sn0u Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Για ένα game που περιμέναμε 12 χρόνια μετα το θρυλικό Diablo II και το expansion του αξήζει τα 60€ μιας και πληρώνεις τιν τιμη αυτή για να το παίζεις άλλα 12 χρόνια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 29 Ιουνίου 2001 βγήκε το expansion του D2, κόψε κάτι από τα 12 χρόνια...
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Επειδή αυτή η χαζομάρα με τα 11 χρόνια Development κρατεί καλά και βασιλεύει έχω να πω τα εξής : Η ανάπτυξη του Diablo 3 ξεκίνησε το 2000/2001 αλλά σταμάτησε και άρχισαν πάλι νέα ανάπτυξη από το 0 το 2006. Οπότε η ανάπτυξη του Diablo 3 είναι 6 χρόνια από τα οποία τα 2-3 χρόνια, η Blizzard ήταν Focused στο SC2.
telarin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Όσο για το Auction house είναι πλέον της μόδας αν θέλετε τέτοιου είδους κινήσεις.Δλδ με πραγματικά λεφτά να αγοράζεις πράγματα στο παιχνίδι απλά η blizzard θέλει να το κάνει ελεγχόμενο και προφανώς να κερδίσει και αυτή λεφτά.Κανείς δε το κάνει για την ψυχή της μάνας του το rmah είναι της μόδας μόνο σε κάτι f2p mmo για τον dick, που συνήθως δεν αξίζουν όχι να παίξεις αλλά ούτε να φτύσεις. Το d3 εξάλλου δεν είναι Free, ή κάνω λαθος? Η δεν θα βγάλει τα εκατομμύρια της αρκούδας με το καλημέρα, όχι μόνο απ'τα πακέτα αλλά και απ'τα παρελκόμενα - βιβλία, μπλουζάκια, σώβρακα, σεντόνια, προφυλακτικά και ότι άλλο σκεφτούν τα τσακάλια της actiblizard? Το πέρι ελέγχου δεν πείθει ούτε 12χρονα, ασ'το έκανε και με τα παλιά diablo αν καιγόταν για τα πελατάκια της, και τότε της εταίρας γινόταν με τις αγοραπωλησίες - ακόμη υπάρχουν site με καλούδια για το d2. Όσο και να το παλεύουν κάποιοι δεν στρογγυλεύει, η actiblizzard παίζει μπάλα μόνο για την πάρτη της, όλοι οι οιωνοί αυτό δείχνουν, βγάζει εν έτη 2012 κάτι που θα έβγαινε άνετα πριν 10 χρόνια αν ήθελε, με gameplay εκείνης της εποχής (ρίχτε μια ματιά σε demon/dark souls για μια ιδέα του που μπορεί να φτάσει το είδος), με ηλίθιους περιορισμούς, που απλά δείχνουν ότι γλυκάθηκε τόσο με το άρμεγμα του wow, που θα κάνει ότι μπορεί για να ξεζουμίσει ξανά όσους ξεκίνησαν τα rpg με τα d1/d2 και γι'αυτούς η blizzard είναι κάτι σαν θρησκεία.
Xvipes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 το rmah είναι της μόδας μόνο σε κάτι f2p mmo για τον dick Mάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δεν είναι της μόδα το real money auction house αλλά τα free to play mmo rpg. Και ο λόγος είναι πως και οι 2 πλευρές (μάλλον και οι 3 πλευρές) είναι ευχαριστημένες. Ο player σκέφτεται"Α μια χαρά δε θα δίνω κερατιάτικα κάθε μήνα και θα παίζω το παιχνιδάκι μου, εξάλλου δεν είμαι κανένας καμένος για να με νοιάζει και τόσο που γίνονται αγοροπωλησίες και πουλάνε και την ψυχή της μάνας τους στο game" H εταιρία σκέφτεται"Επιτέλους βρήκαμε τρόπο να μπορούμε να πουλάμε και να βγάζουμε τον κώλο μας και να είναι όλοι χαρούμενοι"(χαρακτηριστικό παράδειγμα να πω πως άτομα στο lineage τώρα που έγινε free to play δώσανε πάνω από 4χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν 1 μονο όπλο.) Οι φάρμερς (Κινέζοι και μη) κάνουν ότι κάνανε με την διαφορά ότι πλέον ξέρουν ότι θα υπάρχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό αλλά και μεγαλύτερο κυνηγητό από την εταιρία γιατί πλέον τους χαλάει όντως την δουλειά Εμείς όντας players δε μας επηρεάζει τόοοοσο πολύ ποια μιας και θέλω να πιστεύω πως κανείς δεν είναι τόσο hardcore που θα τον νοιάξει η οικονομία του παιχνιδιού και το ότι το 12χρονο έχει το ίδιο φλεγόμενο σπαθί με αυτόν που έλιωσε στο hardcore 10 μέρες και το παιδάκι το πήρε με 2 κλίκ.
telarin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εμείς όντας players δε μας επηρεάζει τόοοοσο πολύ ποια μιας και θέλω να πιστεύω πως κανείς δεν είναι τόσο hardcore που θα τον νοιάξει η οικονομία του παιχνιδιού και το ότι το 12χρονο έχει το ίδιο φλεγόμενο σπαθί με αυτόν που έλιωσε στο hardcore 10 μέρες και το παιδάκι το πήρε με 2 κλίκ. Ακούγεται λίγο περίεργο αυτό το last από κάποιον που ήταν στους samurai :P Τεσπα μπορεί για κάποιους να είναι ανύπαρκτο θέμα, το να μην υπάρχει balance μεταξύ εχόντων και μη, αλλά βασική αρχή σε multi είναι οι παίκτες να ξεκινούν απ'την ίδια αφετηρία, και εδώ αυτό δεν θα ισχύει. Ξαναλέω ότι δεν χωρά σύγκριση ανάμεσα σε κάτι που το έχεις free, άρα η εταιρεία του είναι αναγκασμένη να βγάζει χρήμα με άλλους τρόπους, και σε παιχνίδι που το πληρώνεις με το καλημέρα. Θυμίσου τι γράφανε οι μπλεδάκηδες στα wow φορουμ για το ενδεχόμενο να μπει rmah στο wow. ¨Εσκιζαν τα ιμάτια τους ότι δεν θα το έκαναν ποτέ για κανένα λόγο γιατί θα έστελνε στα τάρταρα το balance μεταξύ των παικτών. Είχαν άδικο τότε και τώρα ξαφνικά έχουν δίκιο?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εδω υπαρχουν ανθρωποι στο Ελλαντα το 2012 που πανε και δινουν 2 ευρω για να ψηφισουν σε εσωκομματικες εκλογες τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψηφιο για τη προεδρια του κομματος και ολως τυχαιως αυτον που τους εκοψε στη μεση μισθους και συνταξεις και τους υπολοιπους τους αφησε χωρις δουλεια! Συνεπως το βρισκω απολυτα λογικο που υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν λογικο να πληρωνουν τη Blizzard για τα παντα...
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 η ακομη χειροτερα δινουν 2ευρω για να στειλουν μηνυμα: "Μπραβο Κανακη,καλα τα λες"
p4rasite Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Αν η ActiBlizzard αποφασίσει να πουλήσει items με real money μέσω AH, ποιος θα την ελέγχει...λέω εγώ τώρα... btw για μένα το χειρότερο είναι ότι μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, λέγοντας ότι γίνεται για να μην υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιώντας cheat θα ξεχωρίσουν (ενώ όποιος πληρώνει στους κυρίους κάτι παραπάνω, μπορεί να το κάνει)...κι ενώ θα μπορούσαν άνετα να επιτρέπουν στους παίκτες να έχουν χαρακτήρες σε single player (offline) που να μην μπορούν να ανεβάσουν online. To θέμα με το DRM (βλέπε βιβλία και τώρα παιχνίδια) είναι ότι στην ουσία πληρώνουμε ολόκληρη την τιμή χωρίς να αγοράζουμε το προϊόν ώστε να το χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε (να το δανείσουμε σε φίλους κτλ.) αλλά τελικά το νοικιάζουμε απ'τους κυρίους κι έχουν και το δικάιωμα όποια στιγμή επιλέξουν να παρέμβουν και να μας απαγορέψουν και τη χρήση αν γουστάρουν. Αυτή η υποτίμηση των καταναλώτών από τις εταιρίες με μόνο σκοπό το κέρδος πρέπει να σταματήσει. (κι όχι τα μπαρμπούτσαλα που μας πουλάνε...τουλάχιστον άλλοι το παραδέχτηκαν...η ActiBlizzard μας θεωρεί ηλίθιους ακόμα και λέει οτί το κάνει για το καλό μας....). Εγώ λοιπόν δεν θα τιμήσω τέτοιες συμπεριφορές με τα 60 ευρώ μου, με τα οπόία θα αγοράσω 2-3 τίτλους που θα σέβονται τον πελάτη τους και δε θα υστερούν και σημαντικά από το D3 (βλέπε Torclight 2, Grim dawn κτλ.). Ξέφυγα πάλι...αλλά πονάει όταν περιμένεις ένα παιχνίδι τόσο καιρό και σε θεωρούν ηλίθιο και πρόβατο...ακούς εκεί για το καλό μας: θα παίζουμε single player χωρις pause, online me lag και server problems και δε θα μπορούμε να πάιξουμε LANάκι με φίλους στο σπίτι με την ηρεμία μας (ωραίες εποχές θυμήθηκα)...
polaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Όσοι γκρινιάζετε για το offline mode, ειλικρινά δηλαδή εν έτει 2012 υπάρχει περίπτωση να είστε σε μέρος χωρίς ιντερνετ???? Δηλαδή θέλει να μου πει καποιος οτι πάει ΔΙΑΚΟΠΕΣ και παίρνει laptop μαζί του χωρίς 3G? Τι το παίρνεις τότε ρε παίχτη στο εξοχικό? Για να παίζεις πασιέτζα με τα τζιτζίκια?? Α, sorry, σας χαλάει το lag του 3G... ενώ όταν παίζαμε το 1 και το 2 με dialup, δεν είχε lag τότε.. Και αυτός είναι ο λόγος που ΔΕΝ θα πάρετε το παιχνίδι? Είμαι σίγουρος θα στεναχωρηθεί πολύ η Blizzard... Για όλους εμάς τους υπόλοιπους προβλέπεται ακραίο κάψιμο! :)
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Για το παλικάρι που λέει ότι άνετα θα μπορούσαν να έχουν ξέχωρο Single player από το multiplayer. Για πάνε δες τι παίχτηκε με τα bug belts στο Diablo 2 και μετα ξαναέλα.
Xvipes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ακούγεται λίγο περίεργο αυτό το last από κάποιον που ήταν στους samurai :P Τεσπα μπορεί για κάποιους να είναι ανύπαρκτο θέμα, το να μην υπάρχει balance μεταξύ εχόντων και μη, αλλά βασική αρχή σε multi είναι οι παίκτες να ξεκινούν απ'την ίδια αφετηρία, και εδώ αυτό δεν θα ισχύει. Ξαναλέω ότι δεν χωρά σύγκριση ανάμεσα σε κάτι που το έχεις free, άρα η εταιρεία του είναι αναγκασμένη να βγάζει χρήμα με άλλους τρόπους, και σε παιχνίδι που το πληρώνεις με το καλημέρα. Θυμίσου τι γράφανε οι μπλεδάκηδες στα wow φορουμ για το ενδεχόμενο να μπει rmah στο wow. ¨Εσκιζαν τα ιμάτια τους ότι δεν θα το έκαναν ποτέ για κανένα λόγο γιατί θα έστελνε στα τάρταρα το balance μεταξύ των παικτών. Είχαν άδικο τότε και τώρα ξαφνικά έχουν δίκιο? χαχα.