TeenSpirit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Παιδια εχω θεμα...αποσυνδεσα το pc μου για να το καθαρισω απο σκονη και επειδη βαριομουνα να παω μεχρι το βενζυναδικο να το καθαρισω ειχα την λαμπρη ιδεα να καθαρισω τν σκονη με κατι σαν πινελο .Αφου τελειωσα το συνδεσα κανονικα και πατησα το κουμπι για να παρει μπρος... Μονο που στην οθονη δεν δειχνει τιποτα λες και δεν τα συνδεσα μεταξυ του ...εχετε ιδεα τι μ@%@*-α εκανα;
Galatea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Χμ.... Αν εβγαλες τα καλωδια τροφοδοσιας cpu fan κτλ κ της mobo απτο τροφοδοτικο, τοτε παιζει να ξεχασες κατι. Δεν ειναι μλκια η χρηση πινελου αρκει να μη δημιουργειται στατικος ηλεκτρισμος... Γραφικο δεν εχεις αλλα ο υπολογιστης ειναι σε λειτουργια; Τα fans δουλευουν; Δωσε λεπτομερειες
mchls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Οταν τον ενεργοποιεις ακουγεται ηχος/βουη απο τα ανεμιστηρια, ή ειναι εντελως βουβος;;; Οταν λες πως χρησιμοποιησες πινελο, μηπως χρησιμοποιησες και πανακια swiffer;;;
TeenSpirit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ο ηχος ακουγεται κανονικα.Το πινελο ειναι απο αυτα που βαφουμε :-P αλλα πιστευω ειναι πολυ απαλο για να για να προκαλεσει καποια βλαβη.Και κατι αλλο που παρατηρισα ειναι οτι οταν ειναι ανιχτο και πατησω παλι το κουμπι για την εκκηνιση κληνει αμεσως ,κατι που δεν εκανε πριν. Στον ηχο δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα...ακουγεται οπως ακουγοταν παντα καλοδια 100% σωστα,ανεμιατηρακια δουλεβουν κανονικα ολα
mchls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Κλεισε υπολογιστη, κλεισε διακοπτη τροφοδοτικου, βγαλε το απο την πριζα, ανεβασε το σε εναν παγκο με αρκετο φως, και ξανατσεκαρε, προσεκτικα, και ψυχραιμα, μηπως ξεχασες καποιο καλωδιο, καποιο jumper-ακι...Τον ανεμιστηρα της cooler, την τροφοδοσια του επεξεργαστη...Οτιδηποτε...
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες να δούμε τι λείπει; error beep ακούς;
Galatea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Κατι με το ρευμα πρεπει να παιζει... Εβαλες καλα το καλωδιο του τροφοδοτικου; Ψαχτα παλι ολα. Μου χει τυχει να στησω pc, να τα χω κανει ολα σωστα κ για ενα τοσο δα καλωδιακι τροφοδοσιας που ειχα ξεχασει, να καλεσω τεχνικο!!! Τσεκαρε τα μια πλιζ
tilbellos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ξεκούμπωσε και κούμπωσε τις μνήμες και την κάρτα γραφικών και λογικά θα είσαι οκ
mchls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Να και οι εικονες. Το Sata Data Cable του σκληρού δίσκου το εχεις συνδεδεμένο έτσι;;;
TeenSpirit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Χαχα την εκανα την πατατα μου...δεν ηταν συνδεδεμενο...πρεπει να ειχε βγει γιατι βγαινει ευκολα αυτο το καλωδιο ...οκ παιδια ευχαριστω .πολυ χαμο για το τιποτα εκανα :-P
mchls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Χαχα την εκανα την πατατα μου...δεν ηταν συνδεδεμενο...πρεπει να ειχε βγει γιατι βγαινει ευκολα αυτο το καλωδιο ...οκ παιδια ευχαριστω .πολυ χαμο για το τιποτα εκανα :-P Τίποτα, να σαι' καλά... Για αυτό υπάρχει ο Μιχάλης...
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τίποτα, να σαι' καλά... Για αυτό υπάρχει ο Μιχάλης... ε λολ
mchls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ε λολ Αμφισβητείς;;; Εγώ το βρα όχι εσύ... Edit: Νταξ' παραδέχομαι δημόσια πως χωρίς τις φώτο που ζήτησες δεν θα υποψιαζόμουν το Sata καλώδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα