βοηθεια?
mchls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Κατ' αρχάς εγκατέστησε τους τελευταίους drivers, του μοντέλου σου... Αν έχεις ήδη drivers, απεγκατέστησε τους, κανε επανεκκίνηση, κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς, και καν' τους εγκατάσταση... Ύστερα κανε επανεκκίνηση και μελέτα συμπεριφορά...
WaReZaKiaS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστω για την βοηθεια πηγα στην σελιδα τις logitech εκανα αυτοματη αναζητηση αλλα βρισκει μονο την καμερα που ειναι logitech και αυτη! Μηπωσ δεν υπαρχουν drivers ή δεν τουσ εχω καν εγκατεστημενους και δεν βρισκει το product thς;:;; Και αν ναι πωσ θα τουσ βρω;;;
mchls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστω για την βοηθεια πηγα στην σελιδα τις logitech εκανα αυτοματη αναζητηση αλλα βρισκει μονο την καμερα που ειναι logitech και αυτη! Μηπωσ δεν υπαρχουν drivers ή δεν τουσ εχω καν εγκατεστημενους και δεν βρισκει το product thς;:;; Και αν ναι πωσ θα τουσ βρω;;; Για πες μου ποιο ειναι το πληρες ονομα του ποντικιου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα