Προς το περιεχόμενο

Nikon Coolpix S8200 (16.1MP, 14x Optical Zoom, 3 inch LCD) - 147€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε αφορμή αυτή την αξιόλογη ανάρτηση του Polos, σκέφτηκα να καταθέσω την πρόσφατη εμπειρία μου από την αγορά μιας μηχανής Olympus e-pl1, με στόχο να βοηθήσω στην αγορά μηχανής, ώστε όσοι ενδιαφέρονται για αγορά μηχανής, να έχουν υπόψη και τις mirrorless 4/3 της Olympus (μοντέλα e-pl1, e-pl2, e-pl3, e-pm1 κλπ) που βγάζει σε δημοπρασία η Olympus.de στο e-bay.ie.

Οι μηχανές αναφέρονται ως manufacturer refurbished αλλά φαίνονται ως τελείως καινούργιες.

Πληροφορίες και τιμές για τις μηχανές μπορείτε να βρείτε παντού.

Αυτό που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι οι e-pl1 κλείνουν σε τιμές 170-185, οι e-pl2 σε 270-300κλπ, δηλαδή σε τιμές πολύ πιο φτηνές από τις προσφορές των καταστημάτων.

Έχουν 1 χρόνο εγγύηση και εν πάση περιπτώσει έρχονται από Olympus.de.

"Χτύπησα" μια e-pl1 πριν από 20 μέρες, την παρέλαβα πριν από 10 μέρες, μοιάζει τελείως καινούργια και ... προσπαθώ να την μάθω.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Με αυτη την τιμη: "Usually dispatched within 1 to 3 months"!!!

δε το χα προσέξει ότι έχει αποστολή σε 2-3 μήνες

Δημοσ.

Εγω που ειδα τωρα το θεμα βλεπω τιμη πολυ μεγαλυτερη απο τα 147 και απο 3ο πωλητη (τελειωσαν απο το αμαζον?).

Παντως αν ισχυει/ισχυαν τα 147 ηταν μια πολυ καλη επιλογη, θεωρω πολυ καλυτερη απο την Ixus 310 του αλλου θεματος... :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω που ειδα τωρα το θεμα βλεπω τιμη πολυ μεγαλυτερη απο τα 147 και απο 3ο πωλητη (τελειωσαν απο το αμαζον?).

Παντως αν ισχυει/ισχυαν τα 147 ηταν μια πολυ καλη επιλογη, θεωρω πολυ καλυτερη απο την Ixus 310 του αλλου θεματος... :rolleyes:

από τι φαίνεται εξαντλήθηκε από το amazon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...