vasi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δωρεάν το Diablo III σε όποιον κάνει 12μηνη συνδρομή στο WOW http://eu.media.blizzard.com/wow/promotion/wap/en-gb.html Οχι, αυτός που ειχε συνδρομη εως, και την 13.03.2012 με προυποθεση 12μηνη παραμονη !!!
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όσοι γκρινιάζετε για το offline mode, ειλικρινά δηλαδή εν έτει 2012 υπάρχει περίπτωση να είστε σε μέρος χωρίς ιντερνετ???? Δηλαδή θέλει να μου πει καποιος οτι πάει ΔΙΑΚΟΠΕΣ και παίρνει laptop μαζί του χωρίς 3G? Τι το παίρνεις τότε ρε παίχτη στο εξοχικό? Για να παίζεις πασιέτζα με τα τζιτζίκια?? Α, sorry, σας χαλάει το lag του 3G... ενώ όταν παίζαμε το 1 και το 2 με dialup, δεν είχε lag τότε.. Και αυτός είναι ο λόγος που ΔΕΝ θα πάρετε το παιχνίδι? Είμαι σίγουρος θα στεναχωρηθεί πολύ η Blizzard... Για όλους εμάς τους υπόλοιπους προβλέπεται ακραίο κάψιμο! :) μαλλον ξεχνας καποια πραγματα 1ον οποιος παιζει diablo,sc,warcraft κτλ δεν εχει λογο να παει διακοπες. 2ον κανεις πλεον δεν εχει λεφτα για διακοπες.
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 μαλλον ξεχνας καποια πραγματα 1ον οποιος παιζει diablo,sc,warcraft κτλ δεν εχει λογο να παει διακοπες. 2ον κανεις πλεον δεν εχει λεφτα για διακοπες. ε και αν έχεις δε θα πάρεις μαζί σου το laptop για το diablo 3!
theplayer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια... Ειμαι νεος στο forum , αν και γνωριζα την υπαρξη του site πολλα χρονια, αλλα ποτε δεν μπηκα στον κοπο να γραψω. Να ρωτησω κατι ? Καποιος φιλος ειπε θα παραγγειλει το collectors απο την εταιρία που το φερνει ? Εγω που εχω καταστημα, και τους ειπα θελω 2 για καποιους πολυ καλους πελατες που τους εχω χρονια, μου ειπαν οτι θα πρεπει να παρω μερικες δεκαδες (και μετρητα μαλιστα) απο το απλη εκδοση και μου ηρθε ζαλη ! Πανε καλα εκει εξω ? Που νομιζουν οτι ζουν ? Πανε οι εποχες με τις χηνες που εκαναν τα χρυσα αυγα, ή νομιζουν οτι ειμαστε κανενα ΠΛΑΙΣΙΟ και κανενα MEDIAMARKT ? Εκτος κι αν δε καταδεχονται τα χρηματα μας, τα 200 - 300 ευρω τις παραγγελιας μας και πανε για τα πολλα. Ετσι κυριοι το εμποριο πεθαινει, γιατι χαιδευουμε τα αυτια των μεγαλων αλυσιδων και οι μικροι κλεινουν ο ενας πισω απο τον αλλον. Ωραια υποστηριξη. Δηλαδη εγω που εχω καταστημα ειμαι ο βλακας, και καποιος που θα το παραγγειλει σαν ιδιωτης ειναι πιο μαγκας ? Σας ευχαριστω για τον χωρο και την ευκαιρια που μου δινετε να εκφρασω τα παραπονα μου
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αδερφε σε καταλαβαινω, αλλα προσπαθησε να καταλαβεις και εσυ αυτους. Βγαλανε ενα προιον που θα εξαφανιστει απο τα ραφια την πρωτη μερα, και εσυ θελεις να παραγγειλεις για το μαγαζι σου μονο δυο κουτακια collectors edition. Καταλαβες που σε εχουν γραμμενο, η θελει να στο σχεδιασω; Αν θελεις την γνωμη μου, παρε πολλα δε θα σου μεινουν με τιποτα, θα τα πουλησεις σιγουρα
iriasu Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ωραία... Είχα σκοπό να το αγοράσω. Πλέον για κανένα απολύτως λόγο. Δίνω 60 ευρώ και νοικιάζω το παιχνίδι απο την εταιρεία, δεν το αγοράζω στην πραγματικότητα. Επίσης Θα έχω Lag σε Single player παιχνίδι, πρέπει να μου κάνουν πλάκα... Το starcraft ναι μεν ήταν online αλλά δεν ήταν scripted στους servers της blizzard. Σκέφτομαι Κυριακή μεσημέρι, πόσο Lag θα έχω. Το μόνο που θα μου προκαλέσει είναι προβλήματα.
moserlx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Σήμερα έπαιξα στην beta και με εντυπωσίασε! Είναι ακριβώς ίδιο με το Diablo 2 σε στηλ παιχνιδιού. Γύρισα πολλά χρόνια πίσω με ωραίες αναμνήσεις! Πως και πως το περιμένουμε να βγει live.
Xvipes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Υπάρχει κάποιο invite για την beta? Θα σας ήμουν ευγνώμων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 συνδέεται με το battlenet account man, θα πρέπει να σου δανείσει κάποιος το account του για να παίξεις, αλλίως δεν γίνεται να στο δώσει...
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εκτός αν έχει αχρησιμοποίητο key διαθέσιμο.
Xvipes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 συνδέεται με το battlenet account man, θα πρέπει να σου δανείσει κάποιος το account του για να παίξεις, αλλίως δεν γίνεται να στο δώσει... Α δεν υπάρχουν invites ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όπως με διόρθωσε ο Stavrakas13, έρχεται key το οποίο συνδέεται μετά με το battlenet account σου...
haris013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ρε παιδια ολο ακουω και εγω γιαυτο το diablo 3 και βλεπω να επικρατει ενας χαμος με την κυκλοφορια του,τοσο ωραιο ειναι?λιγο απο το gameplay που ειδα δεν μου φανηκε κατι τοσο ιδιεταιρο(μην με φατε δεν εχω παιξει κανενα diablo) mmo rpg ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα