Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σύστημα με Intel core 2 duo e8500 , μητρικη gigabyte x48 4 GB ram και κάρτα γραφικών sapphire 3870x2 .και οθόνη lg 23 inch άρα μέγιστη ανάλυση 1680 χ 1050 .Μου αρέσει να παίζω τα παιχνίδια (κυρίως fps) με όλα στο full antistropic antiaalasing. Mε μία νέα κάρτα γραφικών θα κάνω δουλεία η πρέπει να αλλάξω όλο το.σύστημα.?

Αν μια νεα καρτα ειναι αρκετη ποια μου προτεινεται ωστε να μην αντιμετωπίζω προβλημα bottleneck με την CPU. Η μεγιστη αναλθση που παιζω ειναι τα 1680χ1050.

Ανεξαρτητως χρηματων τι μπορειτε να μου προτεινεται?

Για την ψυξη του επεξεργαστη εχω βαλει μια καλη ψυχτρα αρα μπορει να σηκωσει ανετα overclocking , τον εχω φτασει στα 3,6 ανετα.

Δημοσ.

Ετσι οπως εισαι τωρα,ποιο παιχνιδι δεν μπορεις να παιξεις καλα?

Πχ το crysis θελει antialaising χ 2 το πολυ ή καθολου και settings medium και high για να παιζει ομαλα

Δημοσ.

Το crysis και το metro 2033 είναι παιχνίδια που αποτελούν γενικά πρόβλημα. Ειδικά στο metro 2033 και 6950 να πάρεις, δεν θα παίζεις καλά με όλα τέρμα. Δες το σαν ένα ιδιότυπο bug αυτών των παιχνιδιών και ξεπέρασέ το. Κατά τη γνωμη μου δε χρειάζεσαι -ακόμα τουλάχιστον- αναβάθμιση.

Δημοσ.

επειδη απο οτι βλεπω το κατεχεις καλα το θεμα με τι ποσο πιστευεις οτι θα επερνα ενα καινουριο μηχανημα που να ανταπεξερχεται πληρως στα συγχρονα παιχνιαδια ?

Δημοσ.

Με 800-850 για το tower μιλάμε για οθόνη με 1920 χ 1080.

με τρελανες με την ταχυτητα σου , εχεις να μου κανεις καποια προταση ? και λιγο παραπανω να βγει ,αν ειναι να κερδισω σε επιδοσεις, δεν με νοιαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...