Ποιος ήσουν από samurai ωρέ? Ο λόγος που ΗΜΟΥΝ samurai ήταν γιατί παρόλο που ήταν η πιο σοβαρή οργανωμένη guild(ελληνική) που έχω μπει ήταν αρκετά hardcore για εμένα,πόσο μάλλον τώρα που δεν είμαι καν φοιτητής και τα βλέπω από άλλη σκοπιά όλα τα παιχνίδια.(by the way ακόμα παίζετε wow ή θα παίξετε diablo σαν guild?) Δεν επικροτώ την κίνηση την blizzard με τα real money αλλά πιστεύω ότι δε θα επηρεάσει τόσο το balance του παιχνιδιού όσο νομίζουμε. Αν κρίνω και από το lineage2 που έκανε παρόμοια κίνηση οι παίχτες που τα ακουμπάγανε και γινόντουσαν OP ήταν ελάχιστοι και δακτυλοδεικτούμενοι. Εγώ το φαντάζομαι πιο πολύ ότι τα εικονικά λεφτά που έχεις μέσα στο παιχνίδι θα μπορείς να τα εξαργυρώσεις με πραγματικά λεφτά(δολάρια ή ευρώ) κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά σε ένα mmo (αν δε κάνω λάθος το eve online είχε κάτι παρόμοιο). Το θέμα είναι να αξίζει σα παιχνίδι και να κάνει τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του και να μην είναι ακόμα μια αρπαχτή σαν τόσες που έχουμε δει κατά καιρούς βλ. το τελευταίο παράδειγμα swtor(haters gonna hate ) Edit:για κάποιον που είπε για το lag διαβάστε τους παρακάτω συνδέσμους.Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά θα ήθελα πολύ να το δω. http://www.unitlost.com/rpg/no-lag-in-diablo-iii/ http://www.tomsguide.com/us/Latency-Diablo-3-Action-RPG-PayPal-Auction-House,news-12526.html
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για το lag. Αν μου παίζει όπως μου παίζει και το WoW, θα είναι πολύ καλά γιατί αυτή τη στιγμή στο wow πραγματικά είναι σα να παίζω single player χωρις σύνδεση. Για το rmah, ούτε εγώ πιστεύω ότι θα επηρεάσει τόσο πολύ την ισορροπία του παιχνιδιού. Άλλωστε ό,τι περίπου γίνεται με τα αντικείμενα σε in game action house, έτσι θα γίνεται και εδώ. Ίσως στην αρχή, όλοι εκείνοι που σκοπεύουν να το κάνουν επάγγελμα να βγάλουν στο real money ό,τι βρίσκουν και δε βρίσκουν με αποτέλεσμα να γίνει ένας πανικός στην αρχή και τελικά πιστεύω ότι για τα απλά αντικείμενα θα βλέπουμε τιμές τύπου 0,88 ευρώ κτλ. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό οπότε όποιος δε θέλει δε θα το χρησιμοποιήσει αν και όσοι έχουν προπληρωμένες είμαι σίγουρος θα τσιμπήσουν κάτι, έτσι και για τη δοκιμή!
kitsosdigital Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Όσοι γκρινιάζετε για το offline mode, ειλικρινά δηλαδή εν έτει 2012 υπάρχει περίπτωση να είστε σε μέρος χωρίς ιντερνετ???? Δηλαδή θέλει να μου πει καποιος οτι πάει ΔΙΑΚΟΠΕΣ και παίρνει laptop μαζί του χωρίς 3G? Τι το παίρνεις τότε ρε παίχτη στο εξοχικό? Για να παίζεις πασιέτζα με τα τζιτζίκια?? Α, sorry, σας χαλάει το lag του 3G... ενώ όταν παίζαμε το 1 και το 2 με dialup, δεν είχε lag τότε.. Και αυτός είναι ο λόγος που ΔΕΝ θα πάρετε το παιχνίδι? Είμαι σίγουρος θα στεναχωρηθεί πολύ η Blizzard... Για όλους εμάς τους υπόλοιπους προβλέπεται ακραίο κάψιμο! :) Πες τα μεγάλε γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, για να μην πούμε τίποτα άλλο πιο βαρύ!!
StavrosD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δωρεάν το Diablo III σε όποιον κάνει 12μηνη συνδρομή στο WOW http://eu.media.blizzard.com/wow/promotion/wap/en-gb.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